ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    20. Prosinac 2020. 11:38

Lavice u utorak je rodjos a sad smo imali tortu za baku i didu. Ja mislim da su oni dobili neku direktivu da šparaju na sumamedu jer evo i kuminoj mami nije htjela dr dati i isto završila u bolnici. A jadne, i beba i mama 

[iimg]

Simbalija
    20. Prosinac 2020. 12:31

Cure hvala puno!!! ♥️♥️
    Torta je super uspjela, nadam se i da je fina, to mi je puno bitnije. Radila sam sa 3kreme, tamna čokolada s komadićima, obična čokolada i bijela krema s bijelom linoladom 😊 To javim kad probamo popodne 😁

Inače moja G od svejelice je postala jako teška za hranu. Cica još dosta, malo malo pa dođe mam mam na cicu. Kašice neće uopće za ručak, ali ih nije nikad ni jela, eventualno nekad juhicu gustu. Doručak većinom imamo zobene s voćem i orašastim, to pojede nekad par žlica, nekad pola zdjelice nekad ništa.
    Od drugih jela za ručak/večeru trenutno prolazi jedino omlet s povrćem. E, i grčki jogurt njega svaki dan pojede. Nekad malo kruha. I to je to 🙈 sve ostale stvari većinom odu u smeće ili ih ja pojedem.
    Ponekad se dese dani da pojede meso, mrkvu, blitvu. Voli voće jedino, banane, jabuke, mandarine pa ajde barem to.

Lavice grozna priča.. Nažalost ako se liječiš od doma, kao većina, nemaš pravo pristupa vadit krv, slikat pluća, vidjet barem svog doktora i onda većinom ti koji završe u bolnici dođu već teško bolesni i kasno uđu u trerman pa to sve traje puuuno duže... Nadam se da će uskoro biti bolje..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

• mom12
    20. Prosinac 2020. 12:40

Hvala cure....
    Simbajla sretan rodendan....cekamo slike na ig....🎉🎉🎉
    Moja spava po noci pa nisam trebala pomoc a ni sad je ne trebam...al kad je se budila par puta onda smo se mjenjali...ali mi se posvadamo oko gluposti...ja vidim da sam ja dosta nepeta i dosta mi je stana. Osjecam se ko zatocenik....ja nisam navikla sjedit kuci...valjda kako je i ova korona ja se rijetko sa nekim nadem i popijem kavu...dok bi ja prije bila na min. Jednoj kavi...cak ni mala nije problem ja nju povedem...ili je mogu ostavit njemu ili od mm sestri...cak auto rijetko koristim sta je precudno...nadam se da ce se situacija promjenit...al s duge strane uvijek sebi nadem neku obvezu da se bavim s tim da se osjecam korisno i dobro....

mala.le.90.
    20. Prosinac 2020. 12:41

Simba sretan rockas!! I svima kojima sam propustila nek je sretan😁
    Lavice ovo mi je za sogoricu prestrasno bilo procitati. To je vec ne znam koji slucaj zbog zakasnjele reakcije za sumamedom.
    Mikio joj tako je i meni znalo zaredati za pranje kose. Osjecala sam se bas fuj. Sreca ne idemo nikud. Eto uspjela sam se osisati i ofarbati. Zelim i tebi brzo zadovoljstvo s kosom...
    E i svaka cast vama koje stignete praviti torte za rockas...i vasim bebama isto👏

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Marina111
    20. Prosinac 2020. 13:53

Jutro cure 😂 evo i mene napokon . Jučer sam zaspala ...
    Nego sretan rođendan svim kikacima koji ga slave🥰. 
    Eto da se nadovežem , mi spavamo u kimbacu na 3 razini al bez problema padne preko . Kad se probudi u noć stavim ju na krevet i dalje spavamo. I mi imamo psića al nam nije zanimljivi . Sad razmišljam da joj za Božić kupim onu magnetnu ploču . Mi smo naručili preko namještaja hr komodu za kupaonu al nisko bili zadovoljni sve je bilo minijaturno .

Eto do sad sam bila u kuhinji . Ja stvarno imam jako malo pomoći od svojega , ozbiljno razmišljam da otiđem jer je stvarno bezobrazan prema meni i ne shvaća ništa , s njim se neda pričati vidi samo sebe i on najviše vrijedi . Ja sve radim oko cure, evo do sam sam kuhala rucak za danas i sutra da joj imam sto dati da jede kada dođemo iz vrtića .
    Hranim ju ,presvlačim ,kupam, doslovno sve s njom idem na wc. Lagano pucam po šavovima jer nemam niti pola sata za sebe 

• Marina111
    20. Prosinac 2020. 14:33

LoSa

Grizli pa mislim da i jest 150 g max sto oni mogu pojestLavice zao min e za sogoricu. I definitivno se slazem da nisu normalni oni koji rade djecu kad im nesto u vezi ne štima. Dijete im sigurno ne popravi odnos vec ih na neki nacin samo veze jednog na drugog. Bila sam tu pricala da moj muz nije htio dijete te je popustio na moje inzistiranje. No sad malog obozava. Znala sam da ce tako biti. I on se ukljucuje u njegovo hranjenje, kupanje i sl. koliko god moze zbog posla. I svaku vecer ga on uspavljuje, tako je jos otkad smo dosli iz bolnice te sam se ja izdajala. To je sad neki njihov ritual.
    Frendica trebala roditi pred tri dana i još ništa. To je baš igra živacaA bila je uvjerena da ce prije roditi pa je u niskom startu vec vise od mjesec dana

Losa blago tebi .
    Mi smo zajedno 6 godina al očito se ne slažemo ....

Lorena94
    20. Prosinac 2020. 15:17

Dan cure! Sretan rođendan svima koji slave! 🥳🥳🥳🥳
    Mi noćas ok spavali, za divno čudo..  Marina mi smo 10 god zajedno i sve je bilo super i kad je saznao da će biti tata, kad sam rađala (u Na ne daju pratnju na porodu), uletio u rodilište,tek je onda babica zvala dr i nakon pola sata rodila... A sad mi dodje da ga zgazim autom, stavim u top i ispalim na mjesec!  

Ja frizera nisam vidjela ne pamtim od kad... I moja kosa je u komi. 

Grizli
    20. Prosinac 2020. 15:30

Losa da se razumimo 150 gr kad pojede ta vise ne jede ostale krute obroke do idućeg dana... Ta voli jesti vise nego ja 🤷‍♀️🙄... E probala joj dat one kao deserte sto si ti rekla da si svom probala pa nije htio. Ova moja pomirisala i okrenula glavu. Usta nije htjela otvoriti ni za probat.
    Marina ajme pa situacija bas lose zvuci kod vas. 😒 Nemoj me krivo shvatiti al nekad bolje da je covjek i sam nego s nekim tko je tu kao da je u prolazu jer se ne moze potruditi napraviti nista za obitelj. Zao mi je.
    Lorena fora su orasari. Svaka cast dedi. Znam da si lani pisala da je tebi nekog veliko napravio jel tako? Ili sam te pobrkala. A moram priznat da no tebi nije lako s tvojim.
    Meni odmah zivac titra kad procitam da su vam muzevi takvi. Oprostite al ja bi njih sacekala u mraku i namlatila. Danas sam agresivno rapsolozena (citaj:pms) 

DeeDee
    20. Prosinac 2020. 15:52

Grizli ja bi ih čekala s tobom, nisam u PMS-u, stanje redovno 😁
    Došla sam nešto drugo napisat ali su me sad iznervirali pa ne znam šta 😅

[/url

Lorena94
    20. Prosinac 2020. 15:54

Grizli je, ja sam ta 🤣 imam kući visokog 145 cm...
    Sačekat ću ja svog,sam nek se igra 🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.