Vlazne maramice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maladea
    03. Travanj 2014. 14:10

Mame u fazi sam biranja vlaznih maramica za bebu, skroz san se vise pogubila nivea,hipp,pampers itd itd  koje vi koristite za vasu bebu?

• mimy
    03. Travanj 2014. 14:49

meni su super pampers,one bijele. Iako,to nam je za slucaj da smo vani,inace samo obicna voda

• maladea
    03. Travanj 2014. 17:55

I ja sam mislila samo vodom al volila bi i njih kad smo vani ili je brisati najprije vlaznima pa onda oprati vodom, uf!

bjap
    03. Travanj 2014. 17:58

Ma samo voda, izbjegavaj kemikalije što je više moguće 

antonio
    03. Travanj 2014. 19:05

Ja odpocetka jos sa prvim sinom i sa drugim koristim samo vlazne maramice od niveje i ja sam super zadovoljna i sad kad dode treca beba opet cu ih kupovati super sam zadovoljna.

• kukukaka
    03. Travanj 2014. 19:39

Kad smo izvan kuće, koristimo najčešće pampers zelene, a kod kuće ga operem.

• barabica
    03. Travanj 2014. 21:13

Mi najcesce koristimo pampers bijele,a ponekad uzmem violeta za promjenu..jedina zamjerka kod violete mi je sto su gornje maramice dosta suhe nasprem onih donjih..kako se blizi kraj pakiranja,sve su vlaznije..

• malamimi19
    04. Travanj 2014. 18:47

meni su najbolje iz ntl-a. 10 kn-72 kom, jako vlažne. no mom sinu to smeta jer su hladne tako da koristim nivea baby. nisu loše, ali su skupe. 2 kom u paketu 25 kn, a imaju samo 63 kom. 
    znam za maramice koje imaju po 72, kom čak i 80 kom. 
    i becutan su mi super.

malaMi
    05. Travanj 2014. 11:59

Da, kad smo doma, samo voda, iako kad se ukaki onda prvo obrišem malo maramicama da ne mrljam baš po rukama :D

A inače smo ih  isprobali masu pa sad  zapravo kupujem najjeftinije jer mi dođe na isto pošto je perem. Neki dan sam našla u ljekarni neke za 11 kn 72 kom. Zovu se Trudi i baš su dobre.

• tomban
    25. Travanj 2014. 14:35

Vlažne maramice - bacanje novca. Kod kuće dijete operem direktno pod mlazom vode i obrišem tetra pelenom, a kad smo kod nekoga uvijek u torbi imama blaznice za pranje koje smočim običnom vodom i prebrišem guzu. :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.