zatvor stolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    07. Ožujak 2014. 13:30

Blago vama ja nema sta nisam probala ali bez cepica svako toliko nema pomoci ,-,.Doduse i kad nisam trudna imam problema a sad jos i vise.

• IvaP2
    07. Ožujak 2014. 13:34

Ja inače imam isto problema sa zatvorom, ali sada u trudnoći, za divno čudo, problema je manje.. To je sve tak individualno i zavisi kome kako organizam odreagira!

antonio
    07. Ožujak 2014. 13:39

Joj blago tebi ja bi svakih nekoliko dana plakala od muke sva se preznojim  i sa cepicem se natezem po sat vremena poslje me dva tri dana boli trbuh MA UZAS.

• IvaP2
    07. Ožujak 2014. 13:47

A joj. Tak meni zna biti van trudnoće! Evo mene nekako spašava topla vod s limunom (bez šećera) ili čaša hladne vode, ujutro, na tašte. Za doručak pojedem malo čistih zobenih pahuljica s mljevenim lanenim sjemenkama. Pustim da najprije malo omekšaju u mlijeku ili jogurtu. Pijem puno vode, jedem dosta voća i povrća. Dobro je za probavu jesti baš kuhano povrće. I dosta se trebe, koliko je moguće, kretati. Antonio, isprobaj više toga, možda nešto upali! Ali znam kakav je to grozan osjećaj. Doslovno te baca u očaj! Je, užas!!

antonio
    07. Ožujak 2014. 13:59

Svaki dan jedem kuhano povrce sve na leso,juhe zelene salate radic,ujutro dva deca donata nataste poslje za njim fortia jogurt od sljive i sjemenki i jedan sovital malo pecivo poslje koju krusku ili jabuku kiselu,za veceru popijem dva deca mljeka sa jednom fetom kruha eto izmedu toga popijem oko litru i pol vode a sve skupa preko dana litru donata.a ja svejedno vodim bitku sa zatvorom,zadnji put sam cokoladu pojela u 11 mj slatko ne podnosim-Asta se tice kretanja non stop sam u hodu mali mi ima tri godine a drugi deset sama sam nemam pomoci od nikud a muz mi radi po cjele dane tako da sam u pokretu od 6 ujutro pa do navecer do 10,.

• IvaP2
    07. Ožujak 2014. 14:07

Joj, onda je to stvarno peh... Možda da probaš mlijeko zamijeniti običnim jogurtom, nekim probiotikom? Mene mlijeko zna zatvarati... Probaj možda, umjesto ovog jogurta ujutro sama npraviti mješavinu žitarica (svakako s lanenim sjemenkama-mljevenim), pa dodati koju suhu šljivu ili sl. Ovi kupovni voćni jogurti, iako i sa žitaricama, ipak imaju dosta šećera u sebi.. Meni je prije trudnoće jako pomagalo kada bi te zobene + lan + suho voće namočila u zelenom čaju (malo bljutavo zvuči, znam) i dodala žličicu meda. E tu mi je probava odlično proradila, s takvim doručkom. Još bih popila  na to i šalicu zelenog čaja. On ubrzava metabolizam. Jedno što ga se baš u trudnoći ne preporučuje piti, valjd zbog teina ili čega već. A možda šalica ujutri ili to malo da namočiš žitarice ipak ne može škoditi. Ako odlučiš probati, pitaj za svaki sl. doktora najprije.

antonio
    07. Ožujak 2014. 14:30

Budem pitala doktoricu pa cu vidjet sta kaze za sad je tako a do tad iskusavam svasta novog dok proradi ja cu i da se porodim pa cu se veselit klistiru haha.

• IvaP2
    08. Ožujak 2014. 01:01

Da, vjerujem da klistir sada zvuči kao spas!

MarijaŠ
    09. Ožujak 2014. 10:55

Ja sam inače prije trudnoće imala problema sa zatvorom, no za divno čudo sada se stanje uveliko promijenilo. Možda zato što sada puno više brinem o prehrani. Ali muku mučim sa vjetrovima. Ne svaki dan, ali mi se zna zaredati par dana kada sam napuhana kao balon i ne znam kud bih sa sobom.

Krešimir 19.08.2014. <3

bjap
    09. Ožujak 2014. 18:55

Evo da se pohvalim ja već 3 dana imam redovnu stolicu. Valda zato što puno papam pa nema u pupi mjesta  

MarijaŠ, istu muku mučim i ne znam što bih! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.