Watson 🙋♀️
Čekaj,prvo mi je trebalo sto godina da pročitam zaostatke jer vas danas nisam stigla uopce citati.. Vidim danas je tu pravi kokošinjac,toliko ste se raskokodakale 😂
Meni je drago da puno pišemo i pomažemo jedna drugoj i stvarno mislim da ćemo uskoro sve ugledat željene plusice.
Gljivica sam se rijesila,valjda 😂 u srijedu bi trebala dobit,no vidjet ćemo 🤷♀️
Cice me bas jako bole,gricica nemam već neko vrijeme,a iskreno test nemam pojma kad ću radit,bas sam nekako onako 🤷♀️😂
Maša Oces ti piškit sutra testic? Ajde vise nek se pokaže ono kaj treba ❤️
Maja znaci,koliko je moguće da ti test pokaže ovo 🙈 ali meni to vise vuče ne nešto pozitivno nego ono drugo..
Kaj ima novoga? Ko će još sutra piškit? Bas mi se traže neke sjenice ☺️😎
watson009 hvala ti na utjehi, bas sam to zeljela cuti da nisam jedina. Sva sam se brinula..
Ocito umisljam malo od brige! Hvala ti!! ❤️❤️
I nadam se da neces vidjeti vjesticu!!! 🤞🤞🤞🤞🤞
Divne ste cure, stvarno da vas nema tko zna sta bi mi sve mislila i umisljale!, ❤️😊🥰
❤️🙏🏻
Joj sta ste se raspricale ❤️ jedva sve procitala 😅
Da nabacim koji komentar dok mi se oci ne krenu sklapat
Danas nisam radila, a i sutra budem doma malac je pokupio neku virozu
Ugl. Tek tada shvatim koliko dodem doma s posla umorna iako bi rekao covjek nes ti ured i kompjuter. Al onako osjetna razlika. Nego htjedoh rec da se veselim 3godine porodiljnog iskoristit 😁 🤞
Majo ja nekako mislim da ovo bude pozitivan test, bas sam optimisticna 🤩 ponovi ti to vec ujutro 🤞
Ja na fejs ne idem. Vec 2 puta sam prosla prelaz sa foruma na fejs i bude nakon nekog vremena totalni raspad sistema
Ugl. Nadam se da ce vas jos ostat ovdje pa da imam s kime tipkat 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma to je, cure moje, sve normalno. Imamo mi u nasem danu uspone i padove, kao i vrijeme, sunasce se malo skrije iza oblaka, pa onda opet pojavi 😇🌤 sad sam se frisko otusirala, ma sva škripim😅. M mi (ne) treba doci za tocno tjedan dana. Ali ako smijem primjetit, ovaj ciklus mi je super brzo prosao😳 kao da sam jucer dobila M, a sljedeca (ne)dolazi za 7 dana. Lezim sad na kaucu i mislim si kako sam ponosna na svoje tijelo. Ne samo da izgleda bombasticno hahahha koja fora😜🥰🤦♀️nego sam odlucila vjerovati mudrosti svoga tijela. Ono je mudro i zna puuuno vise nego sto ja znam. Nema mjesta za ocaj i tugu. Okej tesko je. Isplaci se i idemo dalje. Mislite na nase bebace. Pa oni se svojim mamama zele hvalit na skolskom igralistu 😂🤗 i onda iz mini busa izadjemo mi, jedna za drugom🤣 me kuzite? Ak ne, to je zbog đus votke koju je Sandricak ako se ne varam maloprije slala u krug 🍸🍹😇
Sanjarko, ja niti nemam fejs, tako da ne brini, druzit cemo se ovdje dok ne odemo na drugu temu😉😇😘
Zdravo drage moje, ja sam zadnih dana sve u nekoj trci… Ja imam sekret jos od ovulacije, nekad manje, nekad vise, nekad ne primetim… Ali danas kada sam se obrisala kroz beli mlecno gusti sekret je dosla neka roze-braon nijansa, ceo sekret je bio obojen, nije bilo samo tragova. Sta moze bit? 🤷🏻♀️ Imam jos uvek osecaj nekad u ledjima kao da cu da dobijem.. I grudi me bole ali odozgo, iznad bradavica…
Ljubim moje buduce mamice 😘😘😘
Da to Leoni nije implantacijsko krvarenje, ha?!😳🤞😇
Svima koji piskite - drzim fige da budu plusoci jednako koliko ih drzim sebi. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🥳🥳🥳🥳🥳
Coveceee cure koliko ste se raspisale 😂😍
Majoooo ja mislim da ce ovo bit dobitnooo , joj bas sam uzbudena 🤞🤞🤞🤞🤞
Ja mislim da cu pisnit sutra , sutra ce mi bit da mi 3 dana kasni i ako bude negativno mislim da je toto da nemoze bit da sam trudna tako da nemam vise sta cekat 😌
Slikam vam ujutro 😊
Da za grupu !!
Da za obavijesti !!
Da za maramice, pelene , krevetice !!!
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jedva cekam jutro i rezultat od Mase i Maje 🥰🥰😍
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Ja bome necu sutra . Dabogda ne dosla narednih 9 mjeseci a ne samo sutra hahah. Pisnem eventualno prekosutra. A test cu dati muzu da ponese na posao da me ne povuce zelja :/ grozna sam full. Zenice drzite mi se, sad cemo mi polako, to je to hehe
Ne znam. Ja te prave testove necu niti kupovat dok ne posumnjam nesto. Jedino sta sam uzela je preko ebaya lh trakice i to mi je sada doseg. Sada pred plodne nastojim biti sto smirenija, napokon smo na g.o. i ne zelim se icim uznemiravat jer mi je na poslu vjecno neka napetost koja nas vjerojatno i koci cijelo vrijeme. Plus nesto me mjehur zafrkaje i cekam nalaz urina, mozda je i to odigralo svoje.
Te suze koje spominjete, to sve treba maknut od sebe i bit pozitiva. Nema suza, glavu gore, mora bit sve u redu. Uglavnom sve krece iz glave!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji