Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    17. Travanj 2021. 19:08

Bambina pik je 15. i 14. Vjerojatno su ove trakice jače osjetljive od CB. Meni isto CB pokaže pik samo jedan dan (pik mi je traje otprilike 12 sati)

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Silver Moon
    17. Travanj 2021. 19:16

Bambina

Marty, žao mi je zbog M.. Drži se i u napad sljedeći ciklus! ❤️
    Bella, dok ne dođe, nije gotovo jer očito da su svi simptomi odnosno nesimptomi mogući kod T! 🤞🤗
    Marinci, sretnoo! 😘
    Ostale curke šaljem pusee i dobre vibre! ❤️
    Leptir, pa moguće je da je došlo do ovulacije.. A isto tako je moguće i da ti ovulacija kasni, ne znam da li i dalje pokušavaš sa trakicama jer vidim da ti u opisu piše da nemaš uspjeha sa njima.. Neki simptomi ovulacije?
    Evo moje trakice, 15. dc i opet tamnija crtica, hmm..
    Malo sam zbunjena što mi je i danas pa čak i nešto tamnija od jučerašnje.. Kod CB sam uvijek imala samo jedan dan pik, da li ove trakice onda malo drugačije funkcioniraju? 🤷‍♀️
    Prikazani su redom 15., 14. i 13. dc..
    https://ibb.co/QmFknXk

Ovulaciju imam al ju ne pratim izmori me to...
    Ugl sad ovaj mj danas mi je 29dan i super mi je ono nemam simptoma uopce nis me ne boli prosli mj bila kod gin i rekla da nema ciste nijedne itd itd...
    Ovaj mj smo isto cesto imali al ja glupa nisam biljezila... Muz mi se zapislio terenski radi pa nisam opce pratila planira ici na pretrage on da se vidi s njegove strane  ali zbig radnig vremena nemoze (nesmije izostati jer setek zaposlio u firmi)...Sad bas razmisljam kako sam glupa jer nisam biljezila i nez kad smo imali znam da su bili plodni (pretpostavljam po sluzi). Jednom mi se desilo ovaj mj nakon odnosa 1 tockica krvi doslovce onak kap jedna i to sam se zbunila al nis nakon toga sve oke pa sam to zakljucila da je neko oštećenje... Tak da sto se mene pita fizicki sam super kao da nemoram nista dobiti sutra je 30dan.Sluzi skoro nemam.
     Dajem rok do 36dana maksimalno.Iduću subotu...Nez dali da se molim da dobijem sutra ili da ne dobijem xD 

Zadnjih 6mj unazad je ovako bilo...
    3mj 30dan
    2mj 40dan cista uzrok pukla je!
    1mj 29dan
    12mj 30dan
    11mj 31da 
    10mj 36dan (nez uzrok kasnjenja)

Bas sam uzbudena sam je rnemam pijma kad smo imali odnose xD  Totalno sam.to zanemarila zabiljeziti katastrofa 
    Sretno cure/zene

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

Silver Moon
    17. Travanj 2021. 19:18

Inna_

Martyjako, jako mi je žao zbog m…Neka je ovo zadnja za neko vrijeme.
    Leptirkombinacija LH trakica i mjerenja bazalne temp najbolje pokaže kad je ovulacija. Sve je moguće, većina nas ovdje dobro pokrije plodne dane, pa se svejedno ne prima.🙈

Da baš nas neće...

💃 25
    🤵29
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    1.postupak IUI 11.9.23.

Silver Moon
    17. Travanj 2021. 19:23

Problem je što sam ja sad totalno glupa jer nisam biljezila nez zkj al nije mi se dalo uopce nista pratit ...
    Sad skuzim da je moguce svakog dana da dode ali ono okej nista me ne boli to je super nekad sam znala umirati. Bas sam sretna jer me nis ne boli.
    Problem je jer sam nestrpljiva a ne zelim kupivati test za rano otkrivanje .Namjerno ne zelim jer me strah da bude neg msm nije me strah nego onak ako ga kupim onda cu se nadati necemu a na kraju nebude nista
    Tako da svaki put tjedan prije ja jedva cekam hahah ..
    Nista ja cu biti tu pratiti sve clanice ovog foruma i javim se za 6-7dana :D

💃 25
    🤵29
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    1.postupak IUI 11.9.23.

Lori🍀
    17. Travanj 2021. 20:19

Marinci i Amy sretno ovaj ciklus, nek ne dode M🍼
    Bella i to je ok, svakom nesto drugo lezi. Kod nas sam ja zaduzena za deserte al zato muz neka glavna jela bolje sprema od mene.
    Jesi malo bolje volje?
    Marty saljem ti zagrljaj❤ 
    Leptir ja se ne kuzim bas u iscjetke znam da mi je malo pojacan pred O ali ni to nije pravilo.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

17. Travanj 2021. 20:20

Marty žao mi je draga jako 😔 💗💗
    Bella nadam se da osjecaj vara!! 🙏🙏 Danas sam vjezbala one vjezbe za endo koje si mi preporucila. Super su, vecinom mi je sve poznato jer sam isla na pilates prije nego se sve zatvorilo zbog korone... nastavit cu s tim! 😊 Hvala ti, obozavam kad mi netko nesto novo korisno otkrije 😊
    Leptir jel ti imas pcos ili? Ne znam...nesto bi trebala napraviti konkretnije 🤷‍♀️ mjeri bazalnu, piski trakice, vadi progesteron nakon sto ulovis pik... 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Sto se tice cijepljenja...ja imam priliku, zbog posla, ali se necu cijepiti

Loza 💙😇
    17. Travanj 2021. 22:42

Leptir čuj, ja sigurno ne bi čekala 4 godine i stvari prepustila slučaju. Vjerojatno smo svi ovdje počeli "ajmo se ne pazit pa kad bude bude", ali kad se trudnoća ne događa određeni period svatko će poduzeti neke korake. Iz tvojih postova uopće nisam shvatila koji je tvoj problem i oko čega trebaš savjet? Da na temelju tvojih odnosa nagađamo jesi trudna a nećeš raditi test? Mislim da ti sljedeći korak treba biti savjet i mišljenje ginekologa, a ne što mi mislimo o tvojim odnosima. 🤷‍♀️ Da me ne shvatiš krivo, nadam se da si trudna već ovaj ciklus. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• skategirl
    17. Travanj 2021. 23:00

Leptir kalendar za odredjivanje plodnih dana i ovulacije nije nikako pouzdan. Pocni pratit s trakicama vec od 9dc svaki dan i vidi dal tamne. Ovako je bilo sto tesko za rec jer mozda ste skroz fulali plodne dane ako imas npr kasnu O. 
    Nikome nije lako vidjet negativan test, al bar se onda pripremis na dolazak M. Iako  nisam bas shvatila dal se ti nadas da ces dobit M ovaj mjesec ili ne? 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Loza 💙😇
    17. Travanj 2021. 23:30

skategirl

Leptirkalendar za odredjivanje plodnih dana i ovulacije nije nikako pouzdan. Pocni pratit s trakicama vec od 9dc svaki dan i vidi dal tamne. Ovako je bilo sto tesko za rec jer mozda ste skroz fulali plodne dane ako imas npr kasnu O.
    Nikome nije lako vidjet negativan test, al bar se onda pripremis na dolazak M. Iako nisam bas shvatila dal se ti nadas da ces dobit M ovaj mjesec ili ne?

Čekam tvoj graf sutra, ff bi trebao označiti o 😁 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• CappyO
    18. Travanj 2021. 00:16

Bella🌟

T.loza,Lori,Bambina, Inna💗💗
    Marinci odmaram danas😁 uživam doma. Bit će neki lagani vikend.
    CappyO bila sam ja, no uz laparoskopiju. Opća anestezija i sve je prošlo ok.nakok par dana išla doma. Ako imaš samo histeroskopiju ides još brže doma,mislim da već drugi dan.

Hvala ti puno! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.