Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    16. Svibanj 2021. 17:37

Ja vidim da te trakice rade više pomutnju nego što koriste 😆 Naručila sam s interneta nekih 20 trakica plus tri testa za trudnoću se dobiju čisto iz znatiželje, baš me zanima što će meni pokazat pošto ja više ne znam kad ću dobit jer su mi ciklusi raspona 27-35 tako daa, ali ne zamaram se još time jer smo tek krenuli ovaj mjesec no ne pratimo kad je ovulacija kad ne baš pošto imamo hrpu posla oko svatova, dijeljenja pozivnica i radova doma tako da, ali baš me zanima kada će meni pokazat, ovulacija po kalendaru bi trebala biti sada u četvrtak pa ako do tada stignu trakice baš ću probat pa da vidim😆🤷‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Samoja6
    16. Svibanj 2021. 17:41

Lori1988

Zene moje mene ove lh trakice zaj…na najjace.
    Isla danas ne znam iz kojeg sadistickog razloga pisnut iz fore iako sam rekla da necu se ovaj mjesec time opterecivat.
    Ja sam sigurna da sam ja imala O prije 4-5dana. Po sluzi, boli i svemu.
    I sad na 18dc ovo govno pocelo opet tamniti. Cet i petak bile skroz svijetle.
    Prva slika jutros oko 10, druga prije 20 min.
    https://ibb.co/Gky8CH3
    https://ibb.co/5Fzf5n4

I to pošteno potamnile!!
    Bome ja više nisam ponavljala...možda sam trebala? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

*Buffy*
    16. Svibanj 2021. 17:53

Cure, ima ijedna od vas PreSeed lubrikant? 

Gledam odakle naručiti a da se ne čeka sto godina na dostavu.

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Ri
    16. Svibanj 2021. 18:21

Marty čestitam ! Koje divne vijesti ! Neka sve bude dobro do kraja ! 
    Drage cure evo mali update od mene : neki strah je ušao u mene nisam čitavu noć spavala , sinoc sam imala proljev grozan mislim da sam izmjesala raznorazne hrane i nešto mi je loše palo ali sve je ok , stalo je nakon 2 puta . Nego primjetila sam kao da su mi se grudi malo ispuhale , skoro me ništa vise ne bole , onako bas lagano . I bijeli iscjedak je stao . Ne želim paničariti , sutra idem vaditi betu ali nemam dobar osjećaj , pokušavam ostati pozitivna ali ne ide mi nikako . Sve žilice koje su se bas vidile po grudima se povlače , neznam šta da kažem . Ne želim misliti na najgore ali sam spremna , grozan me osjećaj drži . 😞

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Lori🍀
    16. Svibanj 2021. 18:32

Jelenko ma ja sam ocito tudum za trakice jer dosta cura ih bez problema koristi. Samo kreni s njima, navodno kad se uhodas bude peace of 🎂
    SamoJa ako me sjecanje sluzi tvoja je bila bas tamna tako da mislim da nije bilo potrebe nastaviti.
    Kod mene u pon navecer svijetla ali ne skroz, uto navecer vidno tamnija, sri mislim opet cu pisnut tek navecer jer nece jos pik kad ono pisnem a snjesko😥 pa sam mislila da je mozda pik bio u sri ujutro jer sam bas uto i sri imala sluz a u cet O bolove. 
    Ri draga nemoj osluskivati te simptome oni dodu pa nestanu pa se opet vrate. Stvarno to ne mora nista znaciti. Razumijem da je tesko nakon 2 losa iskustva ali ne mozes nista napraviti dobroga sa stresiranjem. Ja vjerujem da ce ovaj put biti treca sreca za tebe. Ides sutra i u sri vaditi betu ili? 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Ri
    16. Svibanj 2021. 18:55

Lori hvala ti ! Znam ali to je jače od mene , samo da noć prodje . Da ujutro idem opet vaditi betu jer nakon srijede nisam stigla . Tada mi je bila oko 380 , znaci sutra pa ću ponoviti u srijedu . Vidjet ćemo već sutra jeli se pravilno duplala . Uvijek neka neizvjesnost kod žena 🙈 Ali evo Pokušat ću se smiriti pa sto bude . Javim se sutra 😊

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

buhtlica23
    16. Svibanj 2021. 20:46

Pozdrav curke evo maali update od mene, moj olfa je postao olaf sa mrljicom 🤣🤣
    https://ibb.co/59QMtXd

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

▪Marty
    16. Svibanj 2021. 21:27

Hvalaaa vam zenice na divnim cestitkama! 💕💕💕💕💕
    Lori nisam bas svijesna, nikako da mi skroz dode do glave..cekam taj plusic mjesecima i naviknuta sam na snjeskice i m 🙈 pitam se dal je stvarno to to, sutra je dan kad m ne bi trebala doc pa cemo vidjet 😜
    Muzu sam rekla ubrzo nakon sto sam pisnula testice, a imam vec 8 mjeseci spremnu jednu kutijicu u obliku srca, unutra je bila flasica i dudica i kuverta u koju sam.stavila testice a na kuverti prigodan tekst tipa "gazdarica kod koje trenutno zivim je rekla da cete vi biti moj tata... ako bi me primili trebat cu topli krevetic i puno ljubavi.. necu biti podstanar iz snova jer nemam novaca ali cu vam znati vratiti na nacin kakav dosad jos niste vidjeli... vidimo se za 8 mjeseci. vasa beba." - ovo je ukratko, da ne pisem sve 😁😁 plakao je kao kisna godina 😊 naravno presretan je!
    Inna, Lori, Marinci ❤ i sve koje su me pratile znaju da sam imala jako tezak mjesec, stresan, turbulentan, tako da previse nije bilo mjesta za razmisljanje o t i taktikama. Pik sam uhvatila kad sam pisnula prvu lh a mislila da je o prosla, a zapravo.mi se uslijed svega pomaknula. Pik je prvi put odkad testiram trajao 2 dana, i ta dva dana smo pokrili, prije toga smo hopsali 3 dana i nakon toga 3 dana. Noge sam drzala u zraku par minuta ta dva dana. Ono sto sam ovaj mj promjenila je to sto sam prestala piti kavu, i koristila sam pahuljica vaginalete koje sam nakon sedme vag. prestala stavljati jer me dolje nesto peckalo 🤷‍♀️ e sad dal je sto od toga pripomoglo, ostaje samo nagadati.
    Lozice stavila si me vec na vrh liste, eej nee vjerujeeeem! 😍😍😍 
    Zelim vam svima od srca da sto prije ugledate plusice i navijam za vas naravno i dalje 💖🤞🍀 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    16. Svibanj 2021. 22:00

Upss zaboravila sam vam napisat simptome 🙊🙉 pred par dana mi poceo zuti iscjedak i bolovi/peckanja u predjelu maternice, i bila sam uvjerena da je upala uslijed sveg stresa jer sam obicno u tom dijelu ciklusa suha. Prekjucer se iscjedak pojacao, a peckanje je nestalo i ono sto je bio okidac da posumnjam na t je bilo budenje u 4 h ujutro zbog punog mjehura i kasnije nisam mogla spavati, sto je atipicno za mene. Isto tako se desilo i jucer kad su pocela i probadanja oko jajnika i maternice, plus pocela su me boljeti leda i cesce i na "tanje" (😂) piskim. I sise! Takoder prekjucer bradavice pocele boluckati, i jucer jos malo jace. Mislim da sam vam sad sve napisala.. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Tommyfame
    16. Svibanj 2021. 22:11

▪Marty

Hvalaaa vam zenice na divnim cestitkama! 💕💕💕💕💕
    Lori nisam bas svijesna, nikako da mi skroz dode do glave..cekam taj plusic mjesecima i naviknuta sam na snjeskice i m 🙈 pitam se dal je stvarno to to, sutra je dan kad m ne bi trebala doc pa cemo vidjet 😜
    Muzu sam rekla ubrzo nakon sto sam pisnula testice, a imam vec 8 mjeseci spremnu jednu kutijicu u obliku srca, unutra je bila flasica i dudica i kuverta u koju sam.stavila testice a na kuverti prigodan tekst tipa "gazdarica kod koje trenutno zivim je rekla da cete vi biti moj tata… ako bi me primili trebat cu topli krevetic i puno ljubavi.. necu biti podstanar iz snova jer nemam novaca ali cu vam znati vratiti na nacin kakav dosad jos niste vidjeli… vidimo se za 8 mjeseci. vasa beba." - ovo je ukratko, da ne pisem sve 😁😁 plakao je kao kisna godina 😊 naravno presretan je!
    Inna, Lori, Marinci ❤i sve koje su me pratile znaju da sam imala jako tezak mjesec, stresan, turbulentan, tako da previse nije bilo mjesta za razmisljanje o t i taktikama. Pik sam uhvatila kad sam pisnula prvu lh a mislila da je o prosla, a zapravo.mi se uslijed svega pomaknula. Pik je prvi put odkad testiram trajao 2 dana, i ta dva dana smo pokrili, prije toga smo hopsali 3 dana i nakon toga 3 dana. Noge sam drzala u zraku par minuta ta dva dana. Ono sto sam ovaj mj promjenila je to sto sam prestala piti kavu, i koristila sam pahuljica vaginalete koje sam nakon sedme vag. prestala stavljati jer me dolje nesto peckalo 🤷‍♀️ e sad dal je sto od toga pripomoglo, ostaje samo nagadati.
    Lozice stavila si me vec na vrh liste, eej nee vjerujeeeem! 😍😍😍
    Zelim vam svima od srca da sto prije ugledate plusice i navijam za vas naravno i dalje 💖🤞🍀

Ajmeee ovo je predivnoooo 😭😭😭❤️❤️❤️❤️ 
    Cestitaaaam ti od sveg srca ❤️❤️❤️ 
    Zelim ti mirnu i dosadnu trudnocu 😍 zasluzila siii 😘😘

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.