ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    10. Studeni 2020. 21:15

Propustila sam ovo za ledene rukice u šetnji, i ja moram nešto smisliti jer joj budu baš led..a mislim da mi je za vreću možda još prerano? Nisam ni sigurna ako ima zatvorene šake 🤔
    Mare i V se počela ful maziti 🥰🥰

[/url

Lavica27
    10. Studeni 2020. 21:37

Al ste se raspisaleeeee🤯
    Hvala Red fox i sretan i vama!!🤩 
    LoSa mi smo u koroni tj zadnji dani 4.mj slavili od kceri rockas tako da su na rodjendan došli moji i njegovi starci a drugi dan su došle njena krsna kuma i njene dvije male frendice i njihovi roditelji. Doduše,bili smo u našem dvorištu pa... probaj tako razdijelite,ako ti se da. Meni je čak bilo olakšanje jer na njenim rođendanima bude po 25 odraslih i i barem 10 djece i to je kaos.
    I ja cackam po interliberu Annika,samo sam fokusirana na kupovinu za nju. A sad kad vrtim film u njegovoj dobi sam sestri naveliko čitala i sad se malo lose osjećam zbog tog🙈
    Valkris kuzim te... naši slušaju sve,mi živimo iznad mojih,odvojeni ulazi u dvorište i sve,u početku je bilo cupavo kad se kci rodila (mama bi mi tu spavala valjda🤣) al sad je life saver u n situacija njihova blizina.
    Ajme red kakva prica😱 Ja iščekujem svoju,eno je kasni.al drugi ciklus tek pa ne ocekujem cuda.

Red Fox
    10. Studeni 2020. 21:51

U beba voda dohrane 🤭 pise da bebe same odreduju kolko piju ad-a, neke prije odbace ko mali od Lose, neki do godine dana samo su na ad-u.moj je danas cak pojeo u jednom obroku dva muffina i pola banane 🥳
    Kak vam nisam vec pricala za taj slucaj? 🤔 to se zove corpus rubrum (kao krvarece zuti tijelo), poanta price je da ak imate bas cudne jake bolove u sredini ciklusa i ne osjecate se dobro odite da provjere. Meni je bio bas strasno jak pritisak u zdjelici i ko da mi je sila kakati(zbog pritiska krvi na crijeva). Jos smo mi otisli na rebro jer sam ja mislila da je probava pa su hitno zvali dezurne iz petrove da dodu na operaciju jer ja ne bi prezivjela put 🤦🏼‍♀️ Bas cirkus, to je bilo prije jedno 5 godina. Laparoskopski su ne operirali i zatvorili zilu i jajnik radi normalno. Al bilo me dugo strah ovulacije 🤦🏼‍♀️

DeeDee
    10. Studeni 2020. 22:13

Mikio pa sretnih 11🎉 😲😲😲 sad sam tek skužila
    LoSa mislim da se ja baš ne bi usudila kad su kronični.. joj baš bezveze situacija, nadam se da ćeš uspjeti nešto smisliti😏😏
    Red fuck, užas 😵 mislim da nisi pisala, sumnjam da ne bi upamtila..
    Lavice mi smo isto znad mojih i točno to, koliko god je nekad napeto, stvarno life saver 😄

[/url

DeeDee
    10. Studeni 2020. 22:28

Mene isto te "lije" torte totalno odbijaju. Uvijek im se divim ali me apsolutno ne privlače za pojesti i kao i LoSa pol torte odvojim da mi ne bi došlo pod zub 🤭🤭
    Ja bih pokušala naći ako netko radi "starinske" čokolada, šlag i to a opet da bude na nešto a ne obična. Tipa, ja sam za prvi rođendan imala neku koja je izgledala kao panj / ježeva kućica/ nešto moram naći sliku ali ugl. to mi je pojam torte od koje zaslinim na pomisao 😋😋😋

[/url

DeeDee
    10. Studeni 2020. 22:29

Ovo "lije" je trebalo bit "umjetničke", skoro pa isto..

[/url

MaRe
    10. Studeni 2020. 22:29

Mikio cetvrtastu tortu i gore farmu sa zivotinjama :)
    .
    Joj ja sam pocela gledati isto sta bi..pa da sad kad znam di cu biti da narucim s Allie.
    Vidis sad sam tebi predlozila i super mi ideja da budu zivotinje ko farma...nesto ko casmatino kak imamo 🤭
    .
    Losa kuzim te...muz je isto rekao da ne bi nikog osim nas...ma da sam ja kontala razdvojiti "goste" ...itak osim mojih,njegovih i kumova ne planiramo nikog zvati.
    .
    Mali se upravo smije na glas u snu 🤭 Ajd napokon da se malo i smije, svaku zoru place.

MaRe
    10. Studeni 2020. 22:31

DeeDee

Ovo "lije" je trebalo bit "umjetničke", skoro pa isto..

Isto isto nema šta 🤭🤭🤣🤣🤣🤣

• Zarica
    10. Studeni 2020. 22:54

Joj i meni tak nekak gadan taj fondant kako ga zovete:) Izgleda mi kao nesto sto nebi smjelo zavrsit u tijelu Al klinci su ludi za tim i izgleda predobro.
    Grizli, jel bolje? Mene nekak manje bole menge. Prije sam se kljukala tabletama, a sad pojedem jednu ili nijednu. Al budem dosta izmorena tih dana i eventualno slabost i glava me muci. Al kad usporedim s bolovima prije trudnoce ovo je macji kasalj. Ovulacije nikad nisam kuzila i uvijek se pitala kak druge zene to skuze🤔 
    Inace, nisam prijavila. Bila je danas fizioterapeutica kod nas i mali je nakon vjezbi vecinu dana bio jako razdrazljiv Za poludit. Kaze da se probamo igrati na koljenima koliko ide. I pokazala je vjezbe za pravilno ustajanje i spustanje uz primanje za stolic i iz cucnja. I rekla da je hipotonican (a onaj dr u bolnici rekao da je hiper🙄). No da je hipo ipak vjerujem. I kad sjedi bude malo pogrbljen pa mu trebamo skakljat krazljeznicu da se ispravi. Za doktora je rekla da je puko u koroni ko i dosta drugih ljudi i da se ne obazirem na dijagnozu
    Mikio, sretnih 11 😊

• Zarica
    10. Studeni 2020. 22:56

Mare, moj zna pricati u snu. Bit ce na tatuNeki dan sam jasno cula) kak je sapnuo 'mama, tata' 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.