Trbuh sa blizancima

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • onebecometwo
    14. Travanj 2021. 08:54

Bok zenice. :) 
    Nova sam ovdje i prva mi je trudnoca, moja prica ide ovako
    U 6 tj sam zavrsila na hitnoj zbog smeckastog iscjetka i saznala da nosim blizance 😍 
    Trazim vasa iskustva sa trudnickim trbuhom, zanima me koliko cu ga moci drzati za sebe
    Imam sitnih 45 kila i prilicno sam niska, oko 162cm, trenutno sam 7 tj+5 
    Zanima me kada se je vama poceo vidjeti trbuh sa blizancima?

Barkleys
    21. Travanj 2021. 21:59

Pozdrav, prvo čestitam. Meni je druga trudnoća i stižu blizanci. Ja sam sad 22 tjedan trudna. Na početku sam imala 55 kg i sad sam 5+. Trbuh mi se počeo vidjeti tako negdje oko 2-3 mjeseca. Prvo malo, pa sve više. Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali kile ti dolaze postepeno, tako da ti se tijelo stigne naviknut. Hahaha. Nije neka utjeha znam. U prvoj trudnoći sam isto krenula sa 55 kg, a imam 160 cm i do 9 mjeseca sam dobila +16kg. Užas. Ali meni ti je sve bilo u trbuhu. Ako te još nešto zanima vezano za blizance pitaj. I ja sam totalno laik, ali sam dogurala do sad pa ću možda moći odgovoriti na neko pitanje. 

• onebecometwo
    25. Travanj 2021. 13:33

Nazalost jedna bebica nije uspjela..Dijagnosticiran mi je sindrom nestalog blizanca. Jos je tu, samo srceko ne kuca, sad cekam da vidim sta ce se desiti. Jos sam na terapiji duphastonom i pozitivna sam koliko mogu bit. Tuzna sam ali zahvalna jer je druga bebica dobro.
    Pazite se i cuvajte. Cestitam vam od srca, sreca je duplo veca :) nosite jednojajcane ili dvojajcane?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI