Cure jel ste bile na pregledu nakon biokemijske? Ja sam sve vise sigurna da je prosli mj bila biokemijska i bas mi je nekako tesko..
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Irena dok M ne dode ne ocajavaj!!!! Ali ako treba i isplaci se,izbaci to iz sebe !!! Tako sam i ja prosli mjesec, krokodilske suze, zatim sam si popila neko alkoholno pice da se izgustam i rekla iduci mjesec je moj !!!! Na ovaj ciklus mislim hehe
Glavu gore zeno! Ti si snazna !!! Budemo sve mi nasim muzicima pokazale plusice...mora biti !!! ♥🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Tako sam zeljela ovaj mjesec zarko mu sunce. Vec isplanirala u glavi da cu cak i muzu sutit i dam mu test za 10 dana taman godisnjica braka. Fenomenalno bi bilo. Jos se ja nadam ali eto, ovi minusi bas zderu..... a sto se tice biokemijske nisam sigurna tko je pitao pa da ne pogrijesim ime, ja sam isla i to dva puta meni je ginekolog samo rekao da se po necemu na maternici/jajniku cemu li vec vidi da je bilo (osim po testu) i samo da obavezno radim sva ciklusa pauzu.
Meni danas 38.dan ciklusa. Ali produljeni su otkako sam rodila. Izmedju 33.i 38.dana dobijem. Tako da cekam do petka pa cemo vidjeti. Iako, ako je ona krv u iscjetku bila ovulacijsko krvarenje, onda mi kasni 2 dana
Tako sam zeljela ovaj mjesec zarko mu sunce. Vec isplanirala u glavi da cu cak i muzu sutit i dam mu test za 10 dana taman godisnjica braka. Fenomenalno bi bilo. Jos se ja nadam ali eto, ovi minusi bas zderu….. a sto se tice biokemijske nisam sigurna tko je pitao pa da ne pogrijesim ime, ja sam isla i to dva puta meni je ginekolog samo rekao da se po necemu na maternici/jajniku cemu li vec vidi da je bilo (osim po testu) i samo da obavezno radim sva ciklusa pauzu.
I sama sam takva, vec sve isplaniram kako cu mu reci, na koji nacin, kako iznenaditi i onda dodje M.
Zadnjih dana sam se smirila i pokusavam lagano bez zivciranja. Ako bude, bude.. Ako ne idemo u sljedeci mj.
Probaj se i ti nekako smiriti, ovako ti je jos gore!
❤️🙏🏻
Ma, ako ovaj mjesec dodje grdno ce me zeznut jer je prosli mjesec kasnila pa se tako elegantno smjestila bas na termin odlaska na more 🤬🤬🤬🤬 i onda kako da ju ne mrzimo hahaha. Onda ako bas dodje malo pauziramo. Valja brzinski jos malo stomak stesati da me u narancastom kupacem ne zamijene za bovu 🤣
Sa prvim su me 5dana prije M počele bolid grudi, no tako je bilo i prije M, nestalo vrlo brzo😬. Osim trbuha koji je počeo rasti u 6mj,ni znala nisam da sam trudna😊
👦2012💙
Ma vi ste divne, sve do jedne i obozavam i vas i ovaj forum. I tako se veselim svakom plusicu kao da je moj ❤️ Da li mi koja od vas moze reci svoje iskustvo nakon spontanog (moj konkretno missed ab u 12 tj) sa trudnocom poslije
☆boliti
I ja uvijek kasnim na razgovore😔
Sretno curke, držite se💗
Ja imam prvi sastanak ovaj tj sa fertility dr.
👦2012💙
Sortiraj odgovore
Najstariji