Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mare.su
    27. Srpanj 2020. 11:22

Cure jel ste bile na pregledu nakon biokemijske? Ja sam sve vise sigurna da je prosli mj bila biokemijska i bas mi je nekako tesko..

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

watson009
    27. Srpanj 2020. 11:27

Irena dok M ne dode ne ocajavaj!!!! Ali ako treba i isplaci se,izbaci to iz sebe !!! Tako sam i ja prosli mjesec, krokodilske suze, zatim sam si popila neko alkoholno pice da se izgustam i rekla iduci mjesec je moj !!!! Na ovaj ciklus mislim hehe
    Glavu gore zeno! Ti si snazna !!! Budemo sve mi nasim muzicima pokazale plusice...mora biti !!! ♥🙌

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

irenaa0809
    27. Srpanj 2020. 11:31

Tako sam zeljela ovaj mjesec zarko mu sunce. Vec isplanirala u glavi da cu cak i muzu sutit i dam mu test za 10 dana taman godisnjica braka. Fenomenalno bi bilo. Jos se ja nadam ali eto, ovi minusi bas zderu..... a sto se tice biokemijske nisam sigurna tko je pitao pa da ne pogrijesim ime, ja sam isla i to dva puta meni je ginekolog samo rekao da se po necemu na maternici/jajniku cemu li vec vidi da je bilo (osim po testu) i samo da obavezno radim sva ciklusa pauzu.

Meni danas 38.dan ciklusa. Ali produljeni su otkako sam rodila. Izmedju 33.i 38.dana dobijem. Tako da cekam do petka pa cemo vidjeti. Iako, ako je ona krv u iscjetku bila ovulacijsko krvarenje, onda mi kasni 2 dana

irenaa0809

Dva* ciklusa

Missy87
    27. Srpanj 2020. 12:11

irenaa0809

Tako sam zeljela ovaj mjesec zarko mu sunce. Vec isplanirala u glavi da cu cak i muzu sutit i dam mu test za 10 dana taman godisnjica braka. Fenomenalno bi bilo. Jos se ja nadam ali eto, ovi minusi bas zderu….. a sto se tice biokemijske nisam sigurna tko je pitao pa da ne pogrijesim ime, ja sam isla i to dva puta meni je ginekolog samo rekao da se po necemu na maternici/jajniku cemu li vec vidi da je bilo (osim po testu) i samo da obavezno radim sva ciklusa pauzu.

I sama sam takva, vec sve isplaniram kako cu mu reci, na koji nacin, kako iznenaditi i onda dodje M. 
    Zadnjih dana sam se smirila i pokusavam lagano bez zivciranja. Ako bude, bude.. Ako ne idemo u sljedeci mj. 
    Probaj se i ti nekako smiriti, ovako ti je jos gore!

❤️🙏🏻

irenaa0809
    27. Srpanj 2020. 12:36

Ma, ako ovaj mjesec dodje grdno ce me zeznut jer je prosli mjesec kasnila pa se tako elegantno smjestila bas na termin odlaska na more 🤬🤬🤬🤬 i onda kako da ju ne mrzimo hahaha. Onda ako bas dodje malo pauziramo. Valja brzinski jos malo stomak stesati da me u narancastom kupacem ne zamijene za bovu 🤣

Kona13
    27. Srpanj 2020. 13:16

Sa prvim su me 5dana prije M počele bolid grudi, no tako je bilo i prije M, nestalo vrlo brzo😬. Osim trbuha koji je počeo rasti u 6mj,ni znala nisam da sam trudna😊

👦2012💙

irenaa0809
    27. Srpanj 2020. 13:26

Ma vi ste divne, sve do jedne i obozavam i vas i ovaj forum. I tako se veselim svakom plusicu kao da je moj ❤️ Da li mi koja od vas moze reci svoje iskustvo nakon spontanog (moj konkretno missed ab u 12 tj) sa trudnocom poslije

Kona13
    27. Srpanj 2020. 13:27

☆boliti 

I ja uvijek kasnim na razgovore😔

Sretno curke, držite se💗
    Ja imam prvi sastanak ovaj tj sa fertility dr.

👦2012💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.