Dobro jutro, curke! Zara, i ja vidim sjenicu🥰🥳🤗 a inace sam corava na te testove 🤣👌
Zara i ja vidim sjenicu! 😍 Bio ti je ispravan prosli test CB digitalni. On je takav da ima napravljen onaj prozorcic u kojem se popuni plus ili minus. Nema veze ako ostanu gore prazni kvadratici koje bi inace popunio plus. 😊
Baby P 03/21 💙
Sad ce Zara kada dode na posao vaditi Betu , znam teeeee Zarooo hehheheh
I ja bi ju vadila,tko ce docekati petak
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav svima. LIjepo vas je vidjeti u ovakvom broju. Čitam već neko vrijeme, ali nikako da se priključim.
Danas je pala odluka
MM i ja radimo na bebi od 6mj, što zapravo znači bez ikakve zaštite, ove godine s tim da u 6 mj nismo pratili apsolutno ništa pa smo samim time i zakasnili. m u lipnju je bila 04.06.2020 a u srpnju tek 15.07.2020. inače dobijem dan kasnije a zadnja dva mj se malo poremetilo zbog stresa.
Ovaj mj smo imali odnose skoro svaki ili svaki drugi dan nakon 20.07 (završetka m), a i nastavljamo u tom tonu
Nadam se da će taman za vrijeme godišnjeg doći lijepa vijest
Svima vam želim sreću ovaj mj.
Zara i ja ti vidim sjenicu! 🥰🥰🥰
Ajde jos jedan test radi! 😊
Dobro jutro dame, kako ste danas?
Ja nisam mogla cijelu noc spavati, ne znam zasto. Vrtila sam se do negdje 4 ujutro.. vec ujutro sam sva slomljena. Imam neke trnce po usnama cijelo vrijeme i neke sitne glavobolje. Bit ce da je do vremena..
Cekam danas nove plusice od vas! ❤️❤️❤️🤞🤞
❤️🙏🏻
Pozdrav svima. LIjepo vas je vidjeti u ovakvom broju. Čitam već neko vrijeme, ali nikako da se priključim.
Danas je pala odluka
MM i ja radimo na bebi od 6mj, što zapravo znači bez ikakve zaštite, ove godine s tim da u 6 mj nismo pratili apsolutno ništa pa smo samim time i zakasnili. m u lipnju je bila 04.06.2020 a u srpnju tek 15.07.2020. inače dobijem dan kasnije a zadnja dva mj se malo poremetilo zbog stresa.
Ovaj mj smo imali odnose skoro svaki ili svaki drugi dan nakon 20.07 (završetka m), a i nastavljamo u tom tonu
Pozdravv👋👋 drzim fige da bude sretnih vijesti🥰
Danas je pala odluka
Dobrodosla i drzimo fige da i ti kao i mi u skoro vrijeme ugledamo plusice
Zara, ma to je to, sve ti vidimo nesto. A mi smo ovdje sve “doktorice” i prorocice :))) ❤️ Cestitam ❤️ Ja sam i jutros debelo negativna, i sto nisam mislila radit test sad se muz uzj***o vise nego ja pa mi je sacekusu pred kupaonicom napravio 🤣🤣🤣 .. ne znam, mislim da je to to ne nadam se vise uopce
Jutro curke :)
Zara nadam se da je toto 🤞
Mene je jakooo strah napravit test :( strah me da ce bit negativan 😏
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Pupetta, molim te me podsjeti kakva je bila tvoja situacija s testicem?
Ti si piskila bio negativan ( koji dc?) A zatim pozitivan ?
Sortiraj odgovore
Najstariji