ajmeee nije me bilo cijelo jutroooo i sad ocekujem vase plusiceeeee
ajmoo testici na sunce
Lude steee
Nisam jos dobila M a ni radila testic,radije cu biti u neznanju nego se razocarati...u slucaju da M ne dode do vikenda idem vaditi betu,to mi je najsigurnije.
Hope i Zara su sigurno piskile,ajmo cure testice na sunce 😉
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson joj držim fige skroz da ideš tu betu vadit i da bude visoka ❤️
Meni je vještica došla,Tako da 🤦♀️ Nis od mene ovaj mjesec...aliiiiii nestrpljivo ocekujem vase plusice..
Po mengi nismo pogodili ovulaciju al to sam i znala,jer bas tih dana 2,3 se nismo uspjeli nikak pohvatat 🙈😂 tako da sljedeći mjesec ćemo Morat malo bolje mi to 😂
Hope ti bas dajes nadu hehe
Zao mi je draga,bas je ...ali bas to,iduci mjesec malo vise navali na muza hehe !
Drzi se draga,bit ce uskoro tvoj plusic,ti barem znas da mozes ostati T
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hope zao mi je, ali bit ce sve dobro! Iduci mjesec malo aktivnije u doba ovulacije i plusic je tu kao kuca 😍❤
Watson009 joooj tako se nadam da je to to! 🙏🏻 Ako podes vaditi betu javi nam svakako. Nekako imam osjecaj da bi ti M vec dosla da je htjela 😂
Baby P 03/21 💙
Evo i ja da se javim 6 dana kasni . Ako sutra nedodje radim test ... mozda Sam ga stvarno rano uradila mada nemam nikakvih simptoma 🤷♀️
A kaj vam znaci ta beta?🤔
Beta hcg -najtocniji pokazatelj trudnoce,posteljica ga luci tijekom trudnoce.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Evo i ja da se javim 6 dana kasni . Ako sutra nedodje radim test … mozda Sam ga stvarno rano uradila mada nemam nikakvih simptoma 🤷♀️
Sla ajme mene,daj napravi testic, drzim palceve 😎♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji