I ja sam prokrvarila u 12 tjednu iako je trudnoća tekla normalnim tijekom, bez bolova se pojavilo krvarenje.
Srećom sve je dobro prošlo a točan uzrok krvarenja nikada nije točno potvrđen.
Naravno, u tome trenutku ne razmišljaš o ničemu osim da što prije stigneš doktoru, tako je i bilo, provela sam 7 dana u bolnici ali bila sam smirena jer sam znala da sam u dobrim rukama.
Nemogu zamisliti da sam te dane provela doma pitajući se što bi to moglo biti, u svakom slučaju toliki rizik nikad nebih preuzela i toliku nepromišljenost.
Kasnije je postavljena dijagnoza niske posteljice, koja se najnormalnije povukla tijekom trudnoće ali ja sam do kraja na mirovanju, ipak je bolje pripaziti.
Sada moj dječačić i ja brojimo još sitnih mjesec dana do termina :)
Ja sam bila u bolnici tjedan dana i nisu mi rekli da je ista nisko spušteno samo to što sam napisala da moram mirovati.Prvo su rekli da je polip pa kao i hematom.Ne znaju ni oni točno .Na kraju da ta posteljica prelazi rubno i otud krvarenja. .Najgore šta se to pojača ponoći unatoč ležanju.Rekli su da se placenta uspostavlja kasnije tek.I kao da se to još dole namješta do 27tj.Ništa puno utješno s obzirom da mi je ovo druga trudnoća.Sa malenom imala hematom i nakon pet dana stala krv.Zahvaljujem na savjetu
Sortiraj odgovore
Najstariji