Ucestalo stucanje bebe u trbuhu,dali je normalno??

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinoLada
    04. Prosinac 2018. 21:20

Pozdrav,
    Lagano ulazim u 27 tt i pred par dana sam osjetila kako beba stuca. Od tad ona stuca bar 3-4 puta dnevno sto po danu sto po noci. Nekad traje duze nekad krace.
    Pitam se dali je normalno da tako cesto stuca? Malo se brinem, a pregled mi je tek u drugu srijedu...Hvala svima...

04. Prosinac 2018. 21:44

LinoLada

Pozdrav,
    Lagano ulazim u 27 tt i pred par dana sam osjetila kako beba stuca. Od tad ona stuca bar 3-4 puta dnevno sto po danu sto po noci. Nekad traje duze nekad krace.
    Pitam se dali je normalno da tako cesto stuca? Malo se brinem, a pregled mi je tek u drugu srijedu…Hvala svima…

I moj je stalno štucao,što u trbuhu što sad vani i sve je ok😂,ja se nisam brinula,mislim da je to normalno,ali radi svog mira pitaj doktoricu kad ideš na pregled, a do tad nemoj razbijati glavu s tim,pokušaj se okrenuti na drugu stranu,možda prestane štucati.

LinoLada
    04. Prosinac 2018. 21:47

Ena31

LinoLada

Pozdrav,
    Pitam se dali je normalno da tako cesto stuca? Malo se brinem, a pregled mi je tek u drugu srijedu…Hvala svima…

I moj je stalno štucao,što u trbuhu što sad vani i sve je ok😂,ja se nisam brinula,mislim da je to normalno,ali radi svog mira pitaj doktoricu kad ideš na pregled, a do tad nemoj razbijati glavu s tim,pokušaj se okrenuti na drugu stranu,možda prestane štucati.

Mislila sam da ce to na pocetku bitii malo rijede, ali ona je onda pravi stucko. I ja mislim da je normalno, ali opet se malo i brinem. Prva trudnoca, prvo sve pa ni sama vise neznam sto kako mora biti 😌
    Hvala na odgovoru 😘

04. Prosinac 2018. 21:52

LinoLada

Ena31

LinoLada

Pozdrav,

Mislila sam da ce to na pocetku bitii malo rijede, ali ona je onda pravi stucko. I ja mislim da je normalno, ali opet se malo i brinem. Prva trudnoca, prvo sve pa ni sama vise neznam sto kako mora biti 😌
    Hvala na odgovoru 😘

Nema na čemu 😉😘,tako je i meni bilo,sve prvo pa sam ispitivala,čitala...ma bolje pitati pa biti miran nego se mučiti ovako. Sretno🙂,urednu trudnoću i što lakši porod ti želim,a onda uživanje s bebicom😍🤗

LinoLada
    04. Prosinac 2018. 21:59

Ena31

LinoLada

Ena31

LinoLada

Pozdrav,

Hvala na odgovoru 😘

Nema na čemu 😉😘,tako je i meni bilo,sve prvo pa sam ispitivala,čitala…ma bolje pitati pa biti miran nego se mučiti ovako. Sretno🙂,urednu trudnoću i što lakši porod ti želim,a onda uživanje s bebicom😍🤗

Hvala puno 😘 Takoder sretno tebi i tvom deckicu 😘😘😘

LinoLada
    05. Prosinac 2018. 09:28

NINA

I moja sad vec 7-mjesecna beba je po par puta dnevno stucala u trbuhu,to se nastavilo i netom poslije poroda i odjednom je prestalo,tako da nebrini.
    Cak sam imala i smijesne situacije gdje te sestra prikopca na ctg svaki drugi dan,a beba skoro svaki puta stuca pa je morala smanjivat zvuk 😂.
    Kazu doktori da beba stucanjem poboljsava svoja pluca i ostalo i da je to u biti ok.
    Sretno do kraja i bez brige

Super...Hvala punoo 😘😘

zadranka86
    05. Prosinac 2018. 10:42

Stucanjee...po pet set puta dnevno po 15min...sasvim normalno...😉..nemas razlog za paniku...

url=https://lilypie.com]

LinoLada
    05. Prosinac 2018. 11:09

zadranka86

Stucanjee…po pet set puta dnevno po 15min…sasvim normalno…😉..nemas razlog za paniku…

Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.