U čemu nosite bebu? (nosenje u ranim danima, marama, klokanica, putovanje autom, jaje, viper..)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    19. Rujan 2015. 17:21

Ja sam konačno jučer moju bebicu uspješno stavila u maramu i zaljubljena sam, oduševljena i ne bi je vadila iz te marame (ali još nam je malo vruće da se baš nosamo po vani).  Ne samo da je praktično nego je i tako nekako lijepo osjetiti je tako uz sebe...meni je to kao da sam ponovo trudna samo što sada mogu ljubiti, dirati svoju bebu i vidjeti je.  Danas smo imali neko događanje sa dosta ljudi, hodanjem pa sam je nosila u marami. Prespavala mi je tako neka dva sata. 
    Razmišljam se da si kupim tanju maramu od ove koju imam. Čine mi se one boba wrap marame tanke. Jesu li?

bobica9
    19. Rujan 2015. 20:58

Mi se nosimo u marami ujutro i kasno popodne. Ionako su rekli da ce malo zahladiti pa cemo se duze nositi. Jako mu se sviđa nosenje, zaspi za 3 minute! 😄 A ja sam tako odusevljena da vec gledam koju cu iducu kupiti! 😄

Lollypop
    19. Rujan 2015. 21:03

Marama je super. Sad ce zahladit pa ce valjda bit ok u njoj, i moja je vruca.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• marko99
    31. Srpanj 2017. 12:34

Pozdrav mame i tate(nadam se da nisam jedini tata šta tu tipka :))
    Dok se mama bavi bebom ja moram smislit kako sutra s našom bebom prevalit put od 400 km u autu.
    Leon je star 3 i pol mjeseca i dosta je velika beba. Od opreme imam jaje koje je došlo s kolicima al sam negdje pročitao da beba ne smije biti u njemu više od dva sata. Obzirom na gužve na cestama i katastrofalnu vrućinu ovih dana moramo biti spremni na sve. Da li je bolje vozit bebu u jaju ili u košari, i može li se košara kako privezat u autu (nemam nikakve papire od kolica jer sam ih dobio polovna)? Na slikama možete vidit jaje i kolica s košarom. 

AmelieM
    31. Srpanj 2017. 13:08

Beba se vozi iskljucivo u jajetu,nikako kosara.. a sto se tice voznje,mozete se vozit naravno duze,ali sa stankama svakih 1:3 da izvadite bebu iz jajeta na 20min,i opet nastavite putovanje.. sretno🙂 

• marko99
    31. Srpanj 2017. 14:19

Hvala puno na brzom odgovoru :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.