ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    20. Prosinac 2020. 22:12

Losa moji su isto takvi kolaci 😂 zato mama pece 5 vrsta 🤦🏼‍♀️
    Beba svaka cast kaj ti tak svakom odgovoris, ja sam nekad pisala u biljeske pa sam odustala. Glupo mi je kaj se izbrise komentar ak se hoces vratiti na prethodnu stranicu.
    Na testiranje moramo zbog atopijskog i zbog jajeta. U breyeru vade za skupinu alergena, nama treba ciljano i to samo iz vene.muka mi je vec sad 🤦🏼‍♀️
    Annika super su mi takve spike, a 100% sve komentiraju kak su grozno ispali kolaci 😂😂
    Moj danas nije spavao od 11 sati, zaspao je u 19:30, bas me zanima kak ce proci noc.
    Uspjeli smo rjesiti nesuglasice 😂 sad je vec puno bolje 😊

beba2019
    20. Prosinac 2020. 22:38

Red Fox

Losamoji su isto takvi kolaci 😂 zato mama pece 5 vrsta 🤦🏼‍♀️
    Bebasvaka cast kaj ti tak svakom odgovoris, ja sam nekad pisala u biljeske pa sam odustala. Glupo mi je kaj se izbrise komentar ak se hoces vratiti na prethodnu stranicu.
    Na testiranje moramo zbog atopijskog i zbog jajeta. U breyeru vade za skupinu alergena, nama treba ciljano i to samo iz vene.muka mi je vec sad 🤦🏼‍♀️
    Annikasuper su mi takve spike, a 100% sve komentiraju kak su grozno ispali kolaci 😂😂
    Moj danas nije spavao od 11 sati, zaspao je u 19:30, bas me zanima kak ce proci noc.
    Uspjeli smo rjesiti nesuglasice 😂 sad je vec puno bolje 😊

Jojj,, srce malo❤️, držim 🤞da bude sposobna sestra i izvadi mu krv  prve, ako vidiš da ne zna i da pika napamet ili traži venu vrteći iglu, ne daj!! Zamoli ju da pozove nekog tko zna!
    Ja sam tako ljuta kad muče djecu s time, jer stvarno nije isto kad izvadi u par sekundi netko tko zna i kad se netko uči!
    Nadam se da će proći dobro❤️❤️❤️❤️
    Super da ste riješili ☺️bit će toga uvijek kod svih nas, važno je da smo svi svjesni da se problemi rješavaju razgovorom☺️

beba2019
    20. Prosinac 2020. 22:40

Da, baš bezveze što se obrise komentar, bilo bi puno jednostavnije da se možemo vratiti i podsjetiti, al ono... Ja idem na to da ovdje nitko ne vodi evidenciju tko kome je ili nije odgovorio🤭🤭nadam se da je tako😄😄

beba2019
    20. Prosinac 2020. 22:44

MaRe

Joj nasmijala sam se na Bebinu rečenicu kak muz pomaze al da ne pomaze ne bi se dobro proveo 🤣🤣🤣 jadan on…odmah mi scena u glavi kak se Beba pretvara iz mile kućanice u onu s bičem i kožom 🤣🤣🤣🤣
    .
    Mali je maloprije toliko zavristao da mi je mob izletio iz ruke, dotrcim do krevetica on sanjao i spava dalje xD A mamu nek strefi srcika i nek se polomi…nema veze 🙄

Hahaa😂😂😂😂😂pa, da.. Mislim da je svjestan da mora biti dobar, nema baš izbora 🤭🤭koža i bič😂😂😂😂😂😂
    Jojj, mene isto prepadne vrištanje i plakanje, al najgore kad i ja spavam, pa dok skuzim tko plače... 🤭🤭Sve je dobro dok ne nunam nogu od muža, jbt. Baš sam ono neko vrijeme bilo na granici..... nečega 😂sad sam si sva cool. Spavam skoro svaku noć 💪💪

beba2019
    20. Prosinac 2020. 22:50

Simbalija,, sretan rođendan 🥰🍨🎂❤️uživajte 🥰🥰
    Taani, ja često naručim iz Ikee, jer sad rijetko idemo u Zg. ali, ovu paketnu dostavu pa je 70kn..ovih 600kn je cijena za namještaj, pa čak i manje komode i baš nisu ok. Dosta puta bih nešto naručila, ali ne pada mi na pamet platiti 600kn dostavu.. Jysk nema ni blizu takav izbor, ali npr. krevete i ormare, komode su nam sve besplatno dovezli, kao jer je veći iznos, kod Ikee nema veze.. jbg. 
    Ja maloprije pišem da ima ziher treću razinu kindač🤭🤭🤭🤭ti već davno spustila.. Rekla bi moja mama.. Kasno Marko na Kosovo stiže😂😂😂😂😂😂

• Zarica
    20. Prosinac 2020. 22:50

Cure, evo i mene. Pecem kolace pa nis ne stizem :D al stvarno, ispekla medenjake/paprenjake, ispali predobri i prefini. Morat cu na instac se pozalit Sad ispekla neke kikiriki keksice i izgorila mi skroz zadnja tura jer smo imali goste, tako da ih imam premalo:( Jos imam u planu dve vrste keksa do Bozica.
    Mikio, u Waikiki smo nasli Bozicne samo za odrasle. Al su bas predobri. Za klince je bila jedna kombinacija koja bi mogla proc blagdanski jer je neki sobic bio na gornjem dijelu. To je za curke, za malog nis nisam nasla. Njemu sam kupila u pepcu slatki bozicni pulover vec prije. Ne znam ako ima jos.
    Angelly, taj board koji ste kupili, vidla sam na ig, od kud je? Bas je dobar:) 
    Moj mali se igra s loncicem. Nekad ga ne dozivljava dugo, al evo sad vec par dana ga uzme i ubacuje sve zivo u njega sto stane. Pa izbacuje pa opet. U oblike isto pokusava ugurat, al ne kuzi jos sto ide gdje. Al ful mu zna bit zanimljivo kad mu pomognem. Poklopac isto posebno voli, al vec valjda mjesec ili vise ne znam di je... onda se na vjezbama kad smo dosli odma bacio na njega, oni imaju. U nekoj fazi je da izmedju ostalog sve pokusava zatvorit. Posudice ili sto vec. Cim vidi cep gleda sto ce zatvorit:) 
    Losa, ad u kavu 

beba2019
    20. Prosinac 2020. 22:57

RedFox,, super da si se zgustala u kupaonici 😄
    Mikio, jesi se ti dočepala šampona??
    Ja ne mogu. Moja kosa je tak strašna da ju moram oprati svaki dan. Mislim, lijepa je i zdrava, nego se jako masti. Ja bih ju oprala makar u sudoperu😂😂bit će ti lakše kad ćeš imat više djece 😊dok se poigraju, ti se središ. Ja kad sam imala prvu... Sjećam se.. Isto smo bile same, suprug je radio vani, donesem hranilicu pred kupaonicu, stavim igračke na pladanj i dok ona sve pobaca, ja se okupam.. Jbg. Nisam drukčije znala ni mogla🤭🤭🤭🤭
    Nadam se da će ti početi spavati malo duže, pa da ćeš se moći posvetiti sebi❤️
    Fisher price, ja isto kupim na akciji jer su često sniženja, mislim da su im redovne cijene baš nerealne, bez obzira tko koliko imao ili nemamo novca, nema smisla da je tak skupo. 

• Zarica
    20. Prosinac 2020. 23:11

Mi smo isto na tu zadnju razinu stavili cim se poceo dizati. Bas mi to opasno izgleda. Cekam kad ce nauciti lijepo silaziti s kreveta i to pa da opet uklonim tu stranicu. Mislim da s negdje godinu i pol cemo tek moci to...
    Namjestaj.hr...bas mi pricala neki dan frendica da je odusevljena uslugom. Nije joj se dopao neki kauc, vratila ga bez problema i oni joj vratili pare prije nego su dosli po kauc:) Narucila drugi i prezadovoljna je s njime. Kaze da izgleda identicno kao i na slikama. Onaj prvi joj jednostavno nije pasao u sobi.
    Mm je fkt dosta zbunjen. On sve pomaze i sve radi sto treba, al cesto mu moram bas nabrajati, treba to, to pa to. Pa onda moram i ponovljati... tak da nekad mi lakse da ja, a nekad nabrajam dok ne napravi. Al njemu nista nije problem nego je smotan skroz. A na poslu pedantni genijalac, nikad mi to nije bilo jasno. Doduse, nekad mu se desi da ne sejva nesto na kompu pa mora iznova No za neke stvari smo uhodani skroz pa mu je to bez problema. Tipa ujutro svima radi za jest dok ja premotavam malog. Navecer cesce skuha malom veceru nego ja, kupanac on s malim obavi...sto god je potrebno meni da obavim, on ga ful preuzme. Pokefamo se i mi, al prodje za cas. 

• AnnA
    20. Prosinac 2020. 23:30

Sve najbolje bebacima koji slave. Nemam ig pa ne mogu skicnuti torte i ukrase ali vjerujem da je sve bilo savrseno.
    Mikio i meni se cini ta treca razina nekako bezveze, nema mi nekog smisla. Iako nisam skroz proucavala jer ce to tek dobiti za rockas pa sam pospremila.
    Losa uh zeno, zeludac mi se odmah preokrenuo hahah meni to mlijeko od prvog dana smrdi po pokvarenoj ribi. I probala sam neki dan malom dat neki caj za bebe bez secera i kazem muzu kako ce mu sigurno bit bolja voda nego ovaj caj, a kaze on da mali voli i ad a znamo kakav je. I u pravu covjek bio
    Zarica identicna stvar. Ja puno puta odustanem i sama napravim jer mi se ne da objasnjavat. Ali to me kostalo nakon poroda. Kao ja cu ja cu i onda sam se preforsirala i umirala od bolova. Ali moram ga pohvalit, isto kao i ti. Sve on radi. Nema razlike. I stalno govorim da smo prosli test. Kad je u proljece bio lockdown skupa smo bili 2 mjeseca od 0-24 sa malom bebom i nismo se niti jednom posvadjali. Vise smo se prije znali zakacit nego sada. I stvarno mi nisu jasni ti partneri koji ne sudjeluju
    Joj cure. Sutra sveki prvi put cuva malog....uh

• AnnA
    20. Prosinac 2020. 23:34

I da, prijavljujem fazu "ja sam mali cicak, moram se zakaciti za mamu i ne smijem ju pustiti ni na sekundu". Nikad nije bio takav, ali zadnja dva dana uzas. I stalno place i njurga. Bas me zanima kakav ce biti sutra kad se mm vrati. Hocu li i dalje biti aktualna ili ce rasporedit svoje potrebe na oboje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.