Trbuh sa blizancima

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • onebecometwo

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Bok zenice. :) 
    Nova sam ovdje i prva mi je trudnoca, moja prica ide ovako
    U 6 tj sam zavrsila na hitnoj zbog smeckastog iscjetka i saznala da nosim blizance 😍 
    Trazim vasa iskustva sa trudnickim trbuhom, zanima me koliko cu ga moci drzati za sebe
    Imam sitnih 45 kila i prilicno sam niska, oko 162cm, trenutno sam 7 tj+5 
    Zanima me kada se je vama poceo vidjeti trbuh sa blizancima?

  • Avatar Barkleys

    Barkleys

    Broj poruka: 1723

    Prijavi adminu

    Pozdrav, prvo čestitam. Meni je druga trudnoća i stižu blizanci. Ja sam sad 22 tjedan trudna. Na početku sam imala 55 kg i sad sam 5+. Trbuh mi se počeo vidjeti tako negdje oko 2-3 mjeseca. Prvo malo, pa sve više. Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali kile ti dolaze postepeno, tako da ti se tijelo stigne naviknut. Hahaha. Nije neka utjeha znam. U prvoj trudnoći sam isto krenula sa 55 kg, a imam 160 cm i do 9 mjeseca sam dobila +16kg. Užas. Ali meni ti je sve bilo u trbuhu. Ako te još nešto zanima vezano za blizance pitaj. I ja sam totalno laik, ali sam dogurala do sad pa ću možda moći odgovoriti na neko pitanje. 

  • onebecometwo

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Nazalost jedna bebica nije uspjela..Dijagnosticiran mi je sindrom nestalog blizanca. Jos je tu, samo srceko ne kuca, sad cekam da vidim sta ce se desiti. Jos sam na terapiji duphastonom i pozitivna sam koliko mogu bit. Tuzna sam ali zahvalna jer je druga bebica dobro.
    Pazite se i cuvajte. Cestitam vam od srca, sreca je duplo veca :) nosite jednojajcane ili dvojajcane?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.