Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    21. Lipanj 2021. 19:16

MartaZ12

Gdje je sada XOXO, stručnjakinja za “pokriti samo pik” hehe. ♥️ Mi smo ipak “morali” pokriti malo vise dana, i to izgleda ovako (tamo gdje su zelene tackice je hopsanje:)https://ibb.co/QpKZ1WK

E sada, očekivani PIK je sutra, pa me zanima vrijedi li hopsat i sutra( predvidjeni dan za O) ili je možda bolje pokriti prekosutra, ili pokrivati Non stop do kraja 28 dana hahah
    Pozdravljam vas sve ☀️

Pokrivaj sve ja se vraćam starim navikama,upravo sam iz ginekologa obožavam ga lipo je sa mnom popričao i rekao mi da ne pretjerujem da ćemo pričekati s inseminacijom do kraja godine a da sad navalim i da će bit pa eto opet sam puna nade

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    21. Lipanj 2021. 19:18

Amelie 16 7 me upisi na listu

👦38👩32

Z-MARTA
    21. Lipanj 2021. 19:42

Marinci, ma kakva inseminacija, mi ćemo to uspjeti, bit će nas ko Kineza jer Amelie baca neke kineske vradžbine hehe. Meni se vratila i nada i dobro raspoloženje, doduše za mene je ovaj mjesec u znaku čakri i tradicionalne indijske medicine :) Znaci, jedem sto vise narandzastih stvari (nektarina, mrkve, ...) pijem čaj od narandze, nosim narandzastu odjeću, mičem bokovima po kući i hopsanje je se uz zvuk talasa ili kiše sa Youtubea - sve to da oslobodim začepljenu 2. sakralnu čakru koja ometa zatrudnjivanje :D Ništa me ne pitajte, morala sam i to pokušati :D :D Marinci , uspjet ćemo vidjet ćeš ;) 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

• Amy_94
    21. Lipanj 2021. 19:46

Evo krenulo smeđarenje 😘

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• XOXO
    21. Lipanj 2021. 20:07

MartaZ12

Gdje je sada XOXO, stručnjakinja za “pokriti samo pik” hehe. ♥️ Mi smo ipak “morali” pokriti malo vise dana, i to izgleda ovako (tamo gdje su zelene tackice je hopsanje:)https://ibb.co/QpKZ1WK

E sada, očekivani PIK je sutra, pa me zanima vrijedi li hopsat i sutra( predvidjeni dan za O) ili je možda bolje pokriti prekosutra, ili pokrivati Non stop do kraja 28 dana hahah
    Pozdravljam vas sve ☀️

Hahahaha samo ti mene za******* al dokazi ne lazu 🤣znaci svaki dan 10 mjeseci nista i onda kad sam promijenila taktiku 2x samo sa pokrivenim pikom. P ti kazi sta ces. Mozda je moje odcepljivanje cakri bilo umjesto narancaste i mrdanja bokova ubosti samo pik 🧡  salu na stranu ja ne kazem da smo apstinirali 29 dana a samo jedan bili u akciji. Al smo dva tri dana prije ocekivanog pika pauzirali. S obzirom na ishod pocela sam vjerovat da ima nesto u tome da pustis spermice da se "pridobiju" pa u punom naletu znaju di idu.  Evo stvarno se nadam da ce tebi indijski ritual otvorit cakre i da nazdravimo sokom od narance i mrkve za 10ak dana 🍊🥕🥂
    Da nisi u tom ritualu ja bi ti predlozila da pokrijes pik i O a poslije mozete hopsat i do kraja ionako kad se magicni O zatvori gotovo do sljedeceg ukazanja. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Kamilica ♡
    21. Lipanj 2021. 20:27

Lori🍀

Hej cure da vam javim, pregled je super prosao, beba je tu i kuca joj srceko, odgovara tjednima i sve je u najboljem redu❤

Yay bas sam happy for you! 🥳🥳🥳🥳💪👏👏👏👏🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

*Buffy*
    21. Lipanj 2021. 20:39

Bok, curke.

Ja za prijavit imam samo grotesknu napuhnutost. Ali ono, GROTESKNO. A nije baš da je zatvor u pitanju. 

Čak je i M komentirao danas. "Jbt, što je tebi s trbuhom ovaj tjedan, veći ti je od mog?!" 
    I neka kao mukica zadnja 2-3 dana. Danas sam skoro na suho onako gagnula na poslu. Pomislih da je od maske i vrućina...

Tkoooo znaaaaaa... Piškim u četvrtak!

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Ameliee
    21. Lipanj 2021. 21:20

XOXO bit će da su bebice ove grupe trudilica otišle na siestu. 😂😂😂 
    Bambina štreberice slatka. 😎🥰 Bravo za odličan pregled, za srčeko i za malenu bubicu. ❤️❤️ Vjerujem da je vrlo vrlo nezgodno s mučninama na ovim vrućinama, ako imaš problema i inače pripazi i na tlak. Ne forsiraj se, što više odmaraj i uživaj koliko je god je to moguće. 😘❤️
    Marinci žao mi je zbog M, ali mi je neopisivo drago što te pregled ohrabio i što se vraća stara nonstophopsajuća Marinci puna živosti! ❤️❤️ Što se tiče malene i hopsanja, zasada je pristojna, bitne dane nam dopusti da obavimo što treba, ostale nas zafrkava. 😂😂
    Buhlice draga žao mi je zbog M i žao mi je zbog bolova, ali ako je baš već morala doći barem neka te ne zafrkava. Kako si odlučila za ovaj ciklus, ideš s utrogestanima? Inače, ja sam dobro, danas 5 dpo, vrijeme kao da mi stoji. 😂😂
    Lori prekrasne vijesti!!!!! 🥳🥳 Bravo za odličan pregled!! 💪❤️😍 
    Marta sviđa mi se kako razmišljaš!! 👍😂 Čara bara, Ameliee magiju stvara, bebica će kao Kineza biti, ajmo cure pikove loviti! 💪
    Btw., sretno sa odčepljivanjem čakre, sada znam kada dođem do tog stadija, samo se javim šaman Marti za daljnje upute. 😘
    Amy žao mi je. 😢
    Buffy lajkam simpotime, lajkaaaam jako! 🤞🤞
    Lozice posebna hrpa pusa ide u tvom smjeru!! 😘😘😘😘😘

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Marinci
    21. Lipanj 2021. 21:39

MartaZ12

Marinci, ma kakva inseminacija, mi ćemo to uspjeti, bit će nas ko Kineza jer Amelie baca neke kineske vradžbine hehe. Meni se vratila i nada i dobro raspoloženje, doduše za mene je ovaj mjesec u znaku čakri i tradicionalne indijske medicine :) Znaci, jedem sto vise narandzastih stvari (nektarina, mrkve, …) pijem čaj od narandze, nosim narandzastu odjeću, mičem bokovima po kući i hopsanje je se uz zvuk talasa ili kiše sa Youtubea - sve to da oslobodim začepljenu 2. sakralnu čakru koja ometa zatrudnjivanje :D Ništa me ne pitajte, morala sam i to pokušati :D :DMarinci, uspjet ćemo vidjet ćeš ;)

Ma ocemo zeno samo sta je problem sta mome kreće godišnji u vrijeme plodnih dana i ide s malenom na otok bit ce tesko hopsanje organizirati morat cu ja trkom tamo pola dana i on isto  hahahhahahahaha

👦38👩32

Marinci
    21. Lipanj 2021. 21:43

Da Amelie vraca se luda Marinci spremna za stalnu akcijuuu Amyyyy zao mi je ,ali idemo jače sada

👦38👩32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.