Anci cestitam! 💐🥳🤰 Nek' sve bude sretno.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hvala draga 💙❤️
Čestitam draga
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Drage trudilice željela bih zamoliti našu čarobnicu t.lozu da me stavi na listu jer sam na 12dpo danas ugledala ovo https://ibb.co/s52cPrQ🤩🤩🤩🤩
Prebacujem se na drugu temu i zahvaljujem se svim curama na svakoj podršci ❤️❤️ Ljubim vas i lijep produženi vikend 🥰🤩
💞 💞💞💞 Čestitke od srca!
Ja cure krećem u lov na ovulaciju... 💪
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Anci prije nego se preseliš na Trudnice, lepo prosim da čujemo taktiku i simptome dpo 😍😍
Jako lijepa vijest, bit će ovaj put sve super❤
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Anci, predivno, čestitam i držim fige! 🍀🍀🤞🤞
Samoja6, sretnooooo u lovu! 😄😄
Jutro🤗🤗☕
Bambina i meni se zna zavrtiti posebno ujutro, mislim da je to normalno. Citala sam na zimskim da curama bude buka ako im je zeludac prazan pa ne bi bilo lose imati neke keksice suhe ili stapice sa sobom.
Ma necu se kupati, odlucila sam, prehladno je sigurno, ne treba mi jos da poberem neku upalu. Zelim ti lijepi dan bez tegoba🤗
Zoezoe vidim sjenicu probaj ponoviti s nekim dr testom, cure su ti sve rekle za Cb. Sretno!
Ina85 cekamo tvoj testic danas🤗
Ex Ina znam da je tesko gledati prazne testove iz mjeseca u mjesec ali doci ce i tvoj plusic sigurna sam, nemoj negativno razmisljati!
Jelenko koliko su jaki ti grcevi? Prvih par dana oko termina za M sam imala te grceve i osjecaj da cu procuriti, citala sam da je normalno. Mozda da odes privatno vaditi betu ako te ginic otkantao? Cisto da se smiris kad vidis da se pravilno dupla🤗 za uzv je svakako rano, slazem se.
Anci❤ predivna crta🤗🤗🤗
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Delia zao mi je zbog M😢
Samo ja i XOXO sretnoooo🤗🤗🤗
Lu a zasto te navlace u bolnici zbog TSH? Znaci nek ti terapiju daju i bok, sta kompliciraju🙄 Jesi vadila i druge hormone, ft3 i ft4 su uz TSH isto bitni?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Lori a grčevi su onako, srednje jaki, ne bolni, možda ponekad ali točno osjetim grčenje i strezanje. Još jedna stvar užasno puno idem na wc, pila ne pila stalno, po noći se ustajem bar dva puta i svaki put me boli trbuh kao dok zadržavate mokraću i onda kad se popiškim bude lakše, nekad to bude samo par kapi a nekad pola litre 🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Dobro jutro! 😊
Ja sam sanjala krv tako da se vise ne nadam da je ovak ciklus dobitni 😅 skoro svaki put sanjam krv par dana prije M 😔 Jel se i vama to dogadja? Cula sam da mnoge zene to imaju.
Enivej, cekam M u subotu ili nedjelju, narucujem trakice za O i tako... 🤷♀️ Ovaj ciklus mi se pomaknuo pa sad vise necu nista znati za iduci 😅
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
U strahu od još jednog Lozinog crvenog kartona, samo da se kratko javim. Preletila sam temu, oduševila se količinom plusića, samo neka se lipanj puni!! 💪💪 Popodne pročitam sve s razumijevanjem i prostudiram sve slike. ❤️
Zoezoe čestitam, probaj s nekim drugim testom i nadam se potvrdi CB-a.❤️❤️
Inna i Anči čestitke na pozitivnim testovima. Želim vam uredne i školske trudnoće.❤️❤️
Kamilica žao mi je, drži se, ne odustaj, saberi misli, odtuguj i hrabro naprijed. ❤️ Nadam se da ćeš se uspijeti riješiti upala i da je sljedeći ciklus dobitan. 💪
SamoJa i XOXO sretnoooo cure, neka se primi!! 🤞🤞
Delia žao mi je zbog M! 😢
Loza, Lori, Marinci, Sandričak, Jelenko, Jagodica, Ina85, Monstera i sve ostale koje sam nenamjerno izostavila 😘❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji