Tlak u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • taychy
    08. Siječanj 2014. 23:25

Drage buduce mamice!
    Dali i vi imate tremu kod svakog pregleda? mene uhvati trema i odma mi skoci tlak. Doma mi se krece od 118/130/75
    a kad odem na pregled
    bude 140/150/75

09. Siječanj 2014. 09:34

To se i meni znalo dogadjati, pogotovo na kraju trudnoce kada sam krenula u bolnicu na preglede. Dok bi cekala u onom zagusljivom hodniku ponekada i dosta dugo, copila bi me i treba i bilo mi je vruce i uvijek sam imala vislji tlak nego doma. Na svakom pregledu u bolnici sam ih na kraju molila da me hospitaliziraju jer sam znala da mi je tlak samo tamo takav. Pokusaj se smiriti koliko god mozes. Sretbo!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

venera
    09. Siječanj 2014. 11:47

To je normalno, samo treba sestrama napomenuti da znaju zbog čega je tlak veći. Sad ste me podsjetile da ću morati u Merkur na preglede. Dok se popnem na ono brdo mislim da će mi tlak biti na 200 

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

• taychy
    09. Siječanj 2014. 20:42

hvala mamice,sad mi je lakse da nisam jedina!=))

JeanGenie
    11. Veljača 2014. 11:37

To se i meni događalo! Inače sam imala dosta nizak tlak, a na svakom pregledu je bio  najmanje 140! 
    Ali sam im objasnila kakva je inače situacija s mojim tlakom pa se sestra smijala da imam "sindrom bijele kute" :)

antonio
    12. Veljača 2014. 14:25

moj je tlak bio jutros 70 sa 50 uzas jako jako nizak ali mi je rekla da pazim da ne radim nagle pokrete

Lilica
    13. Veljača 2014. 18:36

tako je i meni bilo na pregledu  pitala me sestra jel mi i inace tako visok tlak a meni je inace bas skolski, tako da se nasmijala i rekla da je onda to od uzbudenja 

sepa
    15. Veljača 2014. 19:25

Ja sam u prvoj trudnoci rodila sa dijaagnozom preklamsije. Tlak je skocio prvi put negdi oko 30 tj a u bolnici završila u 33 i inducirali porod u 34. Uz tlak su mi jetreni enzimi bili preko 60. sve se vratilo u normalu 3 dan od poroda. Sada u drugoj trudnoci tlak mi je povisen vec od 10 tj. (135/85 najveci) i zasad jos nisam na terapiji. Ono sto sam ja naucil iz iskustva kusni tlakomjer je glupost (osim ako nemate onaj pravi kako kod doktor). Sadsam nabavila taj i mirim tala par puta dnevno i vjerujte razlika zna bit i do 20. Tako cure sa tlakom fakat oprezno.Ako vam je povisen u ginekologa, pogotovo ako nije tik sto ste dosetali do njega, kontrolirajte ga stalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.