Lavica - moj topli savjet, pokušaj se što više opustiti prvih pola godine pa ako ne upali, pošalji dragog na spermiogram. Meni je žao što sam ja praktički odmah došla na forum i počela opsesivno analizirat svaku sitnicu. Možeš početi koristiti LH trakice, ako već nisi.
Amelie - kad piškiš??
_Buffy_ - Hvala ti na savjetu ❤️ Naravno upravu si.. i ne želim si ni sama stvarati pritisak i stres.. pokušavam biti što opuštenija u svemu tome jer upravo tako opušteno i bez pritiska smo to i odlučili. Bas zato nismo rekli nikome od prijatelja i obitelji, ne treba nam dodatan pritisak i sto pitanja 🙆🏼♀️ Naravno da me ponelo malo kad mi je menga kasnila, pa je isto tako normlano da sam se pomalo i razočarala kad je došla jer nikad ne kasni pa sam mislila - to je to- 🙋🏼♀️ No nema veze, bit će kad bude trebao biti - samo pozitiva 🤞🏽🤞🏽
22 g 🙋🏼♀️
23 g 🙋🏽♂️
👩🏼❤️👨🏽 💍4 godine ljubavi 💗
☕️ Vrkuta
🍬od 5/21 pokušavanje za 👶🏼 br. 1 🙏🏽
Prijavljujem M… 🩸🩸🩸 Baš je gadura! 🤬 Sve mi nešto ranije i ranije dolazi, skratila se s 30 i nešto na sad 24 dana, lutealna mi je 10 dana, koji k se događa ne znam ni sama. 🤷♀️ Na poslu mi je užurbano, a ja ne znam di udaram pa vas čitam kasnije. Velika pusa i zagrljaj svima!! ❤️❤️❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Amelie - jel baš teče ili je samo spotting?
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Cure moje žao mi je što je menga nekima stigla,nadam se da će idući ciklus biti dobitan,da će bit pluseva🙏🙏
Meni je još 6 dana do menge kao ali vidit ćemo,nadam se da ju neću dobiti,ali isto se nadam da mi se ciklus nije poremetio kao po običaju.
Ja ne pratim ovulaciju,odlučila sam tako s obzirom na pcos, nego što bude.
Ovaj ciklus se baš nekako nadam ali me strah opet razočarenja😥
Nadamo se i muž i ja i stalno nekako pričamo ovih dana o tome,a uskoro nam je i prva godišnjica braka i jedino što želimo je taj blagoslov
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
Cure moje žao mi je što je menga nekima stigla,nadam se da će idući ciklus biti dobitan,da će bit pluseva🙏🙏
Meni je još 6 dana do menge kao ali vidit ćemo,nadam se da ju neću dobiti,ali isto se nadam da mi se ciklus nije poremetio kao po običaju.
Ja ne pratim ovulaciju,odlučila sam tako s obzirom na pcos, nego što bude.
Ovaj ciklus se baš nekako nadam ali me strah opet razočarenja😥
Nadamo se i muž i ja i stalno nekako pričamo ovih dana o tome,a uskoro nam je i prva godišnjica braka i jedino što želimo je taj blagoslov
Draga - LaVi - nova sam ovdje i ne poznam vas tj vaše priče i situacije ali evo iskreno i od ❤️ ti uskoro želim jedan veliki i jasni + !! ❤️ 🙏🏽
22 g 🙋🏼♀️
23 g 🙋🏽♂️
☕️ Vrkuta
Jutro cure! 🤗🌞
Sretan vam novi početak tjedna! 😀
Marta zao mi je zbog vrtoglavice. I ja ne bi uzimala nikakve tablete dok ne dodje M. Za svaki slučaj. 🤞☺️
Amy I Ameliee zao mi je zbog M. 😤 Glavu gore, sljedeći ciklus ce biti dobitan. 🤞🤰🤗
Lavi samo se opustite, bit ce onda kad beba odluči doći. ☺️ Do tada se volite, i nemojte puno opterećivati, jer stres ne pomaže ničemu. 😔 Držim fige da što prije dodje bebica. 🤞🤗
Lavica dobrodošla! 🥳 Možeš u potpis napisati nešto o sebi, ako zelis. ☺️
Slažem se s Buffy, nemojte se opterećivati odmah u početku. ☺️Tek nakon 6 mjeseci neuspjelih pokusavanja, kojih nadam se i ne bude, trazite uzroke.
Kako sam pisala jucer Buffy (koja ne cita bas moje postove 🙈😅) , i meni se seks u braku zadnja 2-3 mjeseca sveo na trazenje plodnih dana. I opsesivnim kalkulacijama. I to odmah od prvog pokusaja ikad. Sto nije zdravo ni za nasu psihu, nase tijelo, a ni nas brak. Eto mi jucer nismo pokrili jer je muz rekao da je umoran, neispavan, i da nije robot da se seksa po zahtjevu i forsirano. 😔Ja ga shvaćam. Nazalost ja osobno nisam u godinama kad mogu reci, polako, bit ce, ima vremena. Zato forsiram. Ali to nazalost utječe i na nase muzeve. I njima je presing.
Kako vi zene to rijesavate? 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hvala curke na toplim riječima!❣❣
Ma istina,treba se opustiti i doći samo što mi previše razmišljamo o tome,a to je valjda tako kad nešto previše želiš pa misliš da će to tako biti kad ti zacrtaš.
Želim nam svima da se opustimo,uživamo sa našim mužićima i doći će sve na svoje mjesto🥰❣
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
Kamilica - hvala !! još bolje vas našla ❤️☺️
Evo napisala sam nešto o sebi nadam se da sam uspjela i da vam je vidljivo. Javite ako nije 🙋🏼♀️
Ma naravno tek smo krenuli, ništa ne forsiramo i nikuda ne žurimo, kao što sam i rekla sasvim spontano smo u to krenuli pa ćemo tako i dalje pustiti da spontano situacije nadalje i teče ☺️ hvala vam još jednom svima na prelijepoj dobrodošlici, divne ste ❤️
22 g 🙋🏼♀️
23 g 🙋🏽♂️
☕️ Vrkuta
Kako sam pisala jucerBuffy (koja ne cita bas moje postove 🙈😅) , i meni se seks u braku zadnja 2-3 mjeseca sveo na trazenje plodnih dana. I opsesivnim kalkulacijama. I to odmah od prvog pokusaja ikad. Sto nije zdravo ni za nasu psihu, nase tijelo, a ni nas brak. Eto mi jucer nismo pokrili jer je muz rekao da je umoran, neispavan, i da nije robot da se seksa po zahtjevu i forsirano. 😔Ja ga shvaćam.
Znači, identična situacija kod mene. Samo smo prvi ciklus "opušteno", već od drugog sam špijunirala po forumima i kupila LH trakice. I vjerujem da mi je taj pristup u biti samo odmogao.
Tako i moj muž, tri puta još mogu na njega računat, ali već četvrti dan bude suicidalan a ja se onda bojim da propuštamo ključan trenutak. Zato pokušavam ciljati dan prije peaka, peak i dan O (možemo uzastopce jer mu je spermiogram odličan). Ali tko će to pogoditi, ne bi sam Bog..
Najjače mi je kad me dragi naživcira za vrijeme plodnih dana, pa se iz petnih žila trudim bit mazna i zavodljiva, a u sebi se mislim "ajmo to samo obavit da mogu gledat seriju" ili "čut ćeš me nakon ovulacije, seronja jedan"
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Lavi tako je, samo opusteno. 🤗Iako je svima nama to izazov jer bi htjele odmah i sad. ☺️
Lavice vidi se potpis! 👏☺️ Jesi mlada, blago ti se😅
Buffy bas si me nasmijala do suza 😂😂 tako je nekako i kod mene.🙈 S tim da ja ne znam nikakve emocije prikriti, citaju me k'o otvorenu knjigu.🙄 Pogotovo muz. Pa ne mogu ništa "zaglumiti". Tako da samu sebe sabotiram. 😅
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji