Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Srpanj 2020. 20:58

Majo jaoooj na mukama sam kao da se meni dogodilo 😅
    Ja bih rekla da je to jako dobro kako izgleda (pozitvno) 

Missy87
    27. Srpanj 2020. 20:58

Sandricak ja sam jos u fazi ne plakanja, ali doci cu i do nje sigurno!
    Ti smo da budemo podrska jedni drugima i to je najvažnije! ❤️❤️
    Zato obrisi suzice, osmijeh i idemo dalje! ❤️❤️❤️❤️❤️

❤️🙏🏻

27. Srpanj 2020. 21:20

Pobogu nema me cijeliiiii daaaaan šta je ovo?!? Di su one dame od jutros jake i raspoložene?! 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
    Kad plačeš uzmi čokolade proći će, sve se sa razlogom događa i sama imam takve faze jebemu 
    Isplacite se i sutra da ste ustale nasmijane, kako ćemo takve uspjeti zajedno 😩🥰 glavu gore, briši suze i zahvali Bogu sto je još jedan dan prošao, bit će sve kad tad 💙😍❤️ 

Maja Men se nekak čini kad je rastavljen da vidim blagu crticu iako se ne razumijem, poludile cure u grupi i poludio cb testic 😂😂 šalim se maloooo 

Andela meni se čini ok sluz, samo hopsaj ne zamaraj se njome previše 😊😊

Šaljem zagrljaje i virtualne maramice 🥰🥰🥰🥰

Sandricak1
    27. Srpanj 2020. 21:24

U pravu stee,sigurno se sve dešava sa nekim razlogom.  Nadam se da ćemo se do kraja godine sve preseliti na druge teme. Moj muz i onako bi hteo letnju bebu,kaze niko nema leti rodjendan, a njemu se pravi zurka na leto. 😅🤣 baas me je bio nasmejao. 😂
    Saljem vam poljupce, zagrljaje i maramice. A i jednu djus vodku ,živelii 😅🥰🤗😘❤

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

27. Srpanj 2020. 21:45

Sandricak1

Tinchica🦋

Joj cure jel i vama tesko kad prolazite u ducanu izmedu polica sa stvarima za bebe, pelene, vlazne maramice, njezne kupke i kremice…danas sam prolazila i mislim si jedva cekam to sve kupovat ❤😭🥰

Posto vidim da se mucis sa ovil lilypiem kao sto sam se i ja mucila. Ovo prekopiraj i onda ce ti biti slika 😁
    https://ibb.co/SwywSxG

Hahhaha hvala ti Sandricak vec sam odustala, reko ne da mi se vise trazit koji link 😂😂

• nadica345
    27. Srpanj 2020. 22:06

Ja sam ona sa lh trakicama, 😂. M je dosla, onda i kada je predvidjena da dodje, tj pratila sam ovulaciju, uzv i trakicama, trakicu lh sam uradila pred m i ispala je poz. No medjutim, pored ovulacije, trudnoca se nije desila 😔. Malo sam onak, potistena, ali sto idemo dalje 🤞💪💪💪. Vama curke zelim mnogoo plusića ❤❤❤❤

Maja1102
    27. Srpanj 2020. 22:06

Koliko je ovo zapravo lijepo😍 uvijek jedna uz drugu i uz smjeh i uz suze 😊😊😊😊 sta mislite da napravimo neku zatvorenu grupu na fejsu? Pa da se i tamo druzimo mi sa ovog foruma 😊 mogli bi malo ovaj forum srediti bar da dodju obavjesti kad netko komentira ili neku aplikaciju napravit da sve bude jednostavnije😀😀😀

Missy87
    27. Srpanj 2020. 22:15

MAja1102

Koliko je ovo zapravo lijepo😍 uvijek jedna uz drugu i uz smjeh i uz suze 😊😊😊😊 sta mislite da napravimo neku zatvorenu grupu na fejsu? Pa da se i tamo druzimo mi sa ovog foruma 😊 mogli bi malo ovaj forum srediti bar da dodju obavjesti kad netko komentira ili neku aplikaciju napravit da sve bude jednostavnije😀😀😀

Slazem se sa grupom! Ili da bar budu neke obavijesti za komentiranje.. 😊

❤️🙏🏻

watson009
    27. Srpanj 2020. 22:24

Missy87 draga da te malo utjesim,.ja ovulacihsku sliz nemam vec nekoliko mjeseci...uvijek bude bijela prozirna,nije vise onako rastezljiva,ne znam zasto.
    Ovuliram-potvrdeno trakicama i UZV-om, neka te to ne brine.
    Cak mi je sada prije 2 tj.gin rekao da imam dosta ovulacijske sluzi, eto nama na oko s emozda cini da nesto ne stima a priroda se pobrinula da je sve oke.
    Cure bas kako Ancioo kaze,di ste potonule ?!?! 
    Ja jos nisam odbacila ovaj ciklus,moj je,nedam ga  ahahhahha pukla sam znam al ne zelim vidjet vjesticu i tocka !!!! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    27. Srpanj 2020. 22:26

Nadica345 znam taj osjecaj i glavu gore zeno ,iduci ciklus opet gadajte plodne dane! Stavi sve u ruke prirode i samo nada ostaje...♥
    Hope di si nam ? Jesu gljivice otisle ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.