ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    10. Studeni 2020. 12:51

Cure hvala za stocard 😘 novcanik mi je 10 kila laksi, sad mogu kupiti novi manji i nositi konacno manje torbe 🤦🏼‍♀️

MaRe
    10. Studeni 2020. 13:23

Losa mali Herkules  moj je probao dići mačka...mama ima onog Maine coon..naravno da nije uspio,teži mačak od njega hahaha 
    I da...definitivno će  ti i stol dizati...moj sad ga uhvati za jednu nogu i drži u zraku tu nogu i sam ga baci tj. prekrene....jadni susjedi ispod. A za radijator  svega se oni dosjete 
    Valkris razumijem te u potpunosti...i ja šizim dok ga trpa hranom...ali postajem kao Angelly sve više fleksibilna...zna da ne smije baš slano i slatko te bjelanjak a ostalo nek mu da šta želi...ne vrijedi se s vjetrenjačama boriti.
    Itak se žalila mužu da je ne volim jer se ne želim družit s njom u slobodno vrijeme...on joj sam rekao da nije normalna...poštujem je i nikad joj ništa nisam rekla a volit je bome ne moram...
    Annika grah i plazma..vrh hahahaa

• Zarica
    10. Studeni 2020. 13:46

Mrgud i mikio, ne znam upalit neki grupni razgovor na instacu. Uglavnom, ja mogu sad se otpeljat di treba i po kog treba pa da sjednemo na cugu il prosetamo:) Samo javite kad vam je zgodno:) Mislim da su rekli od cetvrtka sunce pa mozemo ciljat neko dobro vrijeme. Mada nisam sigurna jesam dobro uhvatila prognozu.
    Losa, bas su bile cijele mahune? Vau. Ja nekindan 

• Zarica
    10. Studeni 2020. 13:46

Slucajno poslalo. Neki dan sam po tebi radila varivo od junetine i prokulica. Svima je bilo fino, i malom:) 

• Zarica
    10. Studeni 2020. 13:47

e da, ko god se zeli pridruzit druzenju, jupi:) 

Angelly
    10. Studeni 2020. 14:09

Ja bi se druzila al sam ja istocni dio, kod Maksa 😄

annika
    10. Studeni 2020. 14:17

Valkris ja cim sam procitala da zivis sa svekrvom, odmah si mi narasla u ocima. Da se razumijemo, nemam ha nista protiv svekrva. Ja ne bih s nikim mogla
    Damnarexx super su pino i mozes vec sad ove glasove i geste, ucimo prve rijeci. Sad su interliber cijene s popustom na planetzoe

[iimg]

Taani
    10. Studeni 2020. 15:08

Valkris, tako je meni u nedjelju za ruckom moja vlastita mama. Malac ruca i nesto negoduje, mislim da se bunio jer nisam skroz izblendala, a ona uzme cokoladni muffin i daje mu komadice!! Odmah napominjem nije problem u komadicima 😁. E da, zaboravih, prije rucka mi prica o tim istim muffinima i kazem joj da ne smije te jesti, ali da joj mogu proslijediti recepte za bebeće muffine (koje i mi mozemo jesti). I onda ona to napravi... gledam zasto mi ljudi skacu po zivcima. Njoj je bitno da on fino papa i da je sretan, mozes si mislit'. A ja ga eto maltretiram valjda... 😤
    Zarica, nadam se da cete se uspjeti okupiti 😊. I mi bi da smo u Zgu. 
    -
    Moj ljutko pokazuje karakter vec naveliko. Vec se "svadja" sa mnom kada mu nesto ne dam... I poceo se otimati iz ruku kad oce pobjeci na pod. Znaci teror. Odmah ga zamisljam kako se nagodinu baca u tantrum u shopping centru. 😫
    -
    Pitanje, sada kada je zahladilo, kako im u setnji ugrijete ruke? Moj se sledio danas... kupila sam mu neke rukavice u H&Mu ali sumnjam nekako da bi se slozio da ih treba nositi. Ili? 😏

P.S. moj i dalje ima 2 zuba 😆

mala.le.90.
    10. Studeni 2020. 17:24

Losa samo da ti kazem da je moguce ispasti iz Ikea hranilice bez obzira sto nema onu precku dole. Moj ti je nekako izvukao noge a inace je krupna beba i poceo se podizati na noge.
    Doduse ja sam bila kraj njega, samo sam pustila da vidim dokle ce.
    Moj sad vristi kad ne dobije sto zeli i tako to. 
    Ja od komadica dajem meso. Solidno je prihvatio. Nisam forsirala, jednom sam probala i vidjela da dobro savladava to pa sam nastavila.
    On hoda od cca 9mj sam uz kauc ili komodu, a kad ga netko od starijih forsira s "rukama u zraku", nece ni koraka.
    Ali je preoprezan, cijeli je fokusiran na pad, spusta se 200 godina da ne bi slucajno pao. Kazu da je i mm bio takav. Nista naglo,kao i danas🤣

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    10. Studeni 2020. 19:25

Di ste sve? Šta samo meni televizija ne radi 🤣🤣🤣

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.