Jucer sam popila prvu i imala odvratne grceve u trbuhu, danas sam drugu nakon rucka a inace imam problema sa stolicom tvrdom znam da zeljezo moze radit problem....
MOgu li trazit patronaznu da malom vadi krv i i vidi je li zbog njegovog ili mojeg zeljeza? Jer pijem jos one prenatal vitamine di ima zeljeza dnevna doza mogu li se predozirat? :D
Nisu ti sigurno propisali zbog njega, nego čisto zbog sveopće prakse da se rodiljama daje željezo. Bebi sigurno ne fali, pogotovo ako dojiš! I da, željezo grozno utječe na stolicu, i to danima posli nego prestaneš... Ako se osjećaš ok onda ga ni nemoj pit, nego pojačaj orašaste plodove i zeleno lisnato povrće, i nema frke
Ja sam u trudnoci pila jer sam imala jako nisko zeljezo i poslije sam trebala piti, ali nisam nego sam jela ouno spinata i blitve i popravilo se nakon mjesec dana.
Ja cu prvo sebi krv povadit pa cu vidit jel mi fali zeljeza... Imala sam problema sa zatvorom cijelu trudnocu sad mi se ne da opet to prolazit plus imam metalni okus u ustima, grčeve u trbuhu i mucninu od tablete..
Sortiraj odgovore
Najstariji