Hvala na savjetima. Probati ću sve i moliti se da bar jedno pomogne
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
evo i ja sam imala problema s zatvorom od samog početka sad sam nekako sve regulirala8 18tjedan)...ujutro na tašte popijem dec mlake vode, dnevno 2 dcl domata i jedem jogurte i suhe šlijive i smokve i evo svaki dan sam na wc-u...probaj ništa te ne košta :)
I ja imam problema sa stolicom. Ponekad nemam stolicu 3-4 dana, a onda 2 dana bude ok, pa ispočetka. Neki dan sam imala tako tvrdu stolicu da sam se preznojila od bolova. Strašno!
Ja sam također imala problema, ni sad nije baš izregulirano, ali barem imam stolicu svaka dva dana. Pijem jogurte, kefir i Donat, a doktorica mi je preporučila i dodatno da uzmem i magnezij.
Meni pomaže Donat. nije da imam stolicu svaki dan, ali negdje sam pročitala da je usporena probava donekle dobro jer beba ima više vrmeena pasorbirati hranjive tvari iz hrane. No, kad sam povraćala stolice ni u priči, a kak bi i bilo kad ničeg nije bilo u meni :) Jel se koja bori s vjetrovima?
Evo ja sam od tvrde stolice dobila hemeroide. Prije ih nisam nikad imala i dosta je neugodno i bolno. Već dva dana se mažem sa masti na biljnoj bazi i nadam se da će biti bolje za koji dan. To je sve od naprezanja :(
Ja se bojim naprezat, to je neki strah od početka trudnoće jer sma imala hematom i morala strogo mirovat. :(
Sortiraj odgovore
Najstariji