Voli li vaša djevojčica ružičastu boju?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Voli li vaša djevojčica ružičastu boju i što sve ima u toj boji?

    Četiri odgovora koja nam ostavite od četvrtka, 29. svibnja do srijede, 4. lipnja u 11 sati, nagradit ćemo jednom od interaktivnih slikovnica ‘Pinkabela’ u izdanju Algoritma.

    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-ruzicastu-knjigu-za-djevojcice-1572 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar Iskrica1347

    Iskrica1347

    Broj poruka: 991

    Prijavi adminu

    Donedavno moja curkica nije bila ljubitelj curičastih stvari. Ali - onda je došao 3-i rođendan. I sada - sve mora biti rozo. Rozi rajfić, roze tajice, roze haljinice, roza torbice, roza labelo, roze špangice, roze čarapice, jučer smo kupili roze lakirane balerinkice… Trebam li nastaviti? :) Da ne govorim da joj je cikla (opet rozo iako malo tamnije) jedno od omiljenog povrća. Tako da mislim da bi bila jako sretna da dobije na poklon i roza slikovnicu. Osobito zato što obožava čitati knjige. A kad uđemo u knjižnicu, obično prvo vadi - pogodili ste - roza knjige. :)

    Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

  • kiki46

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    Mojoj curki od 4 godine sve mora biti ružičasto. Kada smo krečili dječju sobu, morali smo staviti i rozu boju na zid i to nije bilo dovoljno, već smo trebali kupiti i ružičaste leptiriće za zid. Jedino je pristala na kompromis, da leptiri budu ljubičasti, jer je bilo ne moguće naći roza leptiriće. A za vrtić na trenirkice nosi baletne suknjice.

  • Deleted user

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Moja djevojčica ima gotovo sve u rozoj boji, od papuča do šnalica za kosu.Samo neka uživa u svom ružičastom dječjem svijetu i tako to najljepše razdoblje života prođe jako brzo,a onda shvatiš da baš i nije sve tako “ružičasto”.

  • Nanji

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Moja curička voli najviše roza šnalice sa rozastim mašnicama. Glavni modni detalj je malena roza torbica sa leptirićima.  Ima pet godina, ali ima već i roza ruž koji stalo macka po svojim malim prčastim usnicama.

  • Merika

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Moja djevojčica jako voli roza boju, ali mislim da je tako sa svim curicama pa ipak je njima glavni uzor Barbika, a njene haljinice su većinom roza. Moja djevojčica ima roza jaknicu, velik broj roza majica i roza posteljinu u krevetu. Naravno da su detalji većinom roza boje, ali ta boja i pristaje malenim princezama.

  • Avatar sn-81

    sn-81

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Ružičasti je naš svijet
    šnala,soba čak i cvijet.
    Odjeća nam je roza boje
    jer te boje,
    pravoj princezi stoje.
    Zato nam je veselo i ružičast
    svaki dan,
    čak i susjedama kad širim veš van.

  • Avatar Dani8

    Dani8

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Imam djevojčicu od pune tri godine i za nju svatko tko je poznaje može reći da obožava rozu boju. Zanimljivo je da je samoinicijativno zavoljela upravo rozu boju, te sama i bira stvari u toj boji, od prvih cipelica pa sve do kišobrana mora biti popraćeno roza bojom. Kada joj želimo nametnuti nešto u drugoj boji samo odgovori da je “roza boja za prave cure,a ona je prava cura ”
    Najveći problem joj je u zadnje vrijeme što pepa praščić ima crvenu haljinicu a ne rozu ali pronašla je rješenje pa je jučer izjavila da ćemo zamoliti baku za pepi sašije rozu haljinicu da i ona bude prava cura 

  • rada

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Moja djevojčica obožava ružičastu boju a ponekad poželi i da  nebo postane roza boje.
    Princeze nose ružičasto i to je naša boja.

  • danci14

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moja djevojčica sa nepune dvije godine počela je birati robicu i naravno uvijek se odluči za ružičastu boju. Obično kad  na mami vidi ružičastu majicu zna reći mama je jako lijepa.
    Ružičasta  boja sama po sebi označava ljubav, ženstvenost, osjećajnost …Ružičasto usrećuje, postajemo optimistični….:) U ovome svijetu  dobro je gledati kroz ružičaste naočale. Meni ne trebaju jer me moja malena čini najsretnijom na svijetu,pogotovo kad se probudi i iz čista mira počne pjevati Koza roza… :DD

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.