Trudnoca i los papa test

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • unaunana12
    13. Srpanj 2022. 09:35

Pozdrav curke, nova sam pa se bas ne snalazim.
    Trudna sam 7+3. Beba je 13 mm, srceko kuca, sve je super, nalaz je savrsen kaze ginekolog. 
    Ono sto nije savrseno je moj papa test. Na kojem su zabiljezene abnormalne stanice. Ginekolog kaze da nalaz nije ni dobar, a ni krajnje los, na granici.
    Isla sam privatno. Pokusala sam naravno izvuc sve inf iz njega. Kaze da ne mora biti nista, a s druge strane spominjao je cin 1 i cin 2. S tim da je nalaz na hpv negativan.
    I preporucio je ponovit papa test za 6 mj. Ako moj ginekolog bude smatrao potrebnim.
    Mene naravno lovi panika, od guglanja mi je pozlilo doslovno, izbacuje najgore moguce scenarije. I na kraju nist ne znam, kod svog ginekologa sam narucena tek za dva tjedna.

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.