Jutro svima,ja opet idem radit upravo pijem kavicu nadam se da vi spavate i ne morate nigdi
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Jutro cure, evo ja sam u dilemi od jucer 😅
Nakon jucerasnje trakice sam piskila jos 3 i sve su imale 2 crtu no jako jako svijetlu. Nije mi vrag dao mira pa sam sad cim sam oci otvorila pisnila jos jednu i ta je isto svijetla. Onda sam se sjetila da sam cijelu noc pila jer sam bila jako zedna 😅
Ugl nista pokrili nismo jer smo se posvadali malo. Ali ako je ono stvarno bio pik ne mogu vjerovat 😁
Marinci sretno na poslu 😀
Mene glava boli od kad sam oci otvorila. Ubija me ovo vrijeme. Dosta mi je kise !!
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Čekam tvoj graf sutra, ff bi trebao označiti o 😁
Jutro, evo fulala mjerenje temp 1h kasnije, zaspala 🙈🙈 al oznacio mi dan kasnije O 🤔 pik mi je bio 13dc, 14dc su me jajnici bolili pa ja racunam to kao dan O i po tome sam 4dpo, a ff kaze 3dpo 🤷♀️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Jutro cure 😊
Evo ja radila test i bijeli je. Nema nistaa, tako da nista od mene ovaj ciklus 🥺
https://ibb.co/5rwrBFM
Jutro zene😘
Marinci ja ne radim danas al sam budna od 6 isto, lose sam spavala😅
Buhtlice pokrijte vi danas mozda nije kasno ako je jucer trakica bila tamna🤞🤞🤞
I mene kisa nervira vise, imala sam hrpu planova za 4.mj od planinarenja, rolanja, izleta s curama i sl. Na kraju sipak svaki vikend ruzno vrijeme😤
Angel zao mi je za snjeska ali koliko vidim danas ti je 10dpo, jos se to stigne promijeniti🤗
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
🤰Trudnice:
💕Romale ➕
💕Veroma ➕
💕Freya_444 ➕
⬇️🔜🤰
🍀 ODBROJAVANJE 4.MJESEC ➕🍀
(Zimske bebe❄☃️🌨)
Buhtlica23 - M kroz koji dan❤
Bella 20.04. - 2 dana ❤️
Angel 20.04. - 2 dana❤
Garava 21.04. - 3 dana❤
Amy_94 25.04. - 7 dana❤
Marinci 25.04. - 7 dana❤
Zuzuzujalica 25.04. - 7 dana❤
T.loza 26.04. - 8 dana❤
Nina5 29.04. - 11 dana❤
Skategirl 30.04. - 12 dana❤
Gumbica - 30.04. - 12 dana ❤️
🌹ODBROJAVANJE - 5.MJESEC➕🌹
(Zimske bebe❄☃️🌨)
Buffy122 03.05. - 15 dana❤
LazyO 03.05. - 15 dana❤
Lunaluna 03.05.- 15 dana❤
Anciooo 05.05. - 17 dana❤
Ginny 05.05.- 17 dana ❤️
Ivajurjevic92 07.05. - 19 dana❤
Rea_30 - 10.05. - 22 dana ❤
Wonderer 10.05 - 22 dana ❤️
RiO MArE 12.05. - 24 dana❤
Marty 15.05. - 27 dana ❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro☕
Lori danas sam malo bolje volje,hvala ti💗
Lavanya jesu super su vježbice. I ona YogaYin ženska je super. Hvala i tebi za one preporuke,sve sam popratila😁
Marinci jutro🤗 kako je kod tebe?
Buhtlice moguće da bi bio pik ako su.poslije posvijetlile😁 eto ako ništa sad bar znaš da bi tebi O mogla biti i tako kasno. Ima na susjednom forumu ( LH trakice 5dio), forumašica Lucky koja je isto imala neredovite cikluse i problema s O i uspjela je stvarno dotjerati ciklus malo u red,mislim da sam dobro zapamtili njenu priču. Pogledaj u njenom potpisu što kod sebe koristi i pitaj ju za savjet , vjerujem da će ti htjeti napisati nešto više.
Skategirl hmm... mozds ti zbog te tempica koja nije u isto vrijeme mjerena tak označava?🤔
Angel hmm al si tek 10 dpo. Mozda ti implantacija nije još bila. Koliko ti je lutealna faza duga? Pričekaj još do 12 dpo a ako je tad negativno onda vjerojatno ništa. Tak da ipak još ima nade🤞🤞💗❤
Marty kako si ? Jel bolna jako? Grlim 💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella drago mi je da si danas bolje volje 🥰 sutra piskis?
Cure su me uputile kako da ff dovedem u red 🤣🤣 tako da mi sad oznacava 14dc kao dan O 🥳🥳
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Bella prvi mjesec koristim trakice pa neznam koliko mi je tocno lutealna faza. Ali imam grceve i osjecaj u trbuhu kao prije m. vec od 6/7dpo. Tako da ako bi bila onda implantacija bi se sad vidjela vec crtica, sjenica. Tako da nisu grcevi od implantacije nego dolazi m. Tako da nista.
Jedva cekam tvoj test sutra🤞🤞
Jutro☕
Lori danas sam malo bolje volje,hvala ti💗
Lavanya jesu super su vježbice. I ona YogaYin ženska je super. Hvala i tebi za one preporuke,sve sam popratila😁
Marinci jutro🤗 kako je kod tebe?
Buhtlice moguće da bi bio pik ako su.poslije posvijetlile😁 eto ako ništa sad bar znaš da bi tebi O mogla biti i tako kasno. Ima na susjednom forumu ( LH trakice 5dio), forumašica Lucky koja je isto imala neredovite cikluse i problema s O i uspjela je stvarno dotjerati ciklus malo u red,mislim da sam dobro zapamtili njenu priču. Pogledaj u njenom potpisu što kod sebe koristi i pitaj ju za savjet , vjerujem da će ti htjeti napisati nešto više.
Skategirl hmm… mozds ti zbog te tempica koja nije u isto vrijeme mjerena tak označava?🤔
Angel hmm al si tek 10 dpo. Mozda ti implantacija nije još bila. Koliko ti je lutealna faza duga? Pričekaj još do 12 dpo a ako je tad negativno onda vjerojatno ništa. Tak da ipak još ima nade🤞🤞💗❤
Marty kako si ? Jel bolna jako? Grlim 💕
Bella jeli radis test danas ili sutra, meni je počelo ono strasno iščekivanje napeta sam ,simptome nikakve nemam nikakvu bol ni nista,treba doc za 7 dana
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji