Doka1. Hvala ti i također 😁🤗🤗
Watson. Joj baš sam mislila da ćeš imati +. Nema veze, sretno i hrabro dalje💕
Ja ne znam sta se kod mene desava..Nakon onog menzesa koji je trajao dva dana, temperatura pala d a tri I sad opet par dana visa kao sto bude u drugom djelu ciklusa…a ovulacija bi po pravilu trebala biti za tri dana. Takodjer bolne grudi,I makin tog curenja ako je uopce bio menzes. Jucer sam u strahu bila I ptisla uraditi hormone stitne, da vidim da tu nesto ne steka..A jucer me jajnici bas zigali kao pred ovulaciju,sto se tice iscjedka,skoro pa suha,ponekad nesto bijelkasto primjetim na vesu. Molim vas da li se nekome nesto slicno desilo.Bojim se nekog hormonalni poremecaja…ovo mi se nikad nije prije desilo…I da napomenem spolno sam aktivna zadnjih 4 mjeseca,mad kazem aktivna ne mislim da nije bilo prije nista..Ali sam u braku tek toliko pa je odnos nesto intenzivniji.
hmm bome ne zznam sto bih ti rekla, kad su ti gotovi nalazi od stitnjace?
i meni je prosli m trajao 2 dana sva sam bila u soku :D
sad ganjam i hopsam se kad stignemo pa kako bude :)
U ponedjeljak ce biti nalaz.Ma ja sam bila super raspolozena,kontam idemo pokusat ponovo Ali ne znam sta sad pored ove suhoce,imam I bolan odnos. A grudi me uvijek prestanu boljeti cim procuri.Ovaj put bol traje jos od sedam dana prije tog blagog krvarenja.a najvise me brine ta temper.koja bi trebala biti niska u ovom periodu.Anci00 da nismo zakacila ranije a da to I ne znamo 🤗 Ja jos sinoc uradim ovul.trakicu samo blaga linijica se nazire,znaci da ovulacije stize uskoro pokazalo bi.u bedaku sam 🤪
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Hope i Zaraidemo cure zajedno u novi ciklus!
Ostale koje cekaju plusice od srca zelim da ga ugledaju…
Moja vjestica je stigla jutros,taman sa tmurnim i kisnim danom da se jos gore osjecam,svi simptomici padaju u vodu.
Ok,idemo dalje ,nema predaje !
Zao mi je😣Zaokupi se necim,ne daj da padnes ni zbog menzesa ni loseg dana.Doci ce kraj I ovome pa cemo skupa biti u nekoj ljepsoj grupi,zaokupljeni razovojom bebace 🤗
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
watson saljem zagrljaj
anabelaaaa vidjet cemo :) mozd ti se sam malo sve pobrkalo zbog stresa :)
Jao, ja sam danas taaako lose raspolozena😞 Danas mi je 10 dpo, M po rasporedu dolazi za 4 dana. Bole me grudi od sinoc navecer. Teske su i nekako nabrekle, bas kakve inace jesu pred mengu. Ma toliko me u zadnje vrijeme zivcira posao i u stresu sam zbog toga. Imam osijecaj da cu svakog trena procurit. A ako treba doc, neka dodje. Ne mogu ja tu nista 🤷♀️
Nadovezujem se - ja sam par puta radila test ranije, jer sam si umislila simptome trudnoce. Ko' luda trcala u ljekarnu, napravila i ostala razocarana. Zato se slazem, radim test kad mi M bude uredno kasnila 😇 A sad hoce doc, nece. Tko ce ga znat. Ne zelim se jos i zbog toga zivcirat. Ako je za ovaj mjesec zakazana, neka dodje. Ima kamo. Sta bi joj ja 😂🤷♀️
Samo hrabro naprijed, cure☝️ Ovo vrijeme bi nas trebalo veselit, radosno iscekivanje - mos mislit🤦♀️ Tko god piski - drzim fige! Tko je god piskio - nema predaje! Idemo dalje!
Grlim vas sve!🥰
I ja sam bas zalosna. To valjda napravi neuspjeh nakon prvog ciklusa pokusavanja. M kasni 1 dan ali nemam se cemu nadati jer su 3 testa u zadnjih 7 dana negativna. Imam sve simptome da cu dobiti a i nije cudno sto kasni uz svo uzbudjenje i stres. Bas sam pesimisticna, tuzna i nervozna. Zamislila sam ovo ljeto drugacije ali dok covjek snuje Bog odredjuje.
Saljem virtualne zagrljaje svima 🤗
watson saljem zagrljaj
anabelaaaa vidjet cemo :) mozd ti se sam malo sve pobrkalo zbog stresa :)
Moguce sve...Cekam jos papa bris,nadam se najboljem.
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Sto da vam pametno kazem osim da uzmete par dana za sebe i opustite se pa samo hrabro u novi ciklus 🙏🏻 najbolje tek dolazi ❤
Baby P 03/21 💙
Tocno to. Idemo polako.👍 Ja sam citavo jutro imala osijecaj da cu procurit, sad nista. Umorna sam, ali valjda od ovog vremena 🥱 idem odradit ovaj dan i onda vikend imam za sebe. Necu se vise izludjivat tim "simptomima". Fakat dovede te do ruba ludila 🥴 Bit ce kako bude 🤷♀️
Evo ja dobila M.
Isplakala se i idemo dalje.
Jagodice, sigurno si negdje pisala ali mi je promaknulo, kada radis testic?
Sortiraj odgovore
Najstariji