Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    24. Svibanj 2021. 14:12

sally66

https://postimg.cc/BXzJGVF8

Jel samo ja vidim jos jednu ili je to prevelika zelja? 6 dana prije menge sam ga radila

Vidim drugu♡♡♡♡

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    24. Svibanj 2021. 14:12

Amy_94

Marinci

Amy_94

Evo napravila sam digitalac i negativno

Možda je rano,ima li naznaka da menga stize, kako se osjecas

Ma sumnjam.. Vec bi trebalo pokazat.. Na momente osjecam da ce doc i nista.. Više sreće drugi put 🙃

Nikad se ne zna,imaju cure negativne testove pa budu trudne ,nije gotovo dok ne dodje k,,,,,,,

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Z-MARTA
    24. Svibanj 2021. 14:59

Cure samo da vidim ima li novih pluseva i da pozdravim.  Ja ovaj mjesec veze nemam šta i kako, mi smo imali seksi tajm non stop i ovaj put uopće nisam gledala ni koji dan ni šta haha. Nema sanse da vise kupujem testove, ako primijetit da menge nema bas dugo ili da mi stomak raste onda je valjda to to :D Šalim se, jedva čekam da kupim test za 10-15 dana :) 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Z-MARTA
    24. Svibanj 2021. 15:48

A da, to sam zaboravila, ne znam šta je sa mnom ali kad ustanem nakon 15 minuta držanja nogica u zraku, ja opet kao da sam se upiskila. I to bas pravo se upiskila :) Ogromna količina tecnosti, sjemena, šta već, izadje, ma koliko da se zadržim tako u tom glupom položaju. Valjda nešto ostane, a? :D Jedino da probam po sat držati noge u zraku hahah

🧘🏻‍♀️35

👨🏻‍💻41

IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Jelenko93
    24. Svibanj 2021. 16:01

Ma kakvo toliko držanje u zraku😝 Gravitacija će uvijek napravit svoje😅 Ja sam ležim još nekih deset minuta i to ne zbog toga nego što se mazimo još toliko pa tako ispadne, ali meni još i drugi dan to izlazi tako da, mora izaći višak 😅

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Z-MARTA
    24. Svibanj 2021. 16:16

E dobro je onda, meni je to postalo tako smiješno u jednom trenutku - reko gle ovi fakat nikako neće da ostanu kod mene :D 

🧘🏻‍♀️35

👨🏻‍💻41

Loza 💙😇
    24. Svibanj 2021. 16:27

Hej cure, oper ja u prolazu, obilazim u potrazi za plusićima 😁 htjela sam reći vezano za lh trakice netko je pitao, ja isto naručujwm od Betty s njuškala i ne znam šalje li u Sloveniju.
    Draga Sally trenutno sam na suncu pa od odsjaja nr vidim dobro, a na toj stranici ne mogu zumirati sliku (jel to samo meni ili? 😳) tako da pogledam kad dođem doma opet. Nadam se da vidiš dobro i da je crtica ❤️❤️
    Lori ma i ja msm da je pms bol, ne može biti o sada. U stvari me najviše muči što me sise ne bole. Sad si postavljam novo pitanje: dok sam pratila trakice i svaki svoj mogući simptom, jel moguće da sam si umislila tu bol u sisama? 😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ameliee
    24. Svibanj 2021. 16:45

Lori eto mi ideje za novi nick-Lijena Gadura 😂😂 
    Lozice planiram ga zvati krajem tjedna, ako ne i prije jer me cijela utroba rastura, od želudca, crijeva do jajnika. Inače mi je tako znalo biti na 1. dc, a zasada od ove gadure ni traga ni glasa. Mislila sam da joj se neću više veseliti, ali i ovaj bi me put baš usrećila da krene. 🙈 Inače za atb stvarno nemam pojma, svaki put kada sam bila na atb nismo radili na potomstvu.
    Amy i Svanhanavid žao mi je zbog negativnih testova. Ne dajte se cure, sljedeći ciklus je vaš! 💪
    Jagodice sviđaju mi se tvoji simptomi, neka ovaj bude dobitni! 🤞
    Bebac za dostavi ne znam, no najbolje pitaj direktno Betty, jako su susretljivi i imati ćeš info iz prve ruke. ☺️
    MartaZ eto ja prvi puta nisam nikad držala noge u zraku i lilo je iz mene dva dana, pa se ipak uhvatilo. 🙈

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• Jagodica1988
    24. Svibanj 2021. 17:18

Loza - meni je isto sve cudno sto jos nema  sisobokje 😂 Mozda to potkrepljuje moju teoriju o kasnijoj ovulaciji 🤔 Makar sam imala neke cikluse bez toga dok jos nisam planirala trudnocu. A sto se tice umisljanja simptoma, evo prosli mj.sam ih imala hrpu, a sisobolja je bila drugacija nego inace u pms-u. Cim sam popiskila negativan test, postala je jednaka kao u svakom pms-u 😂 Ludnica bas... 😅

Ameliee - Bilo bi super da je dobitni, ali nekako mislim da nista od toga ovaj mj. 🤔 Vidjet cemo... 😀

Nesto ste spominjale antibiotike - ne znam sto s planiranjem trudnoce dok si na njima, ali znam samo da se meni ciklus uvijek malo pomakne kad ih pijem pa m zakasni taj mjesec...

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Lori🍀
    24. Svibanj 2021. 18:09

Sally ja vidim nesto na testu!! Obzirom da imas jos 6 dana stigne tamniti, sretno🤞🤞🤞
    Marta hahahaha ajde brzo ce proci 10ak dana pa ces piskiti sve u 16😁
    Amy i Svenhana iduci ciklus je vas dobitan💪
    Loza aj pisni ti 27.jednu za ekipu, kad vec aplikacija kaze da ce ti tada doci M😁 A ne znam vise s tim simptomima, izludjuje stvarno sto su toliko slicni simptomi pms-a i T😳
    Amelie hehe ja isto nisam drzala noge u zraku kad sam ostala T, zapravo nikad ne drzim pa kud puklo😅 Ajmo gaduro dodi🔴😂

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.