Također Pampers Sensitive ili eventualno Pampers New Baby Sensitive (njih uzimam kad sam u Mulleru jer imam kupone). Probala sam prije tjedan, dva Niveine. Nikako mi nisu odgovarale. Premale su i imaju jako intenzivan miris koji mi se ne sviđa.
Da, ni meni te Niveine nikako ne pašu. Kao da su krcate nekog parfema. Kupila ih, otvorila i kad sam skužila taj miris potrošila ih na brisanje prašine hehe :)
14.06.2014. L ♥
Također Pampers Sensitive ili eventualno Pampers New Baby Sensitive (njih uzimam kad sam u Mulleru jer imam kupone). Probala sam prije tjedan, dva Niveine. Nikako mi nisu odgovarale. Premale su i imaju jako intenzivan miris koji mi se ne sviđa.Da, ni meni te Niveine nikako ne pašu. Kao da su krcate nekog parfema. Kupila ih, otvorila i kad sam skužila taj miris potrošila ih na brisanje prašine hehe :)
Paaametno, ja se nisam mogla sjetiti na što da ih potrošim pa sam ih prisilno potrošli na bebača u roku od par dana :)
Također Pampers Sensitive ili eventualno Pampers New Baby Sensitive (njih uzimam kad sam u Mulleru jer imam kupone). Probala sam prije tjedan, dva Niveine. Nikako mi nisu odgovarale. Premale su i imaju jako intenzivan miris koji mi se ne sviđa.Da, ni meni te Niveine nikako ne pašu. Kao da su krcate nekog parfema. Kupila ih, otvorila i kad sam skužila taj miris potrošila ih na brisanje prašine hehe :)Paaametno, ja se nisam mogla sjetiti na što da ih potrošim pa sam ih prisilno potrošli na bebača u roku od par dana :)
Hahahah prisilno Baš si me nasmijala sad
14.06.2014. L ♥
Također Pampers Sensitive ili eventualno Pampers New Baby Sensitive (njih uzimam kad sam u Mulleru jer imam kupone). Probala sam prije tjedan, dva Niveine. Nikako mi nisu odgovarale. Premale su i imaju jako intenzivan miris koji mi se ne sviđa.Da, ni meni te Niveine nikako ne pašu. Kao da su krcate nekog parfema. Kupila ih, otvorila i kad sam skužila taj miris potrošila ih na brisanje prašine hehe :)Paaametno, ja se nisam mogla sjetiti na što da ih potrošim pa sam ih prisilno potrošli na bebača u roku od par dana :)Hahahah prisilno Baš si me nasmijala sad
Pa da, zato što je muž odlučno rekao: ''Sad kad si ih kupila, nećeš ih valjda baciti.'' :)
Sortiraj odgovore
Najstariji