treninzi visokog intenziteta i dojenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dani0909

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav!

    Zanima me može li mi vježbanje visokog intenziteta naškoditi kod dojenja? Beba mi ima 5 mjeseci i prije dva tjedna sam joj počela uvoditi dohranu. Htjela bih učvrstiti tijelo, a oduvijek pri vježbanju dajem svoj maksimum. Pročitala sam negdje da pola sata poslije takvih vježbi mlijeko nije dobro za bebu pa me zanima jel itko ima kakva saznanja o tome. Naravno da takvi treninzi ne dolaze u obzir ukoliko bi to na bilo koji način naštetilo dojenju.

  • Avatar orhideja2

    orhideja2

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Mlijeko eventualno zbog kiseline u mišićima može promijeniti okus. A to tvom djetetu ne mora smetati, možda neće ni primjetiti. To ćeš već vidjeti po djetetu.
    Ali štetno sigurno nije, samo ti vježbaj!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.