Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    27. Srpanj 2020. 22:41

Watson 🙋‍♀️
    Čekaj,prvo mi je trebalo sto godina da pročitam zaostatke jer vas danas nisam stigla uopce citati.. Vidim danas je tu pravi kokošinjac,toliko ste se raskokodakale 😂
    Meni je drago da puno pišemo i pomažemo jedna drugoj i stvarno mislim da ćemo uskoro sve ugledat željene plusice.
    Gljivica sam se rijesila,valjda 😂 u srijedu bi trebala dobit,no vidjet ćemo 🤷‍♀️
    Cice me bas jako bole,gricica nemam već neko vrijeme,a iskreno test nemam pojma kad ću radit,bas sam nekako onako 🤷‍♀️😂
    Maša Oces ti piškit sutra testic? Ajde vise nek se pokaže ono kaj treba ❤️
    Maja znaci,koliko je moguće da ti test pokaže ovo 🙈 ali meni to vise vuče ne nešto pozitivno nego ono drugo..
    Kaj ima novoga? Ko će još sutra piškit? Bas mi se traže neke sjenice ☺️😎

Missy87
    27. Srpanj 2020. 22:46

watson009 hvala ti na utjehi, bas sam to zeljela cuti da nisam jedina. Sva sam se brinula..
    Ocito umisljam malo od brige! Hvala ti!! ❤️❤️
    I nadam se da neces vidjeti vjesticu!!! 🤞🤞🤞🤞🤞
    Divne ste cure, stvarno da vas nema tko zna sta bi mi sve mislila i umisljale!, ❤️😊🥰

❤️🙏🏻

Sanjarka88
    27. Srpanj 2020. 22:59

Joj sta ste se raspricale ❤️ jedva sve procitala 😅
    Da nabacim koji komentar dok mi se oci ne krenu sklapat 
    Danas nisam radila, a i sutra budem doma malac je pokupio neku virozu
    Ugl. Tek tada shvatim koliko dodem doma s posla umorna iako bi rekao covjek nes ti ured i kompjuter. Al onako osjetna razlika. Nego htjedoh rec da se veselim 3godine porodiljnog iskoristit 😁 🤞
    Majo ja nekako mislim da ovo bude pozitivan test, bas sam optimisticna 🤩 ponovi ti to vec ujutro 🤞
    Ja na fejs ne idem. Vec 2 puta sam prosla prelaz sa foruma na fejs i bude nakon nekog vremena totalni raspad sistema 
    Ugl. Nadam se da ce vas jos ostat ovdje pa da imam s kime tipkat 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jagodica125
    27. Srpanj 2020. 23:06

Ma to je, cure moje, sve normalno. Imamo mi u nasem danu uspone i padove, kao i vrijeme, sunasce se malo skrije iza oblaka, pa onda opet pojavi 😇🌤  sad sam se frisko otusirala, ma sva škripim😅. M mi (ne) treba doci za tocno tjedan dana. Ali ako smijem primjetit, ovaj ciklus mi je super brzo prosao😳 kao da sam jucer dobila M, a sljedeca (ne)dolazi za 7 dana. Lezim sad na kaucu i mislim si kako sam ponosna na svoje tijelo. Ne samo da izgleda bombasticno hahahha koja fora😜🥰🤦‍♀️nego sam odlucila vjerovati mudrosti svoga tijela. Ono je mudro i zna puuuno vise nego sto ja znam. Nema mjesta za ocaj i tugu. Okej tesko je. Isplaci se i idemo dalje. Mislite na nase bebace. Pa oni se svojim mamama zele hvalit na skolskom igralistu 😂🤗 i onda iz mini busa izadjemo mi, jedna za drugom🤣 me kuzite? Ak ne, to je zbog đus votke koju je Sandricak ako se ne varam maloprije slala u krug 🍸🍹😇 

Jagodica125
    27. Srpanj 2020. 23:08

Sanjarko, ja niti nemam fejs, tako da ne brini, druzit cemo se ovdje dok ne odemo na drugu temu😉😇😘

Jagodica125
    27. Srpanj 2020. 23:11

Leoni

Zdravo drage moje, ja sam zadnih dana sve u nekoj trci… Ja imam sekret jos od ovulacije, nekad manje, nekad vise, nekad ne primetim… Ali danas kada sam se obrisala kroz beli mlecno gusti sekret je dosla neka roze-braon nijansa, ceo sekret je bio obojen, nije bilo samo tragova. Sta moze bit? 🤷🏻‍♀️ Imam jos uvek osecaj nekad u ledjima kao da cu da dobijem.. I grudi me bole ali odozgo, iznad bradavica…
    Ljubim moje buduce mamice 😘😘😘

Da to Leoni nije implantacijsko krvarenje, ha?!😳🤞😇

Svima koji piskite - drzim fige da budu plusoci jednako koliko ih drzim sebi. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🥳🥳🥳🥳🥳

Maša🤰🏼
    27. Srpanj 2020. 23:14

Coveceee cure koliko ste se raspisale 😂😍
    Majoooo ja mislim da ce ovo bit dobitnooo , joj bas sam uzbudena 🤞🤞🤞🤞🤞
    Ja mislim da cu pisnit sutra , sutra ce mi bit da mi 3 dana kasni i ako bude negativno mislim da je toto da nemoze bit da sam trudna tako da nemam vise sta cekat 😌 
    Slikam vam ujutro 😊

Da za grupu !!
    Da za obavijesti !!
    Da za maramice, pelene , krevetice !!! 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sandricak1
    27. Srpanj 2020. 23:50

Jedva cekam jutro  i rezultat od Mase i Maje 🥰🥰😍

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

irenaa0809
    27. Srpanj 2020. 23:55

Ja bome necu sutra . Dabogda ne dosla narednih 9 mjeseci a ne samo sutra hahah. Pisnem eventualno prekosutra. A test cu dati muzu da ponese na posao da me ne povuce zelja :/ grozna sam full. Zenice drzite mi se, sad cemo mi polako, to je to hehe

Angeleyes
    28. Srpanj 2020. 01:18

Ne znam. Ja te prave testove necu niti kupovat dok ne posumnjam nesto. Jedino sta sam uzela je preko ebaya lh trakice i to mi je sada doseg. Sada pred plodne nastojim biti sto smirenija, napokon smo na g.o. i ne zelim se icim uznemiravat jer mi je na poslu vjecno neka napetost koja nas vjerojatno i koci cijelo vrijeme. Plus nesto me mjehur zafrkaje i cekam nalaz urina, mozda je i to odigralo svoje. 
    Te suze koje spominjete, to sve treba maknut od sebe i bit pozitiva. Nema suza, glavu gore, mora bit sve u redu. Uglavnom sve krece iz glave!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.