Lozice, zasto Lazy, Mare i Sandricak ne pisu na zimskim? Kontala sam ih tamo pratit, a sad zivim u mraku neznanja 😶. Jesu nase trudnice dobro?
Kako je Rea? Kako Zujalica, Marty? Napisi nam ponekad izvjestaj, ti si mi zadnja nada 😊😘.
Ma daj im crveni karton i riješena stvar 😜😜
Mare je danas bila na pregledu, msm da je rekla 6+3 da je sad po ultrazvuku, srčeko kuca ❤️ LazyO nam ide sutra na pregled :) to sam zapamtila jer sam sznala danas, inače nisam ni ja baš puno aktivna na fbu jer sam u nekoj strci. Već sam prikupila more crvenij kartona 🙄
Sarita je imala pregled neki dan i isto je sve super, a Maša ima problem s mučninama ako sam dobro shvatila 😁
Rea je imala o nedavno i sad odbrojavamo do testića 🤞
Zuzu radi pauzu do ljeta, a Martyć nam se ne javlja od onda :/ Martyć šaljem ti veliki zagrljaj 🤗🤗
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hej cure, kako ste mi? 🤗 Loza, zasto tebe nema na listi ticnu? 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Odbrojavamo. Ovulacija bila danas. Pokrili jucer. Dostaaaa. Pauza sad... -12 dana do +
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Pozdrav 🌸
Pila sam pilule do 01 mj ove godine i od tada pokusavamo na bebi 🙈
Radila sam papu, briseve, urin i jos neke hormone, uz to Anti mullerov hormon koji je i vise nego dobar 😁
Tu sam jer sam se vec pocela brinut. Tipicno zenski 😅
27 sam dc, za par dana treba doc vjestica😫 mozda me zaobide ovaj put ☀️
Pokusavamo od 01.2021
Papa, brisevi, uzv, urin ✅
Novalac ✅
Dobro jutro! :)
Ina - Sretnoooo!
Pinky - Sve smo tu nestrpljive, dobrodošla! :D Držim fige da ni ne dođe M! ;)
Nes - Žao mi je zbog snijega, nadam se da će sunce brzooooo! :) I ja nekako mislim da možda beba čeka da bude proljetna, to zapravo ne bi bilo loše :))
Kod mene 25. dan ciklusa, nikakvih simptoma, živa dosada! Ako je ovulacija bila onako kasna, onda sam tek možda 5 dpo pa nije ni čudno. Da je bila redovna, M bi bila za 3 dana, mislim da bih već osjetila simptome PMS-a ili nečeg drugog... Nisam fan ovakvog čekanja
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Jutro
Cure koje se pitaju kada piskiti: to je vjecna borba i dilema Ako znate kad je bila O onda mozete recimo na 10dpo iako se tada zaista ne mora jos nista vidjeti. Ja sam vise za opciju 12 dpo, meni malo manje stresno. Ali samo malo
A ako ne znate kad je bila O, a onda na dan kad M treba doci. Pa ako ne dode ponavljat. Svaka 2 dana za strpljive, 3x dnevno za vecinu
Amelie hahahah neka sam ju dozvala! Wooohoooo napokon! Inace smisljam frendicama za rodjendan pjesmice, tako da nisam ja neki amater
Lozice slazem se, u lektiru i to pod one obavezne a ne fakultativne
hvala ti na infu za cure, reci mi samo jos jel sve ok kod Sandricak i sta je s onom curkom Veromom, ona je dobila plusic i nestala, a koliko se sjecam bila je u vasoj grupi?
Sretno piskilicama danas!!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Jutro, kod mene snijeg, nadam se da je kod vas sunce
Vise srece drugi put. zao mi je, ali bar ne moram treptat jos ovih par dana do M, da je nesto, vec bi se pokazalo.
Malo me deprimira to sto mjeseci idu, a nista se ne desava. Mozda beba ne zeli biti zimska!?
Draga Nes, bas mi je zao! A daj mi reci koji si dpo, mozda ima jos nade?
Mislim kuzim tvoju bebu, radije bi bila proljetna pa da mama brze moze u setnje s njom
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Bok cure, već 8mjeseci radim na bebi te sam 3dana do menstruacije pravila clear blue test na trudnoću koji je bio s popodnevnim urinom bio je blago pozitivan, jutros sam s jutarnjim urinom pravila muller test za trudnoću bio je negativan u subotu trebam dobiti menstruaciju, sta mislite vi? Hvala unaprijed
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
I da još na dodam od ovulacije svakodnevno imam grceve te bol u krizima svaki dan, nije da boli Al je neugodno, dali je netko imao sličnu situaciju?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji