U čemu nosite bebu? (nosenje u ranim danima, marama, klokanica, putovanje autom, jaje, viper..)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    10. Rujan 2015. 16:18

Moj voli biti na ramenu ili kad ga nosim tako da je okrenut prema naprijed tako da može gledati. Jako je znatiželjan. Valjda će me u ovoj grupi na fejsu malo prosvjetliti da možemo u akciju!

Nixie
    10. Rujan 2015. 17:09

I moj je na rukama uvijek htio biti samo prema naprijed, ali mu u slingu ne smeta što nije tako. Važno je samo da se krećem  mary, staviš bebu u kolijevka položaj u slingu i možeš dojiti tako non stop, samo treba malo prakse. Meni je to bilo super dok je bio manji. Sad mi je smješno kad ga tako smontiram jer je velik 

Mary36
    10. Rujan 2015. 17:24

Vidjela sam taj položaj ali nisam još probala, budem onda ako se može dojiti probala. Iako naše dojenje u javnosti izgleda urnebesno: Moja cica počne iz tri mlaza špricati u dalj, L sva zašpricana počne plakati dok ja hvatam mlijeko naokolo...to bude pravo bojno polje...

Nixie
    11. Rujan 2015. 00:06

Hahahahhaa, kod tebe je onda zanimljivije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.