Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sekica89
    25. Lipanj 2021. 08:07

Jutro svima! Danas mi je 16 dc, od 12.dana piskim trakice i nisam ulovila pik,stalno je testna slabija od kontrolne. A prošli mjesec mi je pik bio 12 dc. Jel moguce onda da ovulacije nije bilo? 😔

Lori🍀
    25. Lipanj 2021. 08:10

Jutro  Nadam se da ste dobro i preživljavate ove vrućine. Meni baš teško padaju
    Samo ja divno za psića, baš mi je lijepo za čuti kada netko udomi životinjicu
    Kamilice sve ćete se vi prebaciti na takve teme vrlo brzo, sigurna sam
    Ex Inna nadam se da ćete ipak nekako uspjeti pokriti. U svakom slučaju super je imati neki plan za dalje
    Butterfly ja sam imala iscjedak nekih tjedan dana poslije ovulacije u ciklusu u kojem sam zatrudnila. Ali da, složila bih se s ExInnom da nema baš pravila, neke cure ga nemaju odmah...
    Amelie žao mi je zbog vještice, idući ciklus neka ne dođe pa ćemo joj oprostiti

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

▪Marty
    25. Lipanj 2021. 09:24

Drage ženice trudilice, samo da malo uletim pozdraviti i zaželjeti svima punoo sreće i pozitivnih testića samo budite hrabre, strpljive i optimistične.. ❤️
    Ex_inna heeej Innice ❤️ nadam se da ste uspjeli do sada nešto pohopsati, i da vojnici spremno čekaju u zasjedi čim se vidiš s mužem hopsnite još jednom, možda će o malo kasnije.. držim ti fige za ovaj ciklus i da izbjegneš sono hsg, ali je super što imaš plan za dalje 
    Ameliee draga, žao mi je zbog m.. drži se, ima da slijedeća ne dođe! 
    A gdje je Wonderer? Jel se javljala što?

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

*Buffy*
    25. Lipanj 2021. 10:12

Ako nama ne upali ovaj ciklus i dođe M, dragi ide na spermiogram. Tako da, nešto se svakako događa .

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

• LaVi
    25. Lipanj 2021. 10:30

Pozdrav curke,nadam se da ste sve dobro i da izdržavate ove vrućine koliko možete❣
    Meni je M prošla i sad što bude,neću pratit trakicama ovulaciju s obzirom na pcos ni ne znam kad bi mi mogla bit uopće 
    Sve u Božje ruke🙏
    Mi ćemo se baciti na posao i nadat se najboljem
    Želim vam svima ugodan vikend 😘

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

• Istrijanka93
    25. Lipanj 2021. 19:06

Lijep pozdrav drage žene! 😊 Suprug i ja 2 i po god. radimo na bebici(brisevi, hormoni, spermogram, papa, Hsg, sve je uredno) ..ovo je prvi put da mi kasni 5 dana i nema nikakvih simptoma da bi mogla dobiti (inace imam jako bolne m) ciklus mi je od 27-31 dan inace. Na prvi dan kasnjenja napravila sam test koji je bio negativan, pa me zanima kad bi bilo najbolje da ga opet ponovim po vašim iskustvima? Od eventualnih simptoma imam malo uvecane i bolne grudi, lagana i povremena bol u jajnicima, žgaravica i temp. 37.1-37.3.
    Puno hvala na odgovorima i savjetima unaprijed! ❤️

Loza 💙😇
    25. Lipanj 2021. 20:42

Istrijanka93

Lijep pozdrav drage žene! 😊 Suprug i ja 2 i po god. radimo na bebici(brisevi, hormoni, spermogram, papa, Hsg, sve je uredno) ..ovo je prvi put da mi kasni 5 dana i nema nikakvih simptoma da bi mogla dobiti (inace imam jako bolne m) ciklus mi je od 27-31 dan inace. Na prvi dan kasnjenja napravila sam test koji je bio negativan, pa me zanima kad bi bilo najbolje da ga opet ponovim po vašim iskustvima? Od eventualnih simptoma imam malo uvecane i bolne grudi, lagana i povremena bol u jajnicima, žgaravica i temp. 37.1-37.3.

Odmah 😁 i sliku vamo da se divimo plusiću! 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ameliee
    25. Lipanj 2021. 21:05

SamoJa prekrasno ime! 🥰 Kira je jedno vrlo sretno štene, vjerujem da nije mogla naći bolji dom. ❤️
    Buffy ja opet vidim neki naznaku crtice, ali se više patim da ju vidim nego na prošlom testu, možda je do slike. 🤷‍♀️Super što imate plan za dalje. Ja sam si posložila neke stvari u glavi, koliko si za što dajem vremena i krećem lagano s pripremom muža da se ne bi jadničak prepao kada ga izbombardiram. 🙈
    MartaZ tek si 3 dpo, nema otpisivanja na 2-3 dpo nenene… Dok ne dođe gadura nije gotovo! 😘
    Ninica pozdrav, žao mi je jako zbog spontanih, nadam se da će ti ovaj ciklus donijeti tvoj jako željeni ➕! 🤞❤️
    WannaBeMommy pozdrav, sorry malo kasno palim, jesi možda piškila još koji test. Ako ti kasni trebao bi pokazati barem kakvu sjenicu, ako je O bila nešto kasnije. Što se tiče trakica, imaš ih u ljekarnama, Mulleru i DM-u, ali je dugoročno dosta skup tamo kupovati. Znam da dosta cura, pa i ja, naručuje od Betty s Njuškala, od mene ima preporuku. 👍
    Butterfly mislim da obilnost iscjetka varira od žene do žene.
    Ex_inna ufff nadam se da ste se ipak uspjeli nekako potrefiti. 🥰❤️ Držim fige da brisevi budu uredni i da nećeš ni trebati na sono HSG. 🤞
    Sekice možda je kasnija O, samo ti nastavi piškiti, možda i po 2 ili čak 3 puta u danu. Nadam se da ćeš uloviti pik. 🤞
    Lori drži se hlada, tankaj se vodom i čuvaj bubicu i sebe! ❤️❤️
    Marty hej, koje ugodno iznenađenje, baš te lijepo vidjeti. 🥰 Kako si? 
    LaVi sretnooo! 💕
    Nes željno očekujem tvoje piškenje, držim fige ! 🤞❤️
    Istrijanka pozdrav, ako ti kasni 5 dana, radi test sada odmah sada i javi rezultate! 🤞🥰
    Lozice kako si mi ti? 😘❤️ Jel jenjava gužvovito razdoblje kod tebe?

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

WannaBeMommy
    25. Lipanj 2021. 21:40

Istrijanka93

Slično pitanje sam i ja postavila jučer, napravila sam test kad mi je kasnila 1 dan (First Sign) i bio je negativan. Grudi bolne i lagano bockanje u maternici svako malo. Danas mi nije dalo mira i otišla sam po najobičnije trakice u Muller i druga crtica se vidi baš lijepo (popodnevni urin). 😊
    Ne znam koji si test radila ali probaj ove najobičnije (13,90kn). S obzirom da sam takve struke da imam iskustvo s tekućinskom kromatografijom, a ovi testovi rade po tom principu, ne znam koliko su pouzdani ClearBlue i First sign jer oni imaju još nastavak na koji piškiš pa ne znam koliko se po putu pogubi hcg-a kad dok ne dođe do mjesta gdje bi se trebao uloviti da se prikaže crtica.
    Eto, moje preporuke za trakice iz Mullera, sretno! 🍀

👫 '93 oboje

WannaBeMommy
    25. Lipanj 2021. 21:46

https://ibb.co/89gkrnS
    🙏🍀🥰

👫 '93 oboje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.