Trebam li brinuti zbog krvarenja u ranoj trudnoći?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Cvrčko

    Cvrčko

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    I ja sam prokrvarila u 12 tjednu iako je trudnoća tekla normalnim tijekom, bez bolova se pojavilo krvarenje.
    Srećom sve je dobro prošlo a točan uzrok krvarenja nikada nije točno potvrđen.
    Naravno, u tome trenutku ne razmišljaš o ničemu osim da što prije stigneš doktoru, tako je i bilo, provela sam 7 dana u bolnici ali bila sam smirena jer sam znala da sam u dobrim rukama.
    Nemogu zamisliti da sam te dane provela doma pitajući se što bi to moglo biti, u svakom slučaju toliki rizik nikad nebih preuzela i toliku nepromišljenost.
    Kasnije je postavljena dijagnoza niske posteljice, koja se najnormalnije povukla tijekom trudnoće ali ja sam do kraja na mirovanju, ipak je bolje pripaziti.
    Sada moj dječačić i ja brojimo još sitnih mjesec dana do termina :)

  • Inaleptir

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Ja sam bila u bolnici tjedan dana i nisu mi rekli da je ista nisko spušteno samo to što sam napisala da moram mirovati.Prvo su rekli da je polip pa kao i hematom.Ne znaju ni oni točno .Na kraju da ta posteljica prelazi rubno i otud krvarenja. .Najgore šta se to pojača ponoći unatoč ležanju.Rekli su da se placenta uspostavlja kasnije tek.I kao da se to još dole namješta do 27tj.Ništa puno utješno s obzirom da mi je ovo druga trudnoća.Sa malenom imala hematom i nakon pet dana stala krv.Zahvaljujem na savjetu

  • Inaleptir

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Problem je što meni izgleda kao da će završiti i krenuti na bolje  i onda krene u večernje sate sa ugrušcima ili bez.Svaki odlazak na WC mi je trauma.

  • MatijaPopic

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Išao bih liječniku da sam na tvom mjestu.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.