treninzi visokog intenziteta i dojenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dani0909
    26. Siječanj 2014. 21:08

Pozdrav!

Zanima me može li mi vježbanje visokog intenziteta naškoditi kod dojenja? Beba mi ima 5 mjeseci i prije dva tjedna sam joj počela uvoditi dohranu. Htjela bih učvrstiti tijelo, a oduvijek pri vježbanju dajem svoj maksimum. Pročitala sam negdje da pola sata poslije takvih vježbi mlijeko nije dobro za bebu pa me zanima jel itko ima kakva saznanja o tome. Naravno da takvi treninzi ne dolaze u obzir ukoliko bi to na bilo koji način naštetilo dojenju.

orhideja2
    06. Veljača 2014. 09:04

Mlijeko eventualno zbog kiseline u mišićima može promijeniti okus. A to tvom djetetu ne mora smetati, možda neće ni primjetiti. To ćeš već vidjeti po djetetu.
    Ali štetno sigurno nije, samo ti vježbaj!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.