Torticollis kod beba

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Tanjica2

    Tanjica2

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Pozdrav! Zanima me dal koja od vas ima bebu rođenu s torticollisom i kad se to riješilo?

  • Avatar Brunhilda

    Brunhilda

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    moj nije rođen, ali ima jednu stranu jaču, ima 5mj. i svako malo se objesi sad na jednu pa na drugu stranu, a desna strana vrata mu je puno jača pa onda mi sve radimo sve s lijeve (stavljamo ga spavati na lijevi bok, prilazimo mu s lijeve strane, igračke s lijeva itd.). Vježba - uporna i svakodnevna.. Npr. kod svakog previjanja okrenemo mu glavu na jednu pa na drugu stranu na 10 sec svaku stranu. Druga vježba - brada prema gore na jednu pa na drugu stranu, isto 10 sec. I to je to. Igramo se s njim pa ni ne primijeti da vježbamo.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.