Moja beta negativna :(
1. 👧🏻 2017.
2. 2019- do danas neuspjesno. Folacin, vrkuta, selen,
cink, macina trava.
Brisevi, uzv, papa ✅
Lh trakice ✅
Ri proci ce brzo tjedan dana🤗 Ma ti bolovi su ti skroz ok bez brige. Bitno da nije jaka bol u pitanju. Ja bi na tvom mjestu zbog Hasimota otisla vec ovaj tjedan vaditi krv. TSH zna podivljati u trudnoci pa da odmah provjeris kakvo je stanje.
Sto se mene tice ovaj ciklus lagano otpisujem, testic negativan a M samo sto nije, osjecam one klasicne bolove cijeli dan. Ali bit ce neki drugi put🤞🤗
Sally zao mi je😢😢😢 Znas li koliko ti je danas dana od ovulacije? Da nisi mozda prerano isla vaditi betu?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Riproci ce brzo tjedan dana🤗 Ma ti bolovi su ti skroz ok bez brige. Bitno da nije jaka bol u pitanju. Ja bi na tvom mjestu zbog Hasimota otisla vec ovaj tjedan vaditi krv. TSH zna podivljati u trudnoci pa da odmah provjeris kakvo je stanje.
Sto se mene tice ovaj ciklus lagano otpisujem, testic negativan a M samo sto nije, osjecam one klasicne bolove cijeli dan. Ali bit ce neki drugi put🤞🤗
Sally zao mi je😢😢😢 Znas li koliko ti je danas dana od ovulacije? Da nisi mozda prerano isla vaditi betu?
Lori vadila sam krv ima desetak dana i tada su mi povecali terapiju sa 50 na 75 Euthyrox. I za 2 tjedna opet moram vaditi i tako svaki mjesec u trudnoci. Ti smatras da bi mozda opet sada trebala vaditi prije nego idem ginekologu? Misljenje oba endokrinologa su bila ovo povecanje . Sad sam malo confused hahhaa :)
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
pogodite koja je moja a koja od muza. 🤣 da jadnicak natjerala sam ga da se popiski u casu. Izgleda da ce i njemu ubrzo ovulacija. 🤣🤣🤣
Jadan jos se buni, ma sta mi radis .
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
ali stvarno. Sad su po meni ove trakice veliki fake 🤔. Kako moze ova desna biti takva. A uronila sam je u musku pipi . Razocarana sam .
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Dobro jutro curke! 💕
Mica pozdrav, nisam koristila ništa od navedenog pa ti nažalost nisam od neke pomoći. U svakom slučaju, želim ti što prije dobitan ciklus i da ugledaš svoj plus. 🤞
Marinci kad si mislila počet piškiti, na 10 dc hmmmm? Meni gin nije ništa govorila za učestalost odnosa, ali sam na dosta mjesta pročitala da se preporuča svaka 2-3 dana, pa O i dan nakon O zabetonirati, a sad ga ti znaj... 🤷♀️
Lori kako si danas? Jel te još uvijek prati osjećaj da će uraniti? Šaljem ti hrpetinu pusa i nadam se da te osjećaj vara. 🤞😘😘😘😘
Sally žao mi je zbog bete. 😢
Ri ta zatezanja, lagani grčić i blagi bolovi su ti normalna stvar, mrvica se smiješta i maternica se širi. Što se tiče iscjetka u trudnoći, kada sam prvi put zatrudnila, svi su oko mene imali pojačan, a meni je maltene nestao, reći ću ti samo što je meni moja gin rekla - smatraj se sretnom. 😁
Ina85 hmmmm interesting...!🤔😳
Lozice hoće li sutra pasti jedan testni piš-piš? 🤗
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Jutrooo
Ancioooo ❤️❤️❤️ evo evo ide lista, to ti kod mene nema pravila, nekad je u podne nekad je u 9h 😂 ostani nam tako optimistična i dalje i sve ti držimo 🤞🤞🤞🤞 da ugledaš plusić :)
Ina85 😂😂😂 hahaha e baš si me nasmijala s ovim trakicama. Jesi proučavala što o muškim hormonima i zašto to može biti tako? Ako je njemu trakica stvarno tako tamna možda to radite krivo, možda ti njemu trebaš napraviti dijete 😂
Amelie piškila jučer jer sam dobila neke nove testiće od naše LazyO pa sam jednog morala krstiti i negativan je, surprise 😜😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Trudnice🤰:
💞 Ri ➕
💞 Rio Mare ➕
💞 Sandričak ➕
💞 LazyO ➕
⬇️🔜🤰
🌹TIĆNU - 5.MJESEC🌹
Delia 25.05. - 1 dan kasni ❤️
Skategirl 27.05. - 1 dan ❤️
Lori1988 27.05. - 1 dan ❤️
Kamilica 29.05. - 3 dana ❤️
Buffy122 30.05. - 4 dana ❤️
Jagodica1988 30.05. - 4 dana ❤️
Aknes 31.05. - 5 dana ❤️
☀️ TIĆNU - 6. MJESEC ☀️
Ivajurjevic 01.06. - 7 dana ❤️
Jelenko93 03.06. - 8 dana ❤️
Bambina 04.06. - 9 dana ❤️
Wonderer 05.06. - 10 dana ❤️
Buhtlica 11.06. - 16 dana ❤️
Ina85 12.06. - 17 dana ❤️
Inna_ 12.06. - 17 dana ❤️
MarijaAna 22.06. - 27 dana ❤️
-------------------------------------------------------
Bella, Monstera, Lindsay, Ancio, Marty ❤️
Ameliee - čekamo novi datum
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutro
Ri oprosti ja sam nešto pobrkala, zaboravila sam da si vadila već TSH nedavno. Sad sam tek skužila da nisi uopće pitala za TSH nego za KKS općenito. Koliko znam na 1. pregledu dobiješ uputnice za sve, ne trebaš ništa ranije obavljati. Evo danas je već dan manje do pregleda
Ina85 pa ne vjerujem hahahahahaha
Anci Jedva čekam tvoj testić. Sad će to brzo doći
Ubijanje u čoksi je pod muss kad dođe vještica
Amelie dobro sam. Da da, M samo što nije. Sutra treba doći ali što se mene tiče neka dođe danas da ranije krenem u novo odbrojavanje Ja sam čula da "zabetonirati" treba dan prije O (dan pika) i na dan O
Nemam pojma više
Lozice moja, žao mi je za snješka, ja sam isto jutros pišnula jednog pravog Olafa.
Proučavala sam danas duže tu trakicu, ko ludjakinja buljila u nju i skužila da se pojavi blaga linija koja je evaporacijska. To je ono što sam ja jučer vidjela, jučer mi se učinilo valjda od silne želje da nije skroz svijetla ali vjerojatno je bila. Znala sam da CB baca te evaporacijske, nisam znala za ove kineze od Betty. Pa da znate da si ne dajete lažne nade kao ja
Malo sam tužna naravno ali idući ciklus sam TIĆNU pa nema veze
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji