Meni se jako sviđaju zato što su zabavni, obično veselih boja i oblika i likova koje vole i djeca i odrasli. Umiruju, uspavljuju i prekrasan su ukras u svakoj dječjoj sobi. Kasnije mogu poslužiti kao dekoracija za zavjese ili neku torbicu i slično. Uglavnom izazivaju pozitivne emocije i svi im se vesele....
Mene oduševljavaju mobili još iz djetinjstva. Prekrasni, šareni, najčešće lijepih oblika životinja bili su prvo što sam spazila u nečijoj dječjoj sobi ili iznad dječjeg krevetića. To mi je i prva asocijacija na moju prvu trudnoću kada sam saznavši veselu vijest prvo pomislila :''E sada ću i ja napokon nabaviti jedan prekrasni šareni mobil za moju bebicu''. Sam pogled na njihovo šarenilo u trenu me oraspoloži i u mislima vraća u trenutke slatkog iščekivanja i opremanja dječje sobice.
Moram priznati da sam malo u nedoumici oko mobila :). Ima ih estetski jako šarenih i veselih i to je bebama zanimljivo,vidjela sam jedan gdje je glazba užasno iritantna,našla sam jedan koji je valjda od zlata ali prekrasannn :). Ako dijete voli i veseli se tome onda zašto ne,neka se vrti :) samo ja sam takve sreće da bih ja,i naše ribice u akvariju mogle prije zaspati od mog djeteta.
Sortiraj odgovore
Najstariji