Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    21. Lipanj 2021. 21:44

Ameliee

XOXObit će da su bebice ove grupe trudilica otišle na siestu.😂😂😂
    Bambinaštreberice slatka.😎🥰Bravo za odličan pregled, za srčeko i za malenu bubicu.❤️❤️Vjerujem da je vrlo vrlo nezgodno s mučninama na ovim vrućinama, ako imaš problema i inače pripazi i na tlak. Ne forsiraj se, što više odmaraj i uživaj koliko je god je to moguće.😘❤️
    Marincižao mi je zbog M, ali mi je neopisivo drago što te pregled ohrabio i što se vraća stara nonstophopsajuća Marinci puna živosti!❤️❤️Što se tiče malene i hopsanja, zasada je pristojna, bitne dane nam dopusti da obavimo što treba, ostale nas zafrkava.😂😂
    Buhlicedraga žao mi je zbog M i žao mi je zbog bolova, ali ako je baš već morala doći barem neka te ne zafrkava. Kako si odlučila za ovaj ciklus, ideš s utrogestanima? Inače, ja sam dobro, danas 5 dpo, vrijeme kao da mi stoji.😂😂
    Loriprekrasne vijesti!!!!!🥳🥳Bravo za odličan pregled!!💪❤️😍
    Martasviđa mi se kako razmišljaš!!👍😂Čara bara, Ameliee magiju stvara, bebica će kao Kineza biti, ajmo cure pikove loviti!💪
    Btw., sretno sa odčepljivanjem čakre, sada znam kada dođem do tog stadija, samo se javim šaman Marti za daljnje upute.😘
    Amyžao mi je.😢
    Buffylajkam simpotime, lajkaaaam jako!🤞🤞
    Loziceposebna hrpa pusa ide u tvom smjeru!!😘😘😘😘😘

Ojoj, ma da popila sam utrice jer nije bilo smisla cekati kad se nista nije pokretalo. E sad bolovi su tu i uzasni su no imam drugi problem ujutro je bilo roskasto dok  sam se okupala je bilo crvenkasto stavila casicu a u nioj popdne 1 kap doslovno sada izvadim casicu onak smeckasto nesto isto 1 kap🤯🤯🤯🤯🤯 koji vrag se desava inace kad krene roskasto odma nakon tog curim ko luda sad sve nesto trc trc i to ni nije krv kakva inace bude. Nadam se da ce se do sutra pokrenit 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• XOXO
    22. Lipanj 2021. 06:46

Dobro jutro spavalice. Vidim niko ne radi danas osim mene 😎

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Ameliee
    22. Lipanj 2021. 07:07

Trudnice🤰:
    💞 XOXO ➕
    💞 Jagodica1988 ➕
    💞 Ancio ➕
    💞 Rea ➕
    💞 Jelenko ➕
    💞 Bambina ➕
    💞 Lori ➕
    ⬇️🔜🤰
    ☀️ ODBROJAVANJE - 6. MJESEC ☀️
    Sunshine 23.06. - 1 dana ❤️
    Ameliee 28.06. - 6 dana ❤️
    Nes 29.06. - 7 dana ❤️
    Buffy 29.06. - 7 dana ❤️
    🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
    Delia 01.07. - 9 dana ❤️
    Kamilica 03.07. - 11 dana ❤️
    Sekica89 07.07. -  15 dana ❤️
    Marinci 16.07. - 24 dana ❤️
    🏖 ODBROJAVANJE - 8 MJESEC 🏖
    Buhtlica 07.08. - 46 dana ❤️

Dobro jutro svima!! 💕💕
    Marinci baš mi je drago što to čujemo, samo udri sestro!! 💪💪
    Buhtlice joooj bezveze, što mrzim kada tako zafrkava. 😡 Nadam se da će se više pokrenuti i da će se bol smanjiti. 💕
    XOXO dobro jutro vrijedna trudnice! ❤️❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Marinci
    22. Lipanj 2021. 07:09

XOXO

Xoxooo i ja radim cijeli dan

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• XOXO
    22. Lipanj 2021. 07:22

Marinci

XOXO

💪 Ja inace ne mogu bit mirna 2 min tako da mi ne smeta. Iako vjerujem da onima koji ne rade za sebe je tlaka. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Marinci
    22. Lipanj 2021. 07:28

XOXO

Marinci

XOXO

💪 Ja inace ne mogu bit mirna 2 min tako da mi ne smeta. Iako vjerujem da onima koji ne rade za sebe je tlaka.

Ma tlaka je jer svaki vikend i blagdan je radan,moji se npr spremaju za plažu cijeli dan , ja nikad nisam s njima  nediljom idu roštilja ja opet nisam s njima,,,,,al neka brzo će beba pa cu i ja u setnje cijeli dan,kako si mi ti jeli izdržis,jesi rekla dragom

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• XOXO
    22. Lipanj 2021. 07:43

Marinci

XOXO

Marinci

XOXO

Ma tlaka je jer svaki vikend i blagdan je radan,moji se npr spremaju za plažu cijeli dan , ja nikad nisam s njima nediljom idu roštilja ja opet nisam s njima,,,,,al neka brzo će beba pa cu i ja u setnje cijeli dan,kako si mi ti jeli izdržis,jesi rekla dragom

Vjerujem. Mi imamo srecu da skupa radimo i dosta frendova nam je u istoj bransi pa svejedno sta je obrnuto od ostalih ljudi sa "normalnim" poslovima mi si napravimo "vikend" npr ponedjeljkom 🤣
    Ja sam dobro, i dalje nemam nikakvih simptoma osim pritisak u krizima ako malo vise hodam ili se zaboravim. Rekla sam mu al nije me dozivio bas. 🤣Rekao je da sta ne mogu pricekat da mi kasni bar 30 dana a ne ovako da sad mora bit u stresu prije nego mi uopce kasni. Da lijepo odradim pregled pa cemo onda u stress mode. Tako da se za sad folira ko da nista ne zna 🤣🤣🤣
    Njega je prosla T jako pogodila i jos ne prica o tome. Mislim da mu preko usta nije ni jednom izaslo da se nekom pozali. Ja sam to morala proc u bolnici pa mi je valjda bilo puno realnije a i ja sam takva teski realist. Pomoci nikakve nije bilo i jednostavno se moralo dalje nac nacina. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Sunshine10
    22. Lipanj 2021. 07:58

Amelie draga mene mozes skinuti sa ove liste jer ja nisam tu bas nesto ni aktivna 😁💋

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Kamilica ♡
    22. Lipanj 2021. 10:54

Jutro cure! Zelim vam svima lijep praznik danas cuvajte se sunca! 🌞🏖️🌊🤗 Ja se mislim danas prvi put ove godine bacit u more.  🙈
    A vi koje nazalost danas radite, zelim vam da vam sati na poslu sto prije prodju! 🤞💪💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Ina85
    22. Lipanj 2021. 12:39

Holaaa cure. Ma jeli moguce imati ovakvu lh trakicu na 5 dan menge 🙄 
     mislim da mi se sve poremetilo nakon biokemijske.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.