Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    25. Svibanj 2021. 09:44

Jutro cure. Evo meni upravo stigle trakice od betty s njuskala. One rozo pakiranje. Poslje pisnem jednu . Danas je 11 dc. I imam dosta sluzi one kako treba bit pred ovulaciju. Treba samo muza ulovit 🤣 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ina85
    25. Svibanj 2021. 09:57

eto meni nije jasno kako. 11 dc i vec PIK ko kuca. Ma nikad u zivotu mi se nije desilo. Odkad piskim trakice uvjek 14 ili 15 dc . 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Loza 💙😇
    25. Svibanj 2021. 10:08

Lorice pa naravno da smo tu jedna za drugu ❤️🤗 ima to još vremema postati debela roza crtica 🤞 a ispite imam sad opet u 6mj. Malo sam nervozna oko svega al ajd, preživit ću nadam se 😅
    Ina85 a moguće je da o šeta :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Marinci
    25. Svibanj 2021. 11:10

Jutro mojim curama,Amy i Delia razumijem tugu i sve,evo meni je treći dan menge osjecam se ka opet stara Marina vesela i puna nade,Lori bit će to crtica lijepa ,ja sam kupila clearblue lh trakice sa smajlicem,pa će bit seks tek kad se smajlic pojavi ovo drugo me ne zanima hahahahahahahhahahahahahah,vidim ja da od puno trošenja nema nista pa idemo po drugi tehniku,čisto cemo jednom nakon menge da ne budi prestari i crknuti spermići onda cekam smajlic,kad da pocmen piskit lh trakice posto su mi ciklusi 26 dana,pomozite 

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    25. Svibanj 2021. 11:11

Marinci

Jutro mojim curama,Amy i Delia razumijem tugu i sve,evo meni je treći dan menge osjecam se ka opet stara Marina vesela i puna nade,Lori bit će to crtica lijepa ,ja sam kupila clearblue lh trakice sa smajlicem,pa će bit seks tek kad se smajlic pojavi ovo drugo me ne zanima hahahahahahahhahahahahahah,vidim ja da od puno trošenja nema nista pa idemo po drugi tehniku,čisto cemo jednom nakon menge da ne budi prestari i crknuti spermići onda cekam smajlic,kad da pocmen piskit lh trakice posto su mi ciklusi 26 dana,pomozite

I kad bude smajlic ocu li navalit nekoliko puta taj dan sta kazu vasi ginekolozi,moj je za stalno  sta vasi govore

👦38👩32

Ameliee
    25. Svibanj 2021. 11:20

Lozice ova moja gadura je odlučila biti baš uber gadura, ma ni da pozdravi u prolazu. 😂 Jučer me cijela utroba rasturala, napirena sam bila kak balon, mislim si evo jeeee... Ono ćorak. 🤦‍♀️ Danas mi je malo bolje, ali i dalje imam neki pritisak, a ona neće pa neće. Sve si mislim da je ona prošla bila neka puka sreća ili meni stvarno treba vremena da mi se ciklus izbalansira. Kako god, jedan dan će ipak M doći, taj ću mjesec uloviti pik i taj će biti dobitan. 💪 I sretno ti s učenjem, samo bez nervoze, možeš ti to!! 😘😘
    Draga Lori ma daaaaj, pa naravno da smo tu jedna uz drugu! 🥰 Samo mi se drži te pozitive, nemoj se sekirati. 😘 Hvala ti što pitaš, moja malena uživa, niti pita za mene niti me traži... 😂 
    Sally 🤞🤞
    Ina85 opaaaa koji pik!! 🤩 Moguće je da šeta, svakako se baci u pokrivanje. Sretnooo 🤞🤞
    Marinci drago mi je da si bolje. Jel znaš kada ti inače bude O, barem cca.? I koliko imaš tih CB u pakiranju? Skup je to sport pa da ne bacaš bez veze...

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

mica25
    25. Svibanj 2021. 11:21

Pozdrav!!! Evo ja vec 2 ciklus pijem letrozol(idem na folikulometriju) prvi mj sve okej pila sam cak i tablete da zadebljam sluznicu super prognoze ali nistaaa a ovaj mj se sama zadebljala ali folikuli su sporo se razvijali tj ne reagiram na tablete ali sta je tu je tak je kak je..e sad uzela bi fertil up pa bi ovaj mjesec pila samo njih pa me zanima da li bi vi da ste na mome mjestu radije uzele opet letrozol plus sto pijem folnu i pokusale tako ili bi ovaj mj pile fertilup...(muzev nalaz uredan) mislim nemam sta izgubit ali se neckam..znam da nesmijem hotmonske i feltil pit skupa...

mica25
    25. Svibanj 2021. 11:25

Jos samo jedna stvar sta je meni doktor rekao znaci sex 10dc i nista do ovulacije koja j3 inace 15dc da spermiji ostanu sto bolji pokretniji i jaci tako da netreba radit velik razmak izmedju odnosa i ne sad bas svaki dan..pa eto mozda to vec znate..jer dosta cujem da zene kao svaki dan da pokriju ciklus..😊😊 svim zelim da ostavre svoje zelje pudite jake i neodustajte 🥰

Marinci
    25. Svibanj 2021. 11:30

Ameliee

Loziceova moja gadura je odlučila biti baš uber gadura, ma ni da pozdravi u prolazu.😂Jučer me cijela utroba rasturala, napirena sam bila kak balon, mislim si evo jeeee… Ono ćorak.🤦‍♀️Danas mi je malo bolje, ali i dalje imam neki pritisak, a ona neće pa neće. Sve si mislim da je ona prošla bila neka puka sreća ili meni stvarno treba vremena da mi se ciklus izbalansira. Kako god, jedan dan će ipak M doći, taj ću mjesec uloviti pik i taj će biti dobitan.💪I sretno ti s učenjem, samo bez nervoze, možeš ti to!!😘😘
    DragaLorima daaaaj, pa naravno da smo tu jedna uz drugu!🥰Samo mi se drži te pozitive, nemoj se sekirati.😘Hvala ti što pitaš, moja malena uživa, niti pita za mene niti me traži…😂
    Sally🤞🤞
    Ina85opaaaa koji pik!!🤩Moguće je da šeta, svakako se baci u pokrivanje. Sretnooo🤞🤞
    Marincidrago mi je da si bolje. Jel znaš kada ti inače bude O, barem cca.? I koliko imaš tih CB u pakiranju? Skup je to sport pa da ne bacaš bez veze…

Ovo šta sam bila pratila u ginekologa je jednom bila 17 dan ,meni na trakicama jedan mjesec 11 dan, drugi mjesec pokazao 15 tako da nista ne kuzim,al znam da neću više stalno jer iako je pokriveno ocito sam ih sve unistila

👦38👩32

Kamilica ♡
    25. Svibanj 2021. 12:05

Di ste cure? 🤗 Nadam se da ste dobro i veselo. Kod mene je 🌞 i vruce kao da je ljeto. Simptome imam iste kao i prosli mjesec, cice me ne bole uopce, i ocekujem mengu uskoro. 😆 Nikad joj se ne veselim, pogotovo ne sada. Ali sta se može. Bolje menga nego menopauza. 🤣 Sretno curama koje danas ili sutra piške.🤗🤞🤰

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.