Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    21. Lipanj 2021. 07:16

Jutro curke!
    Marinci cekamo te sa novostima. Ja isto i dalje mislim da bi tu moglo bit iznenadenja 🤩
    Lori javi nam kako je prosao pregled. Bit ce sve super ❤️
    Ameliee niko nikad preko noci nije uspio, za sve treba muka i znoj. Nije lako doc do plusica pa vjerujem nije lako ni zacarat. Tako da samo ti caraj i bit ce tu plusica. Kakvi laznjaci kineski 🤣 
    A ima malo i do toga da je dosta cura uzelo ljetnu pauzu pa djeluje da se sve usporilo. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Bambina
    21. Lipanj 2021. 07:47

Ameliee

Bambinahej trudnice draga, kako si? Jesi se pomirila s bananama?🙈😂Ma mađijam ja, ali slabo to nešto, prije ću si izmađijati 3. ruku ili rep nego curama ovdje plusić.🤦‍♀️Lozica je prava čarobnica, ja sam fejk kineska wannabe kopija.😂😂😂

Amelie, draga, ide.. Ali jako usporeno, haha.. Za sada ne povraćam, ali me mučnine muče dosta plus ova vrućina koju jako teško podnosim i inače, a pogotovo sada.. Prvi pregled je prošao ok, srčeko smo čuli i sljedeći je za 4 tjedna.. Ginekolog je ostao baš iznenađen kada sam mu isprintala FF chart sa svim podacima dobitnog mjeseca, kaže da se onda uopće ne treba truditi objašnjavati išta kada vidi da sam sa svime upoznata.. 🤣 I govori dragom - svaka čast, koje osvježenje nakon dugo vremena.. Znači, to je bio šou.. Odmah okrenuli zezanciju na moj račun.. A mislim se ja, e da zna još za forum i naše rasprave i koja sam neznalica bila prije njega.. 😄

Sekica89
    21. Lipanj 2021. 08:35

Jutro svima! Evo meni 12 dc, i posto sam tek ovaj ciklus pocela mjeriti bazalnu,od pocetka ciklusa se krece od 36,3-36,5 °C. Jutros je 36,1°C. Je li moguce da je to ovulacija,posto sam citala da na dan ovulacije padne temp? Je li jos netko mjeri bazalnu od vas?

Loza 💙😇
    21. Lipanj 2021. 08:50

Sekica89

Jutro svima! Evo meni 12 dc, i posto sam tek ovaj ciklus pocela mjeriti bazalnu,od pocetka ciklusa se krece od 36,3-36,5 °C. Jutros je 36,1°C. Je li moguce da je to ovulacija,posto sam citala da na dan ovulacije padne temp? Je li jos netko mjeri bazalnu od vas?

Moguće, ali ne nužno. To ćeš saznati tek za 3-4 dana ako ti se temp sutra naglo povisi i ostane tako visoka. Inače, jedno mjerenje ti nikad ne znači ništa već nekoliko uzastopnih. Morsš prstiti uzorak a ne pojedinačne temperature. Sretno :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sekica89
    21. Lipanj 2021. 08:55

Loza 🧙‍♀️🥀

Sekica89

Moguće, ali ne nužno. To ćeš saznati tek za 3-4 dana ako ti se temp sutra naglo povisi i ostane tako visoka. Inače, jedno mjerenje ti nikad ne znači ništa već nekoliko uzastopnih. Morsš prstiti uzorak a ne pojedinačne temperature. Sretno :)

Hvala :)

Marinci
    21. Lipanj 2021. 08:55

Nemam sta ni pisnuti al boli mee ajme to je to nema sta drugo nema smisla kupovat test,javim vam se popodne nakon ginekologa s novostima,,,, ljudi moji umirem od smijeha jucer mi došle tri curke u ducan isprobavali odjeću i sve tri curke trudne (  kazu da su najbolje prijateljice) i  da su se dogovorile da sve tri u isti mjesec ostanu trudne i eto ih sve trudne jojjjjj ja ne mogu ništa namistit ,a kamoli ovooooo jojjjjjjjjj

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    21. Lipanj 2021. 08:56

Amy_94

Jutro curke,
    danas je dan menge.. Bolovi su počeli čeka se gospođa da prođe i to pa idemo dalje u nove pobjede..

Amyyy jel krenula ili,meni je isto danas već tri dana kasni pa za poludit

👦38👩32

Marinci
    21. Lipanj 2021. 08:58

Amelieeee kako si mi tiiiii,kako je malena stignete li hopsati od nje ,moja je cura velika pa mogu kad hocu

👦38👩32

• Amy_94
    21. Lipanj 2021. 11:24

Marinci

Amy_94

Jutro curke,
    danas je dan menge.. Bolovi su počeli čeka se gospođa da prođe i to pa idemo dalje u nove pobjede..

Amyyy jel krenula ili,meni je isto danas već tri dana kasni pa za poludit

Nije stigla.. Ma ti si trudnaaaa.. Rado test ženo

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Kamilica ♡
    21. Lipanj 2021. 11:41

Drage cure, sretan vam pocetak tjedna!🌞🏖️🌊 
    I sretno piškilicama!🤗🥳
    Lori sretno na pregledu! 🤞🤰💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.