Marincinastavila mi se M normalno. Iza M cu otici na pregled.
Eto meni su ovdje na forumu rekli da clear blue test nije pouzdan za trudnoću. 🤷🏼♀️Ja sam za ovulaciju koristila zelene trakice.
Imas li koje druge trakice osim clear blue? Mjeris li temperaturu?
Nisam nista mjerila,imam samo ovaj digitalac hmmm,mulerove trakice sam imala prije dva mjeseca i bile su 6 dana za redom jako tamne tako da su me zbunile
Ja sam cula da su digitalni testovi sigurniji, tj tocniji i pouzdaniji. A neke cure kazu da su trakice pouzdanije.🤷🏼♀️ Sad nemam pojma, sve je ocito individualno. Ja se ne bi puno zamarala danas jeli ti ovulacija. Ako mislis da bi trebala biti sutra, nece biti zgorega veceras poraditi na bebi. 🤞☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Marincinastavila mi se M normalno. Iza M cu otici na pregled.
Eto meni su ovdje na forumu rekli da clear blue test nije pouzdan za trudnoću. 🤷🏼♀️Ja sam za ovulaciju koristila zelene trakice.
Imas li koje druge trakice osim clear blue? Mjeris li temperaturu?
Nisam nista mjerila,imam samo ovaj digitalac hmmm,mulerove trakice sam imala prije dva mjeseca i bile su 6 dana za redom jako tamne tako da su me zbunile
Ja sam cula da su digitalni testovi sigurniji, tj tocniji i pouzdaniji. A neke cure kazu da su trakice pouzdanije.🤷🏼♀️ Sad nemam pojma, sve je ocito individualno. Ja se ne bi puno zamarala danas jeli ti ovulacija. Ako mislis da bi trebala biti sutra, nece biti zgorega veceras poraditi na bebi. 🤞☺️
Nema druge,ovaj smo mjesec odlučili s manje seksa pa da vidimo oce sta bit
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Kamilice jel ti se menstruacija nastavila normalno, curke evo ja danas već 12 dan,jos 15 dana do menstruacije,a nema smajlica,s obzirom da su mi ciklusi 26 dana uglavnom,onda je sutra ovulacija,znaci da je smajlic trebao vec danas bit,jel ima ko iskustva sa lh clearblue digitalcem za ovulaciju
Marinci, iako se kao ne preporucuje, rastavi ga i vidi kakva je crtica.. Ja sam tako radila i ispravno mi je sve pokazivao, prije pika svjetlija, na sam pik tamna kako i treba biti..
Drage trudilice željela bih zamoliti našu čarobnicu t.lozu da me stavi na listu jer sam na 12dpo danas ugledala ovo https://ibb.co/s52cPrQ🤩🤩🤩🤩
Prebacujem se na drugu temu i zahvaljujem se svim curama na svakoj podršci ❤️❤️ Ljubim vas i lijep produženi vikend 🥰🤩
Tooo ljubice mojaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️
Cestitaaaaam ti do nebesa i nazad 🥳🥳🥳😘😘😘😘
Rekla sam ti da si ti sad na redu od biokemicara ❤️❤️ zelim ti mirnu i dosadnuuu 🥳🥳🥳🥳
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Kamilice jel ti se menstruacija nastavila normalno, curke evo ja danas već 12 dan,jos 15 dana do menstruacije,a nema smajlica,s obzirom da su mi ciklusi 26 dana uglavnom,onda je sutra ovulacija,znaci da je smajlic trebao vec danas bit,jel ima ko iskustva sa lh clearblue digitalcem za ovulacijuMarinci, iako se kao ne preporucuje, rastavi ga i vidi kakva je crtica.. Ja sam tako radila i ispravno mi je sve pokazivao, prije pika svjetlija, na sam pik tamna kako i treba biti..
Je je gledam i skroz su svijetle čak je šesti dan ciklusa bila tamnija nego sad,pa nije valjda ovulacija bila 4,5 dan
👦38👩32
Kamilice jel ti se menstruacija nastavila normalno, curke evo ja danas već 12 dan,jos 15 dana do menstruacije,a nema smajlica,s obzirom da su mi ciklusi 26 dana uglavnom,onda je sutra ovulacija,znaci da je smajlic trebao vec danas bit,jel ima ko iskustva sa lh clearblue digitalcem za ovulacijuMarinci, iako se kao ne preporucuje, rastavi ga i vidi kakva je crtica.. Ja sam tako radila i ispravno mi je sve pokazivao, prije pika svjetlija, na sam pik tamna kako i treba biti..
Je je gledam i skroz su svijetle čak je šesti dan ciklusa bila tamnija nego sad,pa nije valjda ovulacija bila 4,5 dan
Ne vjerujem da je bila tako rano.. Samo prati naredne dane i počnite hopsati..
Eto kad čitam, pamtim i pišem s pola mozga...🙈🙈 Ina85 oprosti na zamjeni, bome super crta za 9 dpo. 💪💪Čestitam! 🥳 Samo neka tamni!! 🤞🤞❤️
Lozice ja ću tvoje kartone samo proslijediti ovima na poslu što mi ne daju da na miru tipkam i kod kuće tim istim kartonima držati kapke da ne zaspem. 😂😂 Jesi mi ti dobro?
Jupiiii za Reu!! 🥳🥳
Kamilice samo polako, idi dan po dan i svakim danom ćeš biti mrvicu bolje. 💕
Marinci možda ti O malo šeta, držim fige da se sutra ipak pokaže smajlić. 🤞❤️
Ja sam danas 9 dc i mislim da danas svečano otvaram novi ciklus piškenja... ☺️🥰
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Hej cure dali se svi ovi sastojci smiju uzimati u trudnoći, kupio mi je dragi čaj od brusnice ali ima i ove još druge sastojke? https://ibb.co/qY9xmy1
I rekla sam mu da mi uzme u ljekarni Lactogyn kapsule i sapun za intimnu njegu. Pošto ne znam dali je mjehur ili neka iritacija pa da si pomognem popravit vaginalnu floru sa kapsulama i prat ću se sa tim sapunom dolje neću više sa običnim gelovima. Nemam peckanje kada mokrim ni neki iscjedak ali ovako kao da stalno osjetim nekakvu toplinu i žarenje dolje, ne baš žarenje nego više kao jaku toplinu🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Nes budem da, ovo sam mislila za prvu ruku pošto je praznik pa ne radi baš ništa osim nekih ovako trgovina
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Marinci ja sam prosli mj koristila cb lh test sa smajlicem i u jednom trenu sam bila uvjerena da sam propustila pik jer je prvo bila tamnija pa sve svjetlija crtica, ali nastavila sam piskiti i smajlic se ipak pokazao par dana nakon.. tako da nastavi piskiti i uloviti ces smajlic
Marinci ja sam prosli mj koristila cb lh test sa smajlicem i u jednom trenu sam bila uvjerena da sam propustila pik jer je prvo bila tamnija pa sve svjetlija crtica, ali nastavila sam piskiti i smajlic se ipak pokazao par dana nakon.. tako da nastavi piskiti i uloviti ces smajlic
Hvala ti,a evo sad sam cijela nikakva mozda i nemam ovulaciju
👦38👩32
Sortiraj odgovore
Najstariji