Hej curee! Ja bila malo na plazi nisam plivala al sam malo tocala noge i minjala hladovina/sunce! Odma sam opustenija! A da ne kazem kako sam ogladnila!
Legla na plazu kad ono u stomaku party, cini se da se bebi sviđa bit ba plazi!
Antonia meni po zadnjem uzv termin stoji 17.12....a sto cemo se fino zaredat :)
Ne brini Meow u 10tt sam i ja vec imala stomak dobar a nisam se bas mogla pohvalit jelom!
Netko je pisao za stolicu, meni je cijelo vrijeme mekana do rijetka! Ocito tako organizam reagirao na T i hormone!
url=https://lilypie.com]
Lucija ja sam iz Dalmacije... kupamo se svaki dan ja i moj bebac i jos ovaj jedan u stomaku..hehe
Maja Socka meni je rodjendan 17.12... jojjj.... ja se radujem da cu tda i roditi ili cak za Bozic.. prvoga sam prenijela 6 dana i po tome bi taman na Bozic rodila... ugl sve to oko Bozica mi je najljepse razdoblje... kuca okicena, bor, kolacici... bebice, muz nije na moru nego bude s nama... uzivancija ;-)
Ja sam vam prosla 17 tj.trbuh se tek lagano pocea nadzirati. :-D
Antonija lijepo jr cut da i kod tebe stomcic raste hhehehe! I ja obožavam Božić, to mi je najljepše doba godine, a ove nas je godine malo više što je još posebna sreća. Volila bi rodit malo prije Božića tako da budem kući :)
Jooojjj ove godine imamo najlješi Božićni poklon!
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure! Bas vas puno ima koje ocekujete svoje bebe u 12mj, ja sam među zadnjima u ovoj grupi, termin mi je 07.02. tako da cu vas sve ispratiti :)
Za Meow i sve ostale cure koje imaju problem sa zatvorom, a i ja sam bila među vama- 3-5 dana nikako na WC, uzas! Uglavnom isprobala sam svasta ali jedino sto mi trenutno pomaze je casa tople vode ujutro na taste. Od kada to pijem na WC bez problema!!! Probajte nadam se da ce i vama pomoci.
Bok cure evo i mene na moru sam. Bila sam dosta po suncu i kupam se... Sutra sam punih 15 tt jos neosjetim bas bebu al imam neki cudni osjecaj.. Jedem normalno i pijem puno tekucine. Sise su mi necak mekane al me bradavice bole.. 12.7 idem na pregled.. Zadnji put sam bila mislim da 6.6 i sve je bilo uredu i beba se micala ali ja nisam nista osjetila.. Dal bi sad vec trebala osjetiti.. Zabrinuta
heki meni je termin 17.2. već vidim odbrojavanje nas koje smo među zadnjim zimskim
Baš je lijepo dobiti bebicu oko Božića, ugođaj tih božićnih dana je tako poseban i još uz svog malog bebača, joj mogu misliti koji osjećaji sretno curke
Hi cure...samo da vas pozdravim.
Načitah se jutros. Nije me bilo par dana...malo smo uživali na moru.
Cini mi se da se beba javlja pomalo, iako osjetim samo kad se baš smirim i opustim,al dobro s obzirom koji je tjedan i to je dobro.
Termin je 22.12.
Bogme nas se dosta naguralo u tjedan pred Božić :D
Da Majo mozda je i bolje tako roditi pred Bozic i doci kuci jojj koja radost :-) predivno...
Uvik nesto ja i ti cemo skupa slvit rodjendan na klokanici hehe :-)
Makrina naravno da se beba mice i sve i da to vidis na uzv .ne znaci to da je ti moras osjecati pricekaj do 20 tjedna osjetit ces i ti pokrete ne brini.ja sam prvog sa 16 tj..sada sa 17.. :-) bez brige budi sretna
Sortiraj odgovore
Najstariji