Vodite li starije dijete u vrtic u trudnoci i nakon nje?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Masha

    Masha

    Broj poruka: 497

    Prijavi adminu

    Bokic svima. Razmisljam bih li temu stavila na vrticku dob ili ovdje..a onda ipak mislim da je njen pokretac trudnoca pa se odlucih pisati tu. Evo ja sam u 8.mj trudnoce i imam klinku od 4,5. Bili smo sad mjesec dana na putu i vise od mjesec dana nije bila u vrticu. Krenula prosli tjedan. Trudim se odmarat i skuhat i spremit i sve te otici po nju prije spavanja. Al ujutro tuga. Moli me da ne ide, kao doma sam..zasto ne moze bit sa mnom. Ja joj govorim da ce joj sa mnom bit dosadno, ne mogu vise onak kak sam mogla..al ne. U vrticu joj je ok..ima prijatelje, igra se..ali ta jutra..isisa svu dobru volju iz mene. Tuzna ostajem s griznjom savjesti. Kako vi? I kak to izgleda kad se beba rodi? Hvala svima


    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Kada rodis neka bude malo s tobom doma da se i ona privikne na bebu i sve to i koliko tesko bilo daj i njoj paznju jer ce ju svojm ponasanjem sigurno zahtjevat,tj.mozda ce ti sranja radit..nek ti pomaze oko bebe,dodat pelenu itd…ak ju isti dan utrpas u vrtic,osjecat ce se odbaceno i bit ce sva jadna i ocajna..

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.