Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    25. Listopad 2020. 13:57

Bella kaj moramo u novu grupu? 
    Ja sam tu od drugog nastavka i sad sam u bedu 😭 ali zakon ste mi grupa i to me jedino drzi da ne pobjegnem s foruma♥
    Maša to je prirodni proizvod, dokazano djeluje ali je individualno naravno...kao i sve ostalo.
    Dok sam istrazivala o Maca prahu bitno je da je podrijetlom iz Perua, jer npr.imas u Dm-u a proizvodnja tu neka kod nas.
    Mada je danas to sve kamuflaza ali ja sam radije kupila u Bio&Bio iz Perua.
    Ja sam kupila zutu Macu ona je "univerzalna" imas crvenu i crnu.
    Ako ces ici u Bio&Bio mozes kupiti i u kapsulama mozda je to pametnije nego prah, ja sam isla solo pa sam uzela prah jer ga je muzic vec pio.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    25. Listopad 2020. 14:04

Watson ma nee, ne moramo😁nego sam predložila obzirom da je dosta stranica počelo se usporeno ucitavati. Pa da nastavimo.  Kako kaže divna možemo ostaviti isto ime : Tko planira i radi na bebi-četvrti nastavak.
    Čisto radi stranica i ucitavanja..na to sam mislila. 

Bella🌟
    25. Listopad 2020. 14:05

Andela111

Nikada mi ne kasni, eventualno dan dva ali samo od kad smo poceli raditi na bebi ali sve vreme uz bolove…ma telo me zeza bas, bas. Sad sam sa treninga pa mozda ga prodrmam da krenem da curim😃….

Haha, da možda prije krene onda😁

anabelaaaa
    25. Listopad 2020. 15:00

Adela,zao mi je😔  U novi ciklus hrabro kao I do sada...Nemam sta za reci,rijeci utjehe ne postoje,cure su vec sve rekle. Uglavnom suajecamo,i sve prolazimo kroz isto. ❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

buhtlica23
    25. Listopad 2020. 15:04

Mene su cicke pocele bolit 🙄 i malo u krstima sad ne znam jel od nezgodnog spavanja ili sta. Ali me curke bas pocinju boliti znaci da se vjestica blizi 😒

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• alma199
    25. Listopad 2020. 22:40

Andela zao mi je zbog tebe , ne ulazim cesto imam obaveza. Pokrij ovulaciju ako osjetis sta jer vidim da su trakice pozitivne. Moguce kasna ovulacija zato i kasni inace bi bio anovulacijski ciklus. Ipak ne odustaj! Svu srecu ti zelim kao i ostalim curama ❤️

• Amy_94
    27. Listopad 2020. 07:50

Jutro! Evo i mene.. Ja sam trenutno u samoizolaciji sa dragim a ovaj tj su plodni dani.. E sad me ne što buni jučer mučnina, probadanje u desnom jajniku jel moguće da je ovulacija? A po kalendaru tek u Petak??
    Po trakice ne mogu jer ne smijem izaći do 2.11 🙄🙄🙄

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

marija3998
    08. Studeni 2020. 11:29

Bok curke, imam jedno pitanje 
    Znači ja i muž od 03/2020 radimo na bebi i u 9 mjesecu imala sam pozitivan test na trudnoću, nažalost ipak se nije ostvarila trudnoća, doktorica je rekla da je bila biokemijska trudnoća, sad me zanima jel imate kakav savjet kako lakše ostati u drugom stanju, jel koristite kakve dodatke prehrani?
    Svi nalazi su mi uredni znači nemam nekih problema ali jednostavno nam ne ide, svaki savijet je dobrodošao ☺️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

valentina98
    09. Studeni 2020. 11:16

Caaao damee🎀
    Evo mene nazaaad, malo sam se hladila da ne prolupam 😇😅
    Nakon 3 mj, menga je dosla 1.11, trajala je 6 dana, zadnja dva dana je bila pomjesana sa prozirnim iscjetkom🤷🏻‍♀️
    Dobila sam od ginice tablete na biljnoj pazi, za reguliranje menstruacije, ali pomazu i kod pcos i cista, takodjer su dobre i za ostvarenje trudnoce.. uz to sam pocela piti folnu,zeljezo i vitamin c.. pijem ih vec tri tjedna i mogu reci da sam zadnju ovulaciju itkekako osjetila, sto po radu jajnika sto po iscjedku.. 
    Kako ste mi vi? Svim novim/starim trudnicama cestitam od srca 🎀 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Maybebaby
    17. Studeni 2020. 13:50

Pozdrav... Trebam pomoc, utjehu...  Dali je netko od vas zene pio femisan a kapsule i dali ste ostale pomocu njih brze trudne... Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.