Ja ovaj ciklus koristim za upoznat ga
Piskim lh testove od 2dc vec, mjerim bazalnu, proucavam iscjedak itd...
Ugl lh trakica je bila tamna vec od 6dc a nesto kao pik 8dc vec. No uzimam s rezervirom to jer mi nije temp skocila jos pa pratim dalje
Od 10dc testna crta je svijetla, pa da vidimo hoce opet pocet tamnit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hocete cure da napravimo tablicu za ne dobiti? To mi je super na lh temi pa mogu sve vidit, ovako nista ne pamtim tko treba kada dobiti
To bi bilo fora, ja mogu jedino napisat datum zadnje iz petog mjeseca koja je preskocila cijeli sesti a i sad je nema, 9 dana ukupno 😄
Kak bi to bilo lijepo...sad bi po G bila mjesec dana trudna 😍 al nista jos od te zelje🙆🏼♀️
Hocete cure da napravimo tablicu za ne dobiti? To mi je super na lh temi pa mogu sve vidit, ovako nista ne pamtim tko treba kada dobiti
To bi bilo fora, ja mogu jedino napisat datum zadnje iz petog mjeseca koja je preskocila cijeli sesti a i sad je nema, 9 dana ukupno 😄
Kak bi to bilo lijepo…sad bi po G bila mjesec dana trudna 😍 al nista jos od te zelje🙆🏼♀️
I meni se svidja ideja tabele. Ali i ja mogu da kazem datum sledece sada otprilike jer danas je prvi dan ciklusa. 🙈🙃
Andela uradi bre vec taj teest,ja ne bih mogla da cekaam 🤭🤭
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Ja jutros dobila, s nostalgijom se sjecam studentskih dana i onih par puta kad bi strahovala da nece stici, da sam trudna, i osjecaja olaksanja kad bi dosla.. 😅
Ah, ti dani... Ne znam jel mi se smije ili place kad ih se sjetim 😂 sve u svemu ne brini, tek ste poceli, pokusajte uzivati u procesu i plusic brzo stize🙏🏻❤
Baby P 03/21 💙
Evo mene moji ljudi 😂 Andela, ajde vise pisni na taj test. Olaksat ces svima nama😂 Meni je danas 11dpo, 23 dan ciklusa, M (ne)treba doc za 3 dana 🙏 Meni danas opet osijecaj kao da cu dobit, procurit svaki tren. Mozda i hocu!? Probadanje u cas lijevom, cas denom jajniku. Nekako se potajno nadam da jesam trudna, u Dm-u i Mülleru sam škicala testice, ali nisam nista kupila. Vec mi je znalo biti ovako, ja 100% uvjerena da sam trudna, pisnem na test, minus untar par sekundi, a ja opet tuzna i razocarana. Sto mi daje nadu da je ovaj puta mooozda drugacije je - umor, znaci slobodna sam ovaj vikend, naspavala sam se i jedva cekam da zgotovim rucak i odem lec😂 ali to moze biti i od vremena🤔 i zgaravica me muci.
I ja sam za to da napravimo tabelu. Super ideja👍
A ne znam, idem se prepustiti, pa sta bude bude. Ako dodje, neka je. Ako ne dodje , radim testic. Ne zelim si umisljat nesto i onda ostat razocarana. Znate kako je to 🤷♀️
A i upalilo ovaj ciklus ili ne, znam da je samo pitanje vremena kada cu i ja ugledat svoj plusic 🥳 Samo opusteno, rekla bi Severina😂
Moj iduci datum za NE dobiti je 28.7.
I ja sam za tebelu!
Fala cure ako netko ima volju preuzeti dogovornost,svima koja je vjestica dosla sretno u novom ciklusu i #nemalabavo😊
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
I ja sam za tabelu, tako je lakse sve popratiti 😊
Moj datum je 12.07. 🎯😁
Baby P 03/21 💙
Ako je netko voljan, kao bajo u lh trakicama 😊 (kraljica, ostala je trudna, sad je zezaju zato sto je vodila tablicu) moj datum je za NE dobiti 31.7.
Ajmo onda ovako:
Menga kasni:
Andela111 - trebala dobiti 03.06.
Na čekanju:
Jagodica125 - M najavljena za 07.07.
U nove pobjede idu:
Pupetta -12.07.
Watson- 28.07.
Doka1 - 31 .07.
Ajde curke Sandricak1, PeaceLily, leptir2014, Zara01 i Sanjarka88 javite kad (ne)ocekujete M, pa dodamo na popis.
Ako sam koga zaboravila dodat na nas fensi popis, vičite!😇 Cure koje su piskile i dobile + - saljemo pusu u celo i cestitamo
Cure koje su piskileni dobile - idu na kraj popisa pa onda prema vrhu
Recite jel ok, jel treba sta mjenjat. Grlim vas🥰
Cure na ceknju - idemo guliti grah😂
Sortiraj odgovore
Najstariji