Hm… meni drluje kao pocetak gljivicne…ako te pocne svrbeti rodnica to je candida ako ne , nemas sta da brines sluz je ok sve dok ne svrbi i nema miris.
Ne svrbi, ne smrdi.. Svaki mjesec mi je takva sluz unutar vagine, nemam sluzi na gacicama.
Zato pitam… Dali ima tko slicno..
Stvarno ne znam.. jesi možda zvala doktoricu da pitaš?
Moja gin u Zg je otisla u mirovinu, a tu kod nas koje sam zvala ne primaju pacijente ili isto idu u mirovinu.. Nisam vise pametna.
Maja izdrzi do sutra i nadam se da bude pozitivno!! 🤞🤞🤞🤞❤️
❤️🙏🏻
Ja sam njega rastavila, slikala,bacila u smece, ne pada mi na pamet ga vadit jer cu poludit 😂 javim vam.sutra ujutro rezultate novog 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Po trakicama bi covjek rekao da je pozitivno, steta sto si sad radila umjesto ujutro kad je najbolje, a i ljekarna ti nije blizu, da pokaze sto posto ja bi na tvom mjestu ne mislila o tome i pricekala do prekosutra ujutro, ti kako zelis...
Ja sam njega rastavila, slikala,bacila u smece, ne pada mi na pamet ga vadit jer cu poludit 😂 javim vam.sutra ujutro rezultate novog 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ponovi, ovo je nazalost nevazeci test. Meni je cudo i da pise "Not" jer inace na digitalnima budu plus i minus. Svakako izgleda obecavajuce, sretno 🙏❤
Baby P 03/21 💙
Doka jesi li ponavljala betu? Ja je nisam ni vadila. Javi kada dogovoris prvi pregled da razmijenimo iskustva ❤
Baby P 03/21 💙
Joj cure jel i vama tesko kad prolazite u ducanu izmedu polica sa stvarima za bebe, pelene, vlazne maramice, njezne kupke i kremice...danas sam prolazila i mislim si jedva cekam to sve kupovat ❤😭🥰
Joj cure jel i vama tesko kad prolazite u ducanu izmedu polica sa stvarima za bebe, pelene, vlazne maramice, njezne kupke i kremice…danas sam prolazila i mislim si jedva cekam to sve kupovat ❤😭🥰
Posto vidim da se mucis sa ovil lilypiem kao sto sam se i ja mucila. Ovo prekopiraj i onda ce ti biti slika 😁
https://ibb.co/SwywSxG
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Curke hvala vam na podrsci, pricekat cu barem do prekosutra pa radit opet ako ne dode. Andela iz tvojih usta u Bozje usi❤ ali bolje da se ne nadam. Sto se tice toga za ducane, ja imam vec sve u glavi od kolica,kinderbeta i svih detalja jos samo da se primi 🤞🏻😀
I ja msm da sve imam u glavi već. Ovaj period od ovulacije pa do sad sam preplakala,jer znam da nismo ni ovaj mesec uspeli. Msm isti mi je pms kao sto je i inače. Ali Boze moj,sta da se radi. Biće nekad,ne odustajem 😇
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Ajde cure spojite energiju u jednu veliku trudnicku koja ce doneti na svet nase bebe…. samo mislite pozitivno!Bas smo pozitivne sve jako bas to osećam, mora nesto predivno iz toga da izadje , mora❤️
Ajmo samo pozitivno! 🥰
Curke moje drage nemojte plakati niti tugovati, najbolje tek dolazi.
Pupetta nisam ponovila betu. Za pregled sam narucena 19.8.
A ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji