Treće dijete ne donosi dodatnu sreću?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Bumbali

    Bumbali

    Broj poruka: 57

    Prijavi adminu

    Ne razumijem ovaj članak, preglup, a pogotvo naslov!!

    Bog je velik!

  • Avatar darinka007@live.com

    darinka007@live.com

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Ovaj članak je totalno glup (bez uvrede). Imam troje djece i mogu slobodno reći da i treće dijete donosi sreću! A vjerujem i svako slijedeće. Roditelji koliko god imali djece, nemogu znat što ih očekuje sa slijedećim. Uvijek ima nešto novo. A što se istraživanja tiče, strašno me živciraju. Jedan dan kažu kava je dobra, drugi dan nije. Jedan dan je vino dobro, drugi dan šteti. Tako ćemo vjerovatno za koji dan pročitati da istraživanja pokazuju da  i svako slijedeće dijete donosi sreću, radost i osvježenje u život obitelji.

  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    Ma Boze moj glupog li clanka.,.,ma evo ja sam majka trece bebice i jako jako sam sretna sto ih imam volim ih vise nego oci u glavi.,.,mislim rec pa svako djete se voli isto nema razlike.,.,.,Jest da mi je nekad tesko kad sam ja lose volje ali svejedno kad me pogledaju svojim velikim okicama sve me odmah prode.,.,a da ne govorim kad se navecer stisnu kao macici oko mene tad sam najsretnija osoba na svjetu.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.