Trudnoca u 30-ima

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pajina@mala
    14. Prosinac 2016. 15:11

Drage moje, nova sam na forumu iako Vas dugo pratim 😊 Naime? Ja imam 34 godine a moj muz 32, i radimo na bebi vec 4 mjesec (otkako smo se vjencali). Malo me je strah posto nam je preko 30 godina da mozda necemo tako brzo postati roditelji i imam osjecaj krivice jer smo 6 godina bili u vezi i posvetili se karijerama a mogli smo mnogo ranije da udjemo u brak i da imamo bebu. Interesuje me koliko Vas ima da ste zatrudnile poslije 30. i da li Vam je trebalo puno vremena? Veliki pozdrav za Vas sve divne ste i samo tako nastavite 😍😍😍

Pinkica93
    15. Prosinac 2016. 17:34

Ništa se ne događa kad se previše forsira. To ti mogu reći iz iskustva moje mame. Godinama pokušavala prirodnim putem začeti i uspjelo joj je tek u 41. kad se najmanje nadala 100% prirodnim putem. Jadna ona mislila da je menopauza, a kad tamo ja se stvorila. Jest da je veći dio trudnoće morala provesti na mirovanju, ali sve je prošlo ok.
    Porod je bio carskim rezom samo zato što je ona to strogo zahtjevala (1993. se valjda tako i moglo) i sva sreća jer sam bila grozna beba koja se rodila sa 3 puta omotanom pupčanim vrpcom oko vrata.

• simke85
    15. Prosinac 2016. 21:06

I suprug i ja imamo 31 godinu. 2 i pol godine smo se trudili oko bebe i evo nas u 38. tjednu. Suprug je zdrav, a ja sam imala dosta problema..stitnjaca, CINovi, jedan spontani..al, evo ga, uspjeli smo :) Nije nam palo na pamet odustati.. Samo pozitiva :)

• ninjo
    18. Prosinac 2016. 22:35

Prva trudnoca nakon 30 je jos uvjek moguca samo treba biti uporan jer u oravilu ne dolazi tako brzo (iako naravno ima slucajeva), dok pak drugo dolazi bez problema i relativno brzo. Bitno je samo izbjeci zamku parole "ima vremena i pokusati to napraviti u ranim 30 ima.

• frki
    18. Svibanj 2017. 10:55

drage moje imam 29 godina a muz 32 i imamo tri cerkice.u aprilu sam imala mengu normalnu ko i do sada obilnu krvarenjem i bolnu i ponovo sad u maju sam dobila oko petog i trajalo mi do desetog stim sto sam sad prva dva dana imala ko normalnu mengu a ostali dani se vuklo smede to mi se nikad nije desavalo prije jer imam redovne mjesecnice i istog inteziteta.to je sve prestalo rekoh oko desetog a onda sam 13 osjetila i primjetila da su mi grudi bolne natecene  i osjetljive,imam bol u krizima i u stomaku a pocinju od lijevog jajnika i prosiri se po cijelom stomaku i tako me boli,nismo radili na bebi ,doslo mi je dva puta da povracam i imam pojacan miris i muke,od izutra po do poslijepodne imam proliv a posle zatvor stim sto sam cijeo vrijeme naduta ko da sam vola progutala a skoro da nista nejedem i ide stalno da piskim.....sumnjam na trudnocu iako prijasnje tri trudnoce sam znala da sam trudna jer menga nije stigla a sad nisam sigurna sta vi mislite

• mTina
    14. Rujan 2021. 19:21

Pozdrav svima, i ja sam u 32.godini vec. Pokusavamo,vec 2.mjesec nista. Ovaj puta je bilo u neplodnim danima ( 31 dan ciklusi traju i redovna je menstruacija). Ne vjerujem da ce to uspjeti. Ali eto zanima me, po vasem misljenju,kolika je mogucnost ostati trudna u neplodnim danima? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.