Zašto ne volim Božić? Uh, otkud da krenem?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar nanci

    nanci

    Broj poruka: 53

    Prijavi adminu

    Prekrasan clanak saka cast..trebalie bi ga procitati vise puta u godini

  • Avatar Neni5

    Neni5

    Broj poruka: 221

    Prijavi adminu

    Ja Božić obožavam!!!! 
    Potrudim se da bude obiteljski, idemo u crkvu, pjevamo pjesmice, pečemo kolače… baš guštam kao kad sam bila dijete.

    Ali sam se i potrudila da djeca ne dobiju brdo darova, sin ide u vrtić i tamo je dobio poklon - slatkise, za svetu Lucu bojice, a za Božić igračku - avion na daljinski. Curici nismo nista uzimali kao sve im je to zajednicko 😉
    U centrima nismo bili…. da ne nabrajam dalje, takav je nas Bozic, nikome nista a tu su i nećaci i kumići… najavila sam da nikome ne kupujem darove nego da taj novac dajem potrebitima.

    Svatko kreće od sebe, netko za Božić nije sretan ako nema nove kuglice i svićice i brdo pokona ispod borića. Ali oni koji ne poštuju i ne vjeruju u Isusa su izmislili dida Mraza i naravno da na tome najvise profitiraju trgovci. 

    Nemogu nama ni reklame ni trgovacki centri nametnuti sto cemo i kako slaviti.

    Jedva cekam iduci 😊😊😊

    [thebump.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.