Željezo kod beba

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    05. Travanj 2015. 16:16

Jucer sam popila prvu i imala odvratne grceve u trbuhu, danas sam drugu nakon rucka a inace imam problema sa stolicom tvrdom znam da zeljezo moze radit problem....

MOgu li trazit patronaznu da malom vadi krv i i vidi je li zbog njegovog ili mojeg zeljeza? Jer pijem jos one prenatal vitamine di ima zeljeza dnevna doza mogu li se predozirat? :D

mirka4
    05. Travanj 2015. 18:09

Nisu ti sigurno propisali zbog njega, nego čisto zbog sveopće prakse da se rodiljama daje željezo. Bebi sigurno ne fali, pogotovo ako dojiš! I da, željezo grozno utječe na stolicu, i to danima posli nego prestaneš... Ako se osjećaš ok onda ga ni nemoj pit, nego pojačaj orašaste plodove i zeleno lisnato povrće, i nema frke

pinkich
    05. Travanj 2015. 18:19

Ja sam u trudnoci pila jer sam imala jako nisko zeljezo i poslije sam trebala piti, ali nisam nego sam jela ouno spinata i blitve i popravilo se nakon mjesec dana.

• Loreen
    06. Travanj 2015. 15:32

Ja cu prvo sebi krv povadit pa cu vidit jel mi fali zeljeza... Imala sam problema sa zatvorom cijelu trudnocu sad mi se ne da opet to prolazit plus imam metalni okus u ustima, grčeve u trbuhu i mucninu od tablete..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.