Bok!
Da i ja ispricam svoje. 🤣
Poceli pokusavati u 1 mjesecu prosle godine (zbaci taman godina), ja 24, on 30 godina. Kod mene papa uredan, hormoni uredni, ali imam policisticne jajnike. O cikusima da ne govorim, jedan mjesec 30 dana, drugi 56, treci 44 i tako... Pocne me bolit jajnici 10 dana prije toliko da ne mogu stajati.
Trebao je on ic na pretrage pvaj mjesec, ali smo se dog da cemo poslje svadbe u 6 mjesecu sve rijesit, jer imamo dovoljno stresa oko planiranja svadbe, da mi jos i to netreba.
Sretno svima! ❤️
Bok!
Poceli pokusavati u 1 mjesecu prosle godine (zbaci taman godina), ja 24, on 30 godina. Kod mene papa uredan, hormoni uredni, ali imam policisticne jajnike. O cikusima da ne govorim, jedan mjesec 30 dana, drugi 56, treci 44 i tako… Pocne me bolit jajnici 10 dana prije toliko da ne mogu stajati.
Trebao je on ic na pretrage pvaj mjesec, ali smo se dog da cemo poslje svadbe u 6 mjesecu sve rijesit, jer imamo dovoljno stresa oko planiranja svadbe, da mi jos i to netreba.
Sretno svima! ❤️
Samo uzivajte u vremenu zaruka i na svojoj svadbi! Sretno i puno ljubavi vam zelim... Sigurna sam da ce bebica doci...
Ma nema pravila
Zadnje dane jako puno cura znam od 35 god da je ostali idma trudno
I onda ovdje vidim cure od 20,24 godine da ima treba duze…
I stalno se pitan o cemu to ovisi..
Definitivno smatram da je stres okidac podosta😱
A takoder i meni.
Trudimo se al sam bas sva opterecena,em godinama,em poslom,em sto su sve oko mene trudne😩😩😩
Ja imam 44 god.pokusavali smo skoro 2 god,i sada sam trudna,nista nisam uzimala osim folne,ali sam jako vjerovala,i svima sam govorila dat ce Bog,i evo ga😊😊..sve je moguce onom koji vjeruje♥️
Cestitam Nemo i sama sam vjernica ali vec pocinjem mislit da Bog zna sto cini i da beba nije za nas. A opet zelja stvara uvijek novu nadu... Lp
Bok!
Poceli pokusavati u 1 mjesecu prosle godine (zbaci taman godina), ja 24, on 30 godina. Kod mene papa uredan, hormoni uredni, ali imam policisticne jajnike. O cikusima da ne govorim, jedan mjesec 30 dana, drugi 56, treci 44 i tako… Pocne me bolit jajnici 10 dana prije toliko da ne mogu stajati.
Sretno svima! ❤️
Samo uzivajte u vremenu zaruka i na svojoj svadbi! Sretno i puno ljubavi vam zelim… Sigurna sam da ce bebica doci…
Hvala ti puno, bas lijepo od tebe 🤗✨
Bok cure, nova sam - prijavila se i u "tko planira i radi na bebi". Ukratko, 26 g. (u 3mj 27 - ali ne priznajem dok ne napunim:D), on 32.
Krenuli od ovog mjeseca ozbiljno (nezaštićeni odnosi, folna, vrkuta - ali bez trakica). "Problem je" što ja radim u drugom gradu, tako da za sad imamo samo petak/subotu/nedjelju - to me brine jer treba pogoditi dan (zato mi trakice nemaju smisla).
Po aplikaciji mi je ovulacija u ovu srijedu, međutim prošli četvrtak me počeo boljeti desni jajnik, bilo je više sluzi kroz vikend. "Odradili" sad preko vikenda i jučer navečer i danas me kroz dan baš desni jajnik probada i osjećam grčenje pa se nekako nadam da je O danas/sutra i da će se uhvatit.
Inače u 9. i 10. mj. smo pokušavali nešto sitno i to su bili neki random dani pa smo napravili pauzu (u to vrijeme sam pila folnu pa prestala i počela prije 10 dana opet) jer mi se upalio umnjak, završila na antibioticima, pa slikanje pa onda operacija vađenja, opet antibiotik i paralelno jedno paket brufena :/ tako da iako smo u 12 mj. neš kao "probali" bolje da se tad nije uhvatilo s obzirom na sve.
U 3. mj. idem na redovni ginekološki pa ako do tad ne bude ću se ispregledavat pa da vidimo. :)
Do tad - in spe. :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozdrav Drage moje imam jedno pitanje i bitno mi je da saznam uskoro..imala sam zadnji odnos 24.12.2019 bez kondoma partner nije svrsio u mene izvadio ga je i nesto vise nisam sigurna jel to bilo na vreme i koliko znam od te tecnosti koja se luci tokom odnosa moze da se ostane u drgom stanju jer spermatozpidi putuju jako brzo do materice e sad sta mene muci jeste to da sam neki 4 dan posle toga dobila ali to nije izgledalo kao normalan menzis vec u mnogo manjoj kolicini i krace…je trajao….koliko znam to nisu bili plodni dani otprilike ali sranje kad tacan datum zadnjeg menzisa nisam upisala :( aöi osecam sve simptome kao da sam trudna..umorna sam stalnonmi se spava grudi su mi natecene..bole pomalo kad je najbolje da uradim test ?i moze li se uopste desiti kolila je verovatnoca da sam trudna mogla da ostanem mada sM punp citala pise da je moguce.a volela bih da jesam :)
Pozdrav Drage moje imam jedno pitanje i bitno mi je da saznam uskoro..imala sam zadnji odnos 24.12.2019 bez kondoma partner nije svrsio u mene izvadio ga je i nesto vise nisam sigurna jel to bilo na vreme i koliko znam od te tecnosti koja se luci tokom odnosa moze da se ostane u drgom stanju jer spermatozpidi putuju jako brzo do materice e sad sta mene muci jeste to da sam neki 4 dan posle toga dobila ali to nije izgledalo kao normalan menzis vec u mnogo manjoj kolicini i krace…je trajao….koliko znam to nisu bili plodni dani otprilike ali sranje kad tacan datum zadnjeg menzisa nisam upisala :( aöi osecam sve simptome kao da sam trudna..umorna sam stalnonmi se spava grudi su mi natecene..bole pomalo kad je najbolje da uradim test ?i moze li se uopste desiti kolila je verovatnoca da sam trudna mogla da ostanem mada sM punp citala pise da je moguce.a volela bih da jesam :)
Najbolje bi bilo da napraviš test.
Moja sestrična je u 38-oj godini ostala trudna i to na isti opisani način samo je predejakulat ušao u nju (dakle ta tekućina prije svršavanja) :D javi rezultate :) sretno <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozdrav😀😀
Zasto ne mogu objaviti sliku da mi netko kaze jel trakica napokon pozitivna🤷♀️🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji