Mobili

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Zašto se vama sviđaju mobili?

    Dva odgovora na ovo pitanje koje nam ostavite od utorka 10. lipnja do četvrtka 12. lipnja u 11 sati nagradit ćemo Flensted mobilima za djecu.
    https://klokanica.24sata.hr/beba/zabava-s-bebom/zasto-djeca-ali-i-odrasli-toliko-vole-mobile-1618 [klokanica.24sata.hr]

  • magdek

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Mobili su nešto što bi svako dijete trebalo imati iznad svog uzglavlja, iznad svojeg krevetića. Razlog je taj što mobili potiču djetetovu maštu (i maštu roditelja također), kreativnost, kao i zbog toga što djeluju umirujuće na dijete. Nebrojeno puta sam tako znala smirivati svoje dijete, i svoje nećake. Kada više nemate ideje kako umiriti dijete, jednostavno mu zaokupite pozornost tim čudesnim igračkama. Mobili su interaktivne igračke, barem ja na njih tako gledam, jer na dijete djeluje zabavno i nepredvidljivo, uvijek je novo i drugačije na neki svoj način! U svakom slučaju moja topla preporuka za sve roditelje koji su u nedoumici da li ih kupiti ili ne. Čak kad bi bila u mogućnosti mijenjala bi ih prema raspoloženju i ovisno o tome kako mi dijete reagira na koju od verzija te igračke!

  • Mama_Sonja

    Broj poruka: 37

    Prijavi adminu

    Sviđa mi se jer dok se dijete zabavlja gledajući i igrajuće s njime mama može nešto po kući i napraviti. To je stvarčica koju dijete može dugo proučavati i nikad nije dosadna, svako novo gledanje i igranje s njome otkriva nešto novo i neviđeno prije.

    Happy mama puta dva <3

  • Avatar DOCKY

    DOCKY

    Broj poruka: 311

    Prijavi adminu

    Osobno mi se svidja jer zaokupi pažnju dsjeteta, potiće ga odrzavanje pažnje te isto tako sarenilo boja pomaže djetetu i kada je starije … a umirujuca glazba cesto uspava nase male andjelcice te se tako meni mobil cini i kao sretstvo kojim se djete polagano ući samostalno zaspati bez pretjeranog nosanja i uspavljivanja s npr. dudom ili bočicom….

    DOCKY

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Meni se svidjaju jer poticu fokusiranje djeteta, a jednako tako i pocetno hvatanje djeteta. Mislim da su jako dobri za motoricki razvoj novorodjenceta. Kod vece djece razvijaju i poticu mastu i koncentarciju. Uglavnom smatram ih jako korisnima za razvoj beba i djece.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar fantea

    fantea

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    www.fantea.net

    Meni se sviđaju mobili jer se i bebi sviđaju. Gleda ih začuđeno, igra se s njima i smješka i to mi je dovoljan razlog, uz određene zadravstene koristi koje donose bebi, da mi se sviđaju.

    fantea

  • Avatar Kwasga

    Kwasga

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Sviđa mi se jer je to prva igračka koja će bebi privući pažnju, održavati koncentraciju, vježbati okulomotornu koordinaciju, a kasnije razbuktavati maštu i učiti novim pojmovima. Jedna od glavnih zanimacija tijekom trudnoće, uz nabavku stvarčica za bebu, bila je šivanje životinjica za njen mobil. Svaka životinjica je sašivena sa njom i njenim novim spoznajama i mogućim pitanjima na umu, a osjetit će i koliko je ljubavi uloženo. 

  • zzzada

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Oduševljena sam mobilima! Pa još kada imaju i neki zvuk, gdje ćeš ljepše i bolje zanimacije za malu bebu. Dijete gleda, veseli se, priča, smije, maše ručicama želeći uloviti figurice, a roditelji sretni i zadovoljni uživaju od pogleda na tu divotu!

  • svedskapelena

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Meni se mobili sviđaju jer me podsjećaju na dvije drage uspomene iz djetinjstva koje s njima nemaju nikakve veze, a opet imaju mnogo sličnosti. Jedno je ležanje na travi i promatranje oblaka kako se brzo kreću na plavoj podlozi, a drugo djetinja fascinacija brzim, šarenim vrtuljcima. Mislim da ta kombinacija šarenila i pokreta sadrži u sebi sposobnost da privuče pažnju i potiče maštu ljudi od najmlađih do najstarijih. Sviđa mi se što na neki način mobil bebi koja još ne može uživati u spomenutom omogućuju dašak tog iskustva.

  • Avatar chocolate

    chocolate

    Broj poruka: 413

    Prijavi adminu

    Sviđa mi se sto prekrasno izgledaju, šarene figurice, vesele, jos u kombinaciji neke lagane melodije.. Jer su idealna prva igračka i zanimacija za bebu, milina ih je gledati kako ručicama i s osmijehom na licu posežu za figuricama.. I jos mi se sviđa jer je od velike pomoci pogotovo mladim mamama koje se snalaze u novonastaloj situaciji, dok je beba zaokupljena mobilom mama moze ukrasti 5 min za sebe..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.