Meni se siđaju mobili jer su zanimljivi , puni boja koje bebu smiruju i razigraju. Uz laganu muziku i pokret tih figurica beba se brzo umiri i zaspi. MOji stariji klinci su ga imali i uživali u muzici međutimpoklonili smo ga pa nam sad fali našem malom braci.
Meni se jako sviđaju zato što su zabavni, obično veselih boja i oblika i likova koje vole i djeca i odrasli. Umiruju, uspavljuju i prekrasan su ukras u svakoj dječjoj sobi. Kasnije mogu poslužiti kao dekoracija za zavjese ili neku torbicu i slično. Uglavnom izazivaju pozitivne emocije i svi im se vesele....
Veseli, zabavni, šareni. Kad ih pogledam cijeli dan mi se oboji veselim bojama. Pa kako se mala curka ne bi veselila takvom mobilu.
jer su lijepi, razigrani, veseli i izmame smješak i radost, pa tko ih onda ne bi volio?
Mene oduševljavaju mobili još iz djetinjstva. Prekrasni, šareni, najčešće lijepih oblika životinja bili su prvo što sam spazila u nečijoj dječjoj sobi ili iznad dječjeg krevetića. To mi je i prva asocijacija na moju prvu trudnoću kada sam saznavši veselu vijest prvo pomislila :''E sada ću i ja napokon nabaviti jedan prekrasni šareni mobil za moju bebicu''. Sam pogled na njihovo šarenilo u trenu me oraspoloži i u mislima vraća u trenutke slatkog iščekivanja i opremanja dječje sobice.
Meni su fascinantni, posebno ako su lijepo i zanimljivo dizajnirani. Djeca ih jako vole, jer im zaokupe pažnji, ali ponekad ih i umire, pa tako lakše zaspu. Drago mi je da ih ima puno vrsta i nisu preskupi pa ih svaki roditelj može priuštiti svojem djetetu.
jer se gibaju, mame osmijeh i uveseljavaju djecu, ali i odrasle...
Moram priznati da sam malo u nedoumici oko mobila :). Ima ih estetski jako šarenih i veselih i to je bebama zanimljivo,vidjela sam jedan gdje je glazba užasno iritantna,našla sam jedan koji je valjda od zlata ali prekrasannn :). Ako dijete voli i veseli se tome onda zašto ne,neka se vrti :) samo ja sam takve sreće da bih ja,i naše ribice u akvariju mogle prije zaspati od mog djeteta.
Mobil je bio pravo otkriće izazvao je pravo oduševljenje i kod mene i kod moje bebe. Mali medeki koji se vrte i k tome sviraju... a iz bebe izvlače neopisive zvukove:) sretno lupanje rukama i nogama i smijeh, skvičanje, radost i veselje za bebu, a samim time i za mamu, sve to može mobil:)
U mobile sam se zaljubila kad sam prije pet, sest godina cuvala jednog dvogodisnjaka-imao je prekrasan mobil od drvenih slonica. Svaki put kad sam dosla iznova sam im se divila. Jednog koji zvoni na povjetarcu imam i doma objesenog u vrtu na ogradi :)
Sortiraj odgovore
Najstariji